De Sirius Familieleden van Licht: JULLIE ZIJN HET ZAAD – HET STERRENZAAD – DAT OPKOMT OM TE BLOESEMEN

De Sirius Familieleden van Licht:

  JULLIE ZIJN HET ZAAD – HET STERRENZAAD – DAT OPKOMT OM TE BLOESEMEN

2 JUNI 2016 / Shogun Amona

Geliefde Aarde lichten – geliefde aarde mensen – we verwelkomen jullie in totale eenheid en harmonie – wij zijn de Sirius Familieleden.

De veranderingen – die zich meer en meer voordoen in jullie en op wereldschaal – worden duidelijker en veel mensen erkennen – dat het leven ook gemaakt is van een zielen aspect en niet alleen van stoffelijk bestaan is.

De scheuren in de matrix van dualiteit zijn duidelijker dan ooit – en veel mensen richten hun aandacht en focus naar binnen. Zo spoedig als jullie je gewaar worden van de relatie tussen je innerlijke en uiterlijke wereld – wordt je opgeroepen – als schepper – als een bewuste schepper – om de Nieuwe Aarde mee-te-scheppen.

Elk moment biedt onbeperkte mogelijkheden – om het oude te transformeren en om – het Nieuwe – te accepteren en tot bloei te brengen – de liefde voor zichzelf.

Jullie zijn het zaad – het sterrenzaad – dat opkomt om te bloeien – omhoog gaat naar een volmaakte bloei en dit ontwikkelt zich in een golf liefde – wat ooit eerder gezien werd zich transformeert in onvoorwaardelijke vergeving – diepe inzichten en blijde verwachtingen.

En op deze wijze wordt liefde de nieuwe basis voor alles – wat jullie doen.

Gaia ondersteunt dit proces intens. Gaia is klaar – om los te laten en alle ingehouden energieën op een versnelde wijze te transformeren.

Dit zijn monu-mentale veranderingen – Lieve Mensen – daarom: centreer je en wijd jezelf toe aan dit proces. En vraag altijd om leiding – als je druk voelt – als je gedesoriënteerd bent of hulpeloos. De Hemel en alle lichtwezens zijn tot je dienst.

Wij zijn hier en we houden van jullie.

Wij zijn de Sirius Familieleden – Jullie zusters en broeders van de sterren.

In Liefde, Vreugde en Vertrouwen … Shogun Amona

Bron: http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/

vert.winnyd@stralendetoekomst.nl