De Sirius Familieleden van Licht: “Wees Vol Vertrouwen – dat Iedereen zich in het Hoogste zal ontwikkelen.”

De Sirius Familieleden van Licht:

“Wees Vol Vertrouwen – dat Iedereen zich in het Hoogste zal ontwikkelen.”

26 april 2016

Geliefde Mensen – geliefde aarde lichten – we verwelkomen jullie in onvoorwaardelijke liefde en harmonie – wij ZIJN de Sirius Familieleden. Er is veel te vertellen – want op het aardeniveau – en specifiek in het aarde magnetische veld – wordt er – een toegenomen verandering en her-verbinding uitgedragen. We willen er graag kort over praten – wat dit voor jullie en je lichtlichamen betekent. Jullie zijn direct verbonden aan het aardmagnetische veld via je lichtlichaam systeem.

Al jullie kennis – al jullie herinneringen – alles wat jullie weten is opgeslagen in het magnetische veld van de aarde. En nu – door een toename van de energiestroom – die jullie bereiken – vanuit de bron – vanuit de centrale zon – zullen je herinneringen zich voortdurend uitbreiden. Soms gebeurt dit – dat het energie focus zelf je lichaamsstelsel sterk “doordringt” – en als resultaat kunnen symptomen opkomen – die je kunnen irriteren en je bezig houden.

Dit kan leiden tot vermoeidheid – wat spontaan kan gebeuren en als je dat kunt laten gebeuren, ga dan rusten om voldoende slaap te krijgen. In zulke fases van rust, zal verbinding efficiënter worden geïntegreerd – dan je je kunt voorstellen – want in de slaap fases van jullie ego-bewustzijn is het mee draaiende mentale veld ook rustig. Dus wees vol vertrouwen – dat iedereen zich zal ontwikkelen in het Hoogste en jullie ontwaken – de kosmische incarnatie – zal zich wonderbaarlijk ontwikkelen.

Nu zullen jullie meer ontdekken – hoe de oude en vorige stelsels van jullie gemeenschap afbreken en zullen worden vervangen door nieuwe impulsen en ideeën. Toegevoegd zullen er soms angsten en onzekerheden opduiken – die jullie kunnen overgeven aan de Bron en aan je spirituele engelen. Roep ons op – roep je spirituele gezelschap op – en vraag om opluchting/verademing – als je onder te veel druk staat en wees ervan verzekerd – dat we altijd hier zijn – onmiddellijk en jullie ondersteunen.

Wij zijn de Sirius Familieleden – Jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Eenheid …. Shogun Amona

Bron: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/

Vertaald door PetraSt

vert. winnyd@stralendetoekomst.nl