Zon In Leeuw, Toename Van Infusies Van Zonnevuur -Energie En Verandering Van Uw Persoonlijke Energiestromen

Zon In Leeuw, Toename Van Infusies Van Zonnevuur -Energie En Verandering Van Uw Persoonlijke Energiestromen

Door: Celia Fenn – 23 juli 2023

 

Terwijl de zon naar Leo en de Leeuwenpoort beweegt, komt er een toename in de zonnevuurenergie die de planeet binnenkomt.

In het Oude Egypte leerden de Sirian Star-leraren dat deze grootse opening van het Lions Gate-portaal het begin betekende van een nieuwe zonnecyclus voor de aarde, of het planetaire nieuwe jaar. Op dit moment in Egypte, als de ster Sirius aan de hemel opkomt conjunct de Zon bij zonsopgang, komt de Nijl ook op en overstroomt het land ter voorbereiding op een nieuwe cyclus van Overvloed en Genade.

Gebruikmakend van het principe van Zo Boven, Zo Beneden, stroomt de Galactische Rivier (de Melkweg) ook met Goddelijke Zegeningen en Overvloed. We voelen deze instroom van Vuurplasma-energie als verhoogde hitte en intensiteit.

De Zonnevuur Leeuwen zijn hier om ons te helpen de effecten van de extreme vuurenergie te verzachten. Als je hulp nodig hebt, vraag hen dan om met je samen te werken. Het is hun missie op Aarde om de vurige ontladingen van de zon te moduleren.

Denk er ook aan om het pad van eenvoudige Genade en Goddelijke Liefde te bewandelen. Blijf gecentreerd in je Hart en in onvoorwaardelijke Liefde. Wees in vrede. Laat de chaos om je heen wervelen terwijl je in je centrum van Goddelijke Liefde en Harmonie blijft.

In deze vurige dagen leer je ook je eigen energiefrequentie te vertragen. Hoe hoger je frequentie, hoe langzamer je zult vibreren in het fysieke rijk. Het kan dus zijn dat je merkt dat je gewoon tijd in vrede moet doorbrengen en “niets” moet doen terwijl je je opnieuw kalibreert en naar een hogere persoonlijke frequentie verschuift ter voorbereiding op de nieuwe cyclus die eraan komt.

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org