Over het congres gehouden door Alkesh en SYRIAT in Gyor (Hongarije) op 5 april 2014

Over het congres gehouden door Alkesh en SYRIAT in Gyor (Hongarije) op 5 april 2014

Submitted by luisavasconcell… on Tue, 04/15/2014

Dit was de eerste internationale conferentie gehouden door Alkesh en SYRIAT op uitnodiging van de Hongaarse organisatoren. Het vond plaats in de stad Gyor en, in tegenstelling tot de verwachtingen, duurde het twee keer zo lang (4 uur en 30 minuten) dan oorspronkelijk gepland.

De conferentie werd “bewaakt” door de Siriërs, Alkesh en SYRIAT (twee dagen voor het begin van de conferentie) hadden geadviseerd over hoe de discussies te voeren, welke elementen moeten worden vermeld en welke acties er plaatsvinden. Dit toont eens te meer de gedetailleerde aandacht die de Siriërs op moederschip Anais besteden aan het probleem verbonden met aardbewoners en de spirituele transformatie die plaatsvindt op aarde.

Vanaf het begin werd besloten dat er een behoefte was om het publiek te informeren over een aantal specifieke aspecten: De Sirische beschaving, de films van Esoteric Golden Spirit, structurele elementen van het universum. Daarom werden in de eerste helft van de conferentie deze aspecten gepresenteerd (de betekenis van de existentiële dimensies 3D, 4D, 5D etc. en hun correlatie met oosterse esoterische tradities, manieren van contact maken met goedgezinde buitenaardse beschavingen, de spirituele boodschap van de Sirische wezens op het moederschip Anais en de geestelijke hulp die ze kunnen geven aan ons, zolang mensen dit willen en hulp zoeken).

De aandacht van het publiek ‘was vooral gericht wanneer er specifieke elementen over de commandant van het moederschip Anais, de Siriur AMUN werden gepresenteerd. De vragen die werden gesteld in de conferentiezaal werden complexer, door de grote belangstelling en betrokkenheid van de aanwezigen. Zij verzochten dus de opening van een conferentie plek in Gyor, om praktische manieren van contact maken met goedgezinde buitenaardse wezens te presenteren, en waar andere essentiële kennis op het gebied van UFO’s, over buitenaards leven en buitenaardse technologie gepresenteerd worden. Aangezien er in de hal mensen uit Servië waren die deelnamen aan dit congres, creëerde die het vooruitzicht van een toekomstige conferentie in Belgrado.

Aan het einde van de conferentie kozen Alkesh en SYRIAT een klein aantal individuen uit die een grote belangstelling en aspiratie in de gepresenteerde elementen geuit hadden. Het idee van de selectie werd voorgesteld door de Siriers, enkele dagen voor de start van de conferentie. Alkesh en SYRIAT spraken later op die avond met deze mensen, aangaande enkele details die niet openbaar kunnen worden gepresenteerd. Op deze wijze werden de fundamenten van een solide samenwerking gemaakt, dat in de toekomst zal ontwikkelen en die radiaal zullen uitbreiden over het hele continent en rond de hele wereld.

Als conclusie, absoluut is er een opening op dit niveau in Hongarije en ook is er een behoefte om andere aspecten te presenteren over buitenaardse wezens, vooral voor de oprechte zoektocht te ondersteunen van degenen die de aanwezigheid van goedgezinde buitenaardse wezens voelen.

http://www.galactis.net/en/despre-conferinta-sustinuta-de-alkesh-si-syriat-la-gyor-ungaria-5-aprilie-2014-2/

Vertaald: Martien