De Sirius Familieleden van Licht: “ Leven in Liefde – in Rijkdom en diepe Harmonie.” 

De Sirius Familieleden van Licht: “ Leven in Liefde – in Rijkdom en diepe Harmonie.” 

24 mei 2014.

Shogun Amona <erst.kontakt@yahoo.com> schreef:  

Lieve familie, hier is een nieuwe boodschap van de Sirius Familieleden van Licht die ik graag  met jullie wil delen… in liefde en eenheid…. Shogun  

Geliefde mensen van de Aarde – geliefde “Broeders en Zusters van de Aarde – jullie zijn welkom in de liefde en het licht van de Eenheid van ons wezen. Wij zijn de familieleden van Sirius en wij kunnen bij jullie zijn door onze woorden. Onze dimensie laat ons jullie merken en zien als de volmaakte Wezens die jullie zijn. Wij zien jullie als lichten – zielen lichten – die op dit niveau van ‘zijn en gaan’ wat bozig hun pad gaan in het licht, en er zijn veel mogelijkheden – om het pad te betreden.

Wij oordelen niet – we observeren jullie stappen – jullie besluiten die je neemt. Ieder pad en iedere stap brengt jullie verder in – wat wij noemen, de werkelijkheid – Liefde – Vreugde en Eenheid. Wij leven in liefde en vreugde en wij laten ons gedragen worden door de klop van ons hart en onze meest diepe solidariteit met alles dat is. Als we zo praten – kunnen velen ons besef van leven absorberen en de herinneringen stijgen dan omhoog – de herinneringen van een leven in liefde – in rijkdom en in intense harmonie.

Ons hoogste doel is – om vreugde en harmonie te beleven bij elke situatie en zo’n leven is ook voor jullie mogelijk – geliefde Aardlingen. Zelfs als veel mensen nog chaos uitlokken via hun besluiten in gedachten en woorden – laat hen jullie niet vervreemden – dit is deel van hun zielencontract – deel van hun pad. Weet gewoon – dat het Universum op jullie wensen reageert, en op de vibratie die jullie uitzenden. Open jezelf voor de liefde – de liefde voor jezelf en om je zelf te aanvaarden als de volmaakte wezens van licht – die jullie werkelijk zijn.

Open jullie ogen voor de schoonheid – voor alles dat diep in je hart zit – en wat je gelukkig maakt. Liefde is de sleutel in je handen die je kunt gebruiken om elke situatie te transformeren – elke moment naar volmaaktheid en heelheid van zijn. Jullie zijn de meesters – de meesters van Licht en Liefde. En wij zijn een enorm grote familie. Wij zijn de Familieleden van Licht van Sirius.

In Liefde, Vreugde en Eenheid… Shogun Amona

Bron: Quelle: Channeling-Botschaften – shogun-amona sternenbotschaften

vertaald uit Duits naar Engels, naar Nederlands winnyd@stralendetoekomst.nl