Leven in een vrije wereld

Leven in een vrije wereld

21 juli 2022

Lieve mensen,

We worden allemaal geleid. Ongeacht de omstandigheden in de wereld op dit moment: Onze leiding en ons hogere zelf zorgen ervoor dat onze zielsplannen toch lukken. We kunnen erop vertrouwen dat uiteindelijk altijd alles goed komt.  Niet alleen voor ons persoonlijk, maar ook voor de wereld.

Dat wil niet zeggen dat bepaalde dingen in de toekomst niet chaotisch kunnen worden. Dat kan niet helemaal voorkomen worden omdat er veel onbewustheid en manipulatie aanwezig is. Het huidige systeem zal verdwijnen en de overgang naar het nieuwe systeem kan minder soepel verlopen.

Het zou naïef zijn om te denken dat de wereld zal terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat. Dat is niet de bedoeling. Niet van de niet-licht krachten en ook niet van de lichtkrachten. Ook al is de overgang niet altijd gemakkelijk, we kunnen dit ten goede gebruiken.

 Wij kunnen moeilijke situaties en gebeurtenissen bijvoorbeeld gebruiken om duidelijker te krijgen over wat werkelijk belangrijk is in het leven en hoe wij eigenlijk willen leven.

 Situaties helpen ons om onszelf te spiegelen.

Op deze manier kunnen we bepaalde overtuigingen, die ons nog steeds blokkeren, vinden en oplossen. Op deze manier worden we zelf steeds vrijer. Alleen als we persoonlijk vrij zijn, kunnen we ook in een vrije wereld leven.

Jullie Christina

* * * * * *

Op zaterdag 27 augustus
zal

Christina’s Love Stream 15
(live en alleen in het duits)

van 15:00 tot 18:00
vanuit Stein am Rhein
plaatsvinden!

 (Zoals altijd volgt de Engelse vertaling een tot twee weken na het evenement
en zullen wij dit ook aankondigen in de nieuwsbrief).

Online tickets:

(incl. opname)

(Euro 39.- plus BTW)

Zoals altijd: 50% korting voor online tickets. Voor jouw verzoek kun je een e-mail sturen naar:

events@christinavondreien.ch

Met alle liefde,

Christina en Team

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch