De Kwantumsprong heeft al plaatsgevonden

Een bericht van Christina von Dreien

Hun grootste fout …

Ze wisten dat het menselijk collectief een zeer hoge vibratie bereikte. Maar ze waren zich niet bewust van het aantal wakkere zielen. Ze merkten de evaluatiefout op. En ze werden bang.

Nu verbergen ze zich niet meer. Nu hebben ze haast om officieel een ‘nieuwe wereldorde’ te lanceren. Nu zijn hun aanvallen direct en frontaal. En de aanvallen zullen toenemen. Ze zullen met alle middelen proberen te voorkomen dat mensen wakker worden.

Ze zullen met alle middelen proberen dat de ‘wakkere’ niet kan communiceren om de anderen wakker te maken. Ze zullen met alle middelen proberen dat de ontwaakten als krankzinnigen of delinquenten worden gezien. Wat ze ook doen, het maakt niet uit.

De kwantumsprong heeft al plaatsgevonden

Het is niet te stoppen. De mensheid beschouwt planten en dieren al als zielen die hen bezielen. De mensheid respecteert al moeder aarde. De mensheid begrijpt al dat er geen scheiding is. De zielen die ze nu belichamen komen al als leraren.

Niet meer om te experimenteren. Ze belichamen alleen om te leren lief te hebben. We zijn misschien getuige van een totale verandering of niet. De overgang kan een week of 300 jaar duren. Maar het is niet te stoppen.

Wat er ook gebeurt tijdens de overgang, onthoud één ding, jij was het die jezelf aanbood. Om hier en nu te blijven. Wat er ook gebeurt. Wat je ook ziet. Jullie zijn de motoren van verandering.

Wees geen ‘voedsel’

Er wordt maar één ding van je gevraagd. Maar één. Wees geen ‘voedsel’. Het is het enige wat je hoeft te doen. Een simpel ding. Wees geen voedsel.

De mens is een van de krachtigste generatoren die er bestaan. We zijn draaikolken. Afhankelijk van de polariteit waarop je afstemt, creëer je hoge of lage frequenties. Deze duistere entiteiten voeden zich met lage frequenties, we hebben ze millennia lang gevoed. Het ontwaken van de mensheid heeft de collectieve draaikolk naar hoge frequenties gekanteld.

Daarom vallen ze met zo’n felheid aan. Ze verhongeren. Verbind je met je ziel. En let op jezelf. Als je ziel met deze woorden resoneert, geef dan geen seconde van je bestaan ​​meer om voedsel te zijn.

Elimineer de lage passies van je leven. Haat, wrok, afgunst, angst, ondeugden, junkfood, leugens, ambitie. Egoïsme, verdriet, wantrouwen. Dit alles genereert dichte energie. Dat is voedsel voor de duisteren.

Verander je energie

Wees je bewust van je emoties. Luister. Naar jou. En als je bij welke gelegenheid dan ook je in een van deze lage trillingen voelt, verander dan in feite je energie.

 • Zet muziek op waar je vrolijk van wordt.
 • Zing. Dans. Adem.
 • Steek wierook aan.
 • Knuffel je katten.
 • Knuffel een vriend.
 • Knuffel je hond.
 • Knuffel je moeder.
 • Omhels je huisdierenfamilie.
 • Ga wandelen in de natuur.
 • Mediteer.
 • Doe oefeningen.

Doe wat nodig is. Maar het verandert die energie meteen. Om te voorkomen dat je als voedsel dient. Wees altijd op de hoogte. En het enige dat van je wordt gevraagd, is de duistere hordes niet te voeren. Voed je ziel met alles wat je helpt op te staan.

Frequentie van liefde

Als je gewend raakt aan het leven in de frequentie van liefde, zal je realiteit moeiteloos veranderen naar jouw wil. Je bent een krachtig wezen. Je bent niet te stoppen. Wees nergens bang voor. Bevrijd je geest van de ‘matrix’. Richt je aandacht op wat je wilt.

Maar vooral plezier hebben, gelukkig zijn, lachen, zingen, dansen, houden van. We leven, door van alles te houden. En jij maakt er deel van uit. Samen met de sterren en de zon. En aan alle sterrenstelsels van het heelal.

Jij bent liefde.

Bron: Christina von Dreien

EllaSter.nl