Handleiding

Handleiding

12 september 2022

Lieve mensen,

Niet alles wat er licht uitziet in de fijnstoffelijke wereld is dat ook. Er zijn wezens die er licht uitzien, maar dat in werkelijkheid niet zijn. Daarom is het belangrijk om te leren onderscheiden of de wezens met wie je in contact staat werkelijk tot het zuivere licht behoren of niet.

De beste manier om dit te doen is om je iedere keer weer bewust te verbinden met de bron van liefde om van daaruit verbonden te zijn met de ware lichtwezens.

Het helpt ook als we duidelijk besluiten dat we alleen in contact willen zijn met wezens die het zuivere licht dienen.

Hierover kwam een instructie in mijn gedachten, die gezegd kan worden tegen de Bron.

Ik beschouw deze instructie niet als mijn “uitvinding”. Andere mensen zijn ook op deze gedachte gekomen. De waarheid wordt vaak verteld door verschillende mensen, in verschillende woorden.

Bij het gebruik van deze instructie is het van belang dat men verbonden is met de Bron en bewust voor deze instructie kiest.

Het gaat als volgt:

“Op al mijn niveaus, of zij mij nu bekend zijn of niet, wil ik alleen werken met fijnstoffelijke wezens die verbonden zijn met de Bron van Liefde
en die behoren tot het zuivere licht van de Bron.

Alle afspraken, contracten en overeenkomsten die ik heb met wezens zonder licht en met wezens die zich als licht voordoen, maar in werkelijkheid niet behoren tot het zuivere licht van de Bron, worden nu onmiddellijk op alle niveaus ontbonden, op zo’n manier dat het mijn hoogste goddelijke goed dient.”

Jullie Christina

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch