Jullie zijn krachtig

Jullie zijn krachtig

7 jui 2024 / DoorChristina von Dreien

Lieve mensen,

Als alles wat er nu in de wereld gebeurt niet zo tragisch was, zouden jullie erom kunnen lachen. Er is een hele kleine groep wezens die ongelooflijk bang voor jullie zijn. Deze mensen schrijven dit hele verhaal omdat ze niet willen dat jullie wakker worden. Dat is waanzinnig!

Dit laat je zien hoe krachtig jij bent. We zijn multidimensionele wezens en er is niets krachtigers dan mensen die liefhebben en de wil hebben om lief te hebben. Want liefde is de hoogste trillingsenergie… en dat is waar de verhalenvertellers bang voor zijn. Daarom verzinnen ze verhalen om ons in angst te houden – “Wat als ik mijn huur niet kan betalen, mijn eten niet kan betalen?” enzovoort.

Dit wordt opzettelijk gedaan zodat je niet de tijd en het vermogen hebt om wakker te worden. En zodat je niet beseft dat wat er in de wereld gebeurt van jou afhangt. Maar als je je wil en je liefde richt op een perfecte wereld, en als veel mensen dit doen, dan zal deze gemeenschappelijke richting vroeg of laat werkelijkheid worden.

Dat kann niet anders, want dan activeer je een kosmische wet, en hoe meer mensen dit doen, hoe beter het is.

(Christina op het één-daagse seminar in Bern, 2020)

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch