Goed doen voor Jezelf

Goed doen voor Jezelf

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Christina-goed-doen.jpg

Geliefden,

We praten veel over liefde. Liefde voor andere mensen, voor dieren, voor de aarde. Maar vandaag wil ik het hebben over liefde voor onszelf.

Als wij van onszelf houden, onszelf aanvaarden en waarderen, betekent dit dat wij er ook voor zorgen dat het goed met ons gaat.

 Maar steeds weer, en vooral in de huidige tijd, zijn onze omstandigheden niet zoals wij ze zouden willen hebben, ze zijn niet volmaakt en zorgen ervoor dat wij niet alles hebben (of niet hebben) wat nodig zou zijn om ons overal goed te kunnen voelen.

 Daarom wil ik met jullie een inzicht delen:

 Soms, ook al doe je je best om oké te zijn, ben je niet op alle niveaus oké. Soms zijn de omstandigheden in het leven daar gewoon te vreemd voor. In dit geval betekent “voor jezelf zorgen” en het goed doen, dat je het zo goed doet als je kunt gezien de omstandigheden. Dat je naar je behoeften luistert zo goed als je kunt.

 Zelfs als de omstandigheden niet perfect zijn, moeten we er altijd het beste van maken.

 Alleen al het hebben van deze houding en intentie om goed voor onszelf te willen doen, brengt iets heel belangrijks en positiefs in het collectieve veld. En we herinneren ons dat onze liefde niet alleen voor onze omgeving is, maar ook voor onszelf.

Jullie Christina

Het langverwachte LIVE-evenement op 24 en 25 juli 2021.

* Activeer de Gouden Eeuw*

Christina von Dreien, Roberto Antela Martinez
& vrienden

Gastsprekers:

Nancy Holten, Catharina Roland, en meer.

 Beleef LIVE een uniek, exclusief evenement waar je bij de hand wordt genomen om dit hele veranderingsproces voor jou te vereenvoudigen en te versnellen. Na afloop zult u gesterkt, gelukkig en goed voorbereid zijn op wat u te wachten staat.

Wees er LIVE bij – direct ter plaatse of gemakkelijk via live uitzending

(11:00 tot 19:00 uur) vanaf je zitbank!

-Klik hier voor –meer info & tickets

Christina von Dreien,
Roberto Antela Martinez & friends 

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch

Vertaling: Martien