Donkere nacht van de ziel

Donkere nacht van de ziel 

Geliefden,

Wanneer je in een “donkere nacht van de ziel” bent, voel je niet langer de verbinding met je eigen goddelijke kern. In de donkere nacht van de ziel komen de delen aan de oppervlakte waarin we emoties hebben die we beschrijven als laag trillend, zoals angst, boosheid, verdriet, wanhoop, etc., en die we eerder hadden onderdrukt.

Maar in de donkere nacht van de ziel komt dit alles aan de oppervlakte zodat het kan worden genezen en dit betekent dat je in deze tijd vaak in een emotionele staat bent die allesbehalve gelukkig is. Er zijn angsten op komst etc. en zo’n donkere nacht van de ziel kan maanden of langdurig aanhouden.

Het doel hiervan is om onze “schaduwdelen” te integreren en te genezen. Maar als je door deze tijd heen bent, ben je veel meer in het licht ervan.

Als ik kijk naar de situatie die we nu op Aarde hebben, lijkt het me dat we ons collectief in zo’n donkere nacht van de ziel bevinden. Oerangsten worden bij de mensen opgewekt, de schimmige delen van deze wereld worden nog duidelijker, enz.

En als we het zo bekijken, dan weten we ook dat deze fase voorbij zal gaan, want een donkere nacht van de ziel is niet eeuwig.

In ons Geval zal het blijven aanhouden – we merken allemaal dat de regeringen niet van plan zijn hun land terug te brengen naar de staat waarin het zich voor de hele geschiedenis bevond.

Maar uiteindelijk zal alles goed komen en zal de liefde zich op Aarde verspreiden. Het is slechts een Poging om liefde te voorkomen – maar liefde kan niet worden voorkomen, het kan alleen maar worden vertraagd.

Dus het beste wat we nu kunnen doen is ons concentreren op de positieve dingen, vertrouwen hebben en kiezen voor liefde en licht.

Wat we denken te kunnen veranderen als we er de nodige zelfbeschouwing voor hebben. Dat is datgene wat we kunnen beïnvloeden, bepaalde andere Dingen in de wereld juist minder.

Dus laten we ervoor zorgen dat we de moed niet verliezen en besluiten om van onszelf en alle andere mensen, dieren en de natuur te houden. Ook al liggen er misschien nog heel wat hobbelige maanden op ons te wachten en weten we niet zeker hoe lang het zal duren voor de liefde het begint over te nemen.

Jullie Christina

Vertaling: Martien

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 
In Liefde en Licht, Ine & Martien