Uitbreiding Van Liefde En De Diepe Duik…. Nieuwe Aarde Tijdlijnen En Nieuwe Licht Codes

Uitbreiding Van Liefde En De Diepe Duik….
Nieuwe Aarde Tijdlijnen En Nieuwe Licht Codes

Door Celia Fenn – 1 Juni 2022

De laatste paar dagen zijn vreemd gek voor mij geweest. De energie gevuld met angst, verdriet en gekke dromen, vooral afgelopen nacht.

Aartsengel Michaël zegt dat hier twee dingen spelen: de integratie van eclips codes die het crescendo bereikt en de Zon die Tweelingen binnengaat in tegenstelling tot het galactisch centrum als we het 6/6/6 portaal naderen op maandag. Dit zal een intens driecijferig portaal zijn.

De energie van het getal zes (6) gaat altijd over liefde. Wij breiden het veld van liefde uit terwijl wij ons gronden in onze nieuwe identiteit en Energetische Handtekening als “Lichtgevend” of “Helder”. Wij zijn de nieuwe soort die de Nieuwe Aarde zal creëren.

In deze belangrijke verandering werden we gedwongen enkele eigenaardigheden toe te laten terwijl de tijdlijnen zich herconfigureerden.

Eén daarvan is de diepe duik naar binnen, terwijl we wat meer “puin” uit vroegere misvormingen in oudere tijdlijnen halen.

Over tijdlijnen gesproken, ik heb onlangs gekeken naar het “Mandela effect”. Ik was geamuseerd te ontdekken dat Henry Kissinger en Willie Nelson nog steeds in leven zijn in deze tijdlijn. Ik herinner mij dat Henry Kissinger tenminste twee keer stierf in vorige tijdlijnen. Ook Vangelis, die een paar weken geleden stierf. Ik herinner me dat hij ongeveer twee jaar geleden stierf, omdat ik in die tijd veel tijd besteedde aan het zoeken naar een opname van zijn “China” album, dat ik erg goed vond in de tijd van de cassettes. Dus ja, heel vreemd om van tijdlijn te veranderen en hier te komen waar we nodig zijn in deze Nieuwe Aarde tijdlijn.

Laat de vreemdheid je alsjeblieft niet naar beneden halen. Dit is allemaal prima in een Kwantum Realiteit. Tijd is niet solide, het glijdt en glijdt en beweegt in een spiraal en doet de fandango. Gewoon stromen…

Als liefde uitbreidt, breidt de realiteit van liefde ook uit. We zullen beginnen echte verbindingen te maken met de Zielenstammen (andere Lichtende Wezens) en beginnen het wonder van liefde te creëren dat de Heilige Planeet van Licht van de Nieuwe Aarde zal zijn. Dit is een wonder van licht en liefde en het gebeurt op dit moment!

Jullie worden deel van de wonderbaarlijke expansie van liefde!

Moge iedereen een gezegende dag hebben!

Door: Celia Fenn

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org