De 4e dimensie

 

De 4e dimensie

17 maart 2023 / Door Christina von Dreien

 

Lieve mensen,

Ik krijg vaak de vraag waarom men zegt dat de aarde nu van 3D naar 5D gaat en hoe het zit met de 4e dimensie.

De vierde dimensie is wat soms het astrale vlak wordt genoemd.

Deze dimensie bestaat, net als de derde dimensie, hier op aarde, maar veel mensen nemen haar niet bewust waar. Als je bewust fijnstoffelijke energieën kunt waarnemen, kun je ook het astrale vlak waarnemen.

Er is daar een grote diversiteit aan wezens. Er zijn lichtwezens, maar er zijn er ook die manipulatief zijn en de mensheid in hun greep willen houden. Dus niet alles is licht in de vierde dimensie en een deel van de manipulatie die wij hier in de derde dimensie hebben, komt uit de vierde dimensie.

Er zijn verschillende gebieden in de vierde dimensie. Er zijn gebieden die lichter zijn en andere die dat niet zijn.

Zoals ik het zie, zal de vierde dimensie na verloop van tijd worden gezuiverd van die wezens die niet klaar zijn om het licht te aanvaarden, omdat de aarde haar vibratie verhoogt. Die wezens die niet klaar zijn om zich aan te passen aan die trillingsfrequentie, zullen uiteindelijk de aarde moeten verlaten.

Het verhogen van de trilling van de aarde verandert niet alleen ons fysieke vlak, maar heeft ook een energetisch, reinigend effect.

Jullie Christina

* * * * * * * * * *

Het volgende past bij dit onderwerp: Steeds vaker krijgen wij vragen van mensen die onverklaarbare lichamelijke en geestelijke klachten hebben of last hebben van slapeloosheid, nachtmerries, depressie of vermoeidheid, enz..

Iets waar maar weinig mensen rekening mee houden is de mogelijkheid van negatieve energetische invloeden en energieën van buitenaf. Hoe je die kunt herkennen, lees je in onderstaande Duitstalige blog van Antonio, die gespecialiseerd is in het opruimen van dergelijke energieën en daar keer op keer prachtige successen mee heeft geboekt. Antonio werkt ook op afstand en kan zowel in het Engels als Duits gemaild worden.

https://www.wesenstor.ch/wesenstor-blog/

Van harte
Jullie Christina en Team

Christina von Dreien GmbH
Wattwilerstrasse 5 | 9633 Hemberg
https://www.christinavondreien.ch