De batterijen opladen

De batterijen opladen

Geliefden,

Op dit Moment gaat het erom onze Batterijen zo vaak mogelijk op te laden.

Het gaat erom, dat wij tevreden zijn, en dat wij een soort Buffer van positieve Dingen opbouwen waarmee wij ons kunnen opladen.

Want het is echt niet makkelijk om je niet naar beneden te laten halen op het moment.

Wat nu van belang is, is dat wij weten dat wij, als collectief en via ieder Individu, zeggenschap hebben over wat er komen gaat. Daarom moeten we de gebeurtenissen niet te serieus nemen. Niet dat we niet serieus nemen wat echt slecht is of worden kan, maar dat we ons er niet door laten onderuithalen.

We noemen het een Crisis, maar het is tegelijkertijd ook een enorme Kans.

Hoe meer Mensen zich kunnen voorstellen dat er altijd iets Goeds is in deze Situaties, des te gemakkelijker het voor iedereen zal zijn. Daarom moeten wij, om vooruit te komen, ons Perspectief veranderen, onze Afstemming voor het goede naar het Collectief sturen, en hoe meer mensen dit doen, hoe groter het Informatieveld wordt, en hoe gemakkelijker het wordt voor andere Mensen om er later toegang toe te krijgen.

Het Belangrijkste is dus ons Bewustzijn, waar alles om draait. Als we wakker worden, opent het zich. Dat is wat de “Verhalenvertellers” willen voorkomen. Ze willen onze Vibratie verlagen.

Het gaat over vertrouwen dat alles goed komt, anders zouden we hier nu niet zijn. We kunnen dit ook tegen alle andere Mensen zeggen. Want als je hen Dingen vertelt die goed voor je zijn, besmet je ze ermee. Het is aanstekelijk voor hun gezondheid, om het zo maar te zeggen.

Nog voor we Incarneerden, wisten we dat we hier zouden zijn en dat het gek zou worden.

Men kan ons lichamelijk beperken, maar nooit geestelijk – behalve als we het zelf doen. We kunnen altijd gaan waar we willen met onze gedachten, en we kunnen onszelf aan de goede Dingen herinneren die ons Hoop geven.

En als wij weten dat het uiteindelijk altijd om de Liefde gaat, dan is het voldoende om in Liefde aan iemand te denken om het Gevoel van Liefde in ons op te wekken.

Jullie Christina

___________________________________________________________________________

P.s

 Niet vergeten: Laad je Batterij op!

Christina’s Love Stream 4 vindt plaats op zaterdag 19 Juni.

 (Live webinar van 19:00 – 21:30).

 Klik hieronder voor tickets:

https://www.christinavondreien.ch/events/christinas-love-stream4-live

 Zoals altijd is de opname bij de ticketprijs inbegrepen, die zondagavond beschikbaar zal zijn en tot de volgende Love Stream zal duren.

 En zoals altijd zal Christina in het eerste deel vanaf het moment spreken en in het tweede deel zal zij enkele van uw vragen beantwoorden die u ons van tevoren hebt toegezonden op

events@christinavondreien.ch.

Nogmaals, wij zijn zeer verheugd om samen met u dit krachtige veld van liefde op te bouwen en te versterken!

___________________________________________________________________________

EN DAN:

 Na Christina’s enorme succes op het Flow-Summit Congres, besloten de makers van dit grootste online congres in Europa -Younity- om nog een project met Christina te starten:

 De gratis online masterclass met Christina von Dreien:

Het hart is ons kompas

In de nieuwe gratis Masterclass Het hart is ons kompas, neemt Christina von Dreien je mee op een geestverruimende reis om je te laten zien hoe je voortdurend ruimte en tijd in je leven kunt creëren voor hartprioriteiten en om je te herinneren dat je liefde bent.

De gratis online masterclass met Christina von Dreien:

Het hart is ons kompas

 Gebruik het om je zielsplan te vervullen!

U kunt uw plaats nu en volledig gratis veiligstellen en deelnemen aan deze waardevolle Masterclass.

 Leer nu hoe je weer naar het kompas van je hart kunt luisteren en het kunt volgen:

De gratis online masterclass met Christina von Dreien.

Grijp deze kans nu en verzeker u van een gratis plaats voor deze Masterclass.

 Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Jullie Christina en Team