Volle Maan in Ram

Volle Maan in Ram

Door: Celia Fenn – 28 september 2023

Wauw wat een krachtige energiestroom komt er aan met de Volle Maan en SuperMaan in Ram!

Gisteravond voelde ik me alsof ik dronken was, met de energieën die krachtig de hogere chakra’s activeren in de multidimensionale rijken. Het is zo belangrijk om nu geaard te zijn en je focus in je hart te houden met Liefde en Vrede.

Ram is een vuurmaan en draagt als zodanig een zeer vluchtige en onstabiele energie met zich mee – net als vuur! We moeten ons ervan bewust zijn niet meegesleurd te worden in vluchtige en onstabiele situaties.

In haar positieve facetten is ze sterk en krachtig en vraagt ze ons om in onze kracht en leiderschapsenergie te stappen. Onnodig te zeggen dat we met deze energie misschien wel voor onszelf moeten opkomen.

Met deze Volle Maan zo kort na equinox, kan het weer ook wisselvallig zijn. Hier in Kaapstad hadden we 2 maanden regen in 2 dagen, met een grote Equinox/Spring Storm.

Het is goed om bij deze Volle Maan in vredige meditatie te zitten. Voel de warmte van het vuur en de zon, maar leid de energie naar creatieve kanalen die vreedzame energie naar de Aarde brengen.

Als je je duizelig voelt, denk er dan aan om jezelf te aarden in de natuur, aardend voedsel te eten en te blijven drinken! Als je zenuwstelsel overprikkeld is, probeer dan natuurlijk kalmerend voedsel zoals kamillethee en havermoutpap. Essentiële oliën van lavendel en geranium zijn ook goed. Maar een rustig centrum en een vredig hart zijn het beste van allemaal!

Veel liefs voor iedereen bij deze Volle Maan.

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org