Er is altijd hulp

Er is altijd hulp

25 augustus 2022 / Door Christina von Dreien

Lieve mensen,

Er zijn altijd oplossingen en er zijn altijd manieren waarop we dingen kunnen veranderen. De enige vraag is hoe deze oplossingen en manieren eruit zien en of wij bereid zijn te leven met de gevolgen die deze wegen met zich meebrengen.

Wanneer we een nieuwe weg inslaan, kan het lijken alsof we het onbekende tegemoet gaan. Onze geest wordt er onzeker van.

Als wij deze onzekerheid niet hadden, zouden wij vertrouwen hebben. Wij kunnen dit vertrouwen alleen in ons hart vinden. Als we eenmaal met ons hart verbonden zijn, kunnen we ook onze intuïtie beter aanvoelen en hebben we dus meer contact met onze innerlijke leiding.

Onze intuïtie kan vaak een soort gevoel geven dat ons zegt: dit is juist. Zelfs als we het niet met ons verstand kunnen verklaren. En toch kunnen we ons laten leiden door onze intuïtie, door onze ziel, door ons spirituele team.

We zijn niet zonder begeleiding.

Ons spirituele team is er ook om ervoor te zorgen dat ons levensplan, dat we gepland hebben voordat we incarneerden, loopt. Het hangt echter van onszelf af of we onze innerlijke leiding volgen of niet. Zelfs als wij van ons levensplan afdwalen, zullen wij altijd hulp en tekens ontvangen om ons te helpen onze weg weer te vinden. Want niemand is verloren.

Er is altijd hulp. We mogen er gewoon voor open staan.

(Christina in Love Stream 14)

Jullie Christina

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch