Ons Bewustzijn is een Filter

Ons Bewustzijn is een Filter

Geliefden,

Er zijn dingen in onze wereld die alleen macht over ons hebben omdat wij ze als waar aannemen. Deze dingen hebben dus een invloed op ons. Om dit te laten gebeuren, is onze vrije wil. Onze wil kan bepalen of wij al dan niet door bepaalde dingen worden beïnvloed. Daarom is het zo belangrijk te weten wat we willen of niet willen.

Wat van belang is voor wereldwijde verandering is een gemeenschappelijke richting. Het heeft betekenis als veel mensen samenkomen met dezelfde afstemming.

Ook voor de hogere niveaus. Wanneer honderden en duizenden mensen hetzelfde willen, hebben de hogere niveaus ook een veel betere kans om ons te helpen, omdat zij daarvoor toestemming krijgen. Wanneer je op deze manier met anderen samenkomt, help je ook de hele mensheid, want het gaat om de afstemming die we allemaal samen hebben. Alle dingen die je daar ziet zijn een manifestatie van de uitlijning van het collectief.

Ons bewustzijn wordt ook sterk beïnvloed door het collectieve veld. En dit wordt op zijn beurt weer beïnvloed door de media en de uniforme berichtgeving overal.

Ons bewustzijn is als een filter, we nemen niet alles waar, slechts een klein deel. Als we geloven dat iets niet kan, bouwen we een filter in dat niet toelaat dat er iets anders doorheen komt.

De verandering begint bij ons. Er is geen andere manier.

We hebben dit al 100.000 keer gehoord, en de reden waarom we het de komende jaren nog 100.000 keer zullen horen, is dat als we iets niet begrepen hebben, het steeds weer herhaald moet worden.

Omdat we niet kunnen bijleren als we slapen. Als we in ons bewustzijn een betere wereld willen en blijven zoals we zijn, zal dat niet gebeuren. En wanneer de hogere niveaus zien dat de mensheid nog steeds een blokkade heeft, zullen zij zielen blijven sturen om ons precies hetzelfde te vertellen. Niet om ons te vervelen, maar omdat ze weten dat het nodig is, omdat anders de volgende stap niet zal lukken.

Jullie Christina

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien