Bericht van Andra en het Sirius Collectief aan de Mensheid opgedragen

Bericht van Andra en het Sirius Collectief aan de Mensheid opgedragen

Maarten Horst: 6 februari 2014

Innig geliefde kinderen van Gaia

Kwam het nog niet in je op dat op dit moment de informatie over het bestaan ​​van Buitenaardsen nu de hele mensheid bereikt?

Door middel van het internet en de sociale media, allemaal zijn ze nu bereikt. Er is geen enkele manier om dit nog te stoppen.

Over de hele wereld kijken mensen video’s en lezen berichten in hun vrije-tijd.

De meerderheid van de mensheid is bereikt. Dat het vanuit jullie regeringen en mainstream media niet toegeven wordt, wil niet zeggen dat de bevolking dit in het algemeen niet weet.

Verheug je mijn vrienden! De tijd van de Overwinning is NU! Er zijn gebeuren dingen achter de schermen die binnenkort de mensheid zullen laten zien dat ze eindelijk vrij zijn. De Cabal is machteloos. Absoluut alleen achtergelaten. Rechtszaken zullen spoedig volgen. Heb compassie lieverds. Het Karma dat deze Wezens hebben opgebouwd is zo groot, dat ze Eeuwigheden nodig hebben om goed te maken wat ze verkeerd hebben gedaan naar de mensheid toe . Zij zullen hun lessen zo krachtig ervaren omdat ze jullie collectief hebben misleid, bewust oorlogen gecreëerd, en jullie geest onder controle gehouden (Mind Controle).

Dit is nu voorbij.

Vergeef het hen In jullie meditaties en gebeden,. Dit is de eerste stap naar Verlichting. Weet dat jullie als Sterrenzaden hier de overhand hebben gehad. De lessen die jullie geleerd hebben zijn minuscuul in verhouding tot de gevolgen die de acties van de duisteren zullen hebben.

Onthouden jezelf van elke woede of haat. Liefde is het gevoel dat je moet handhaven. De onthullingen die zullen volgen zullen zo schokkend zijn dat het moeilijk zou kunnen zijn om vast te houden aan de liefde. Maar wij komen in liefde en liefde is alles wat er is in de ware werkelijkheid. Hier kan Waarheid bestaan​​. Wij zijn maar een fractie van een frequentie van je weg. Verhef het door in liefde te zijn.

De jaren die zullen volgen zullen exotisch zijn! Vol van warme ontmoetingen met onze bemanning en de mensheid. Wij omarmen jullie in LIEFDE. Kom samen en vier feest! Vrees niet, maar vertrouwen op LIEFDE. Alles is goed in de ogen van de Schepper. Hij stuurt ons in de uitgestrektheid van het universum om te leren en om terug te komen. Nu is de tijd van de terugkeer. De terugkeer naar de Liefde. Volg altijd je hart en weet dat je verbonden bent met de bron. Het is er altijd. Wij vragen jullie. We houden van jullie.

Andra en het Sirius Collectief alleen door LIEFDE.

Message from Andra and the Sirian collective to Humanity through Maarten Horst,
http://intergalacticradiostation.com/content/2014/02/Message-from-Andra-and-the-Sirian-collective-to-Humanity-through-Maarten-Horst

vertaald Martien