Sirius Opkomst En De Leeuwenpoort 2023

Sirius Opkomst En De Leeuwenpoort 2023

Door: Celia Fenn – 1 juli 2023

 

Vandaag is de eerste dag van juli, een zeer krachtige en prachtige maand voor de Aarde. De Zon staat in Kreeft, een waterteken dat zich richt op thuis en familie, maar gaat later in de maand naar Leeuw, het teken van de Leeuwenpoort.

Belangrijk is ook de heldere ster Sirius, die naar zijn heliaalkale opgang met onze Zon beweegt. Dit betekent dat Sirius bij zonsopgang naast de Zon aan de hemel te zien is, waardoor de indruk van twee zonnen ontstaat. Deze werden door de oude Egyptenaren de Witte Zon en de Blauwe Zon genoemd.

Sirius is de thuisster van de wijze Sterrenleraren die met de Egyptenaren samenwerkten om hen te herinneren aan de kennis die verloren ging bij de val van Atlantis. Zij blijven ons Lichtcodes en Wijsheid brengen ten tijde van de Leeuwenpoort, die versterkt worden door onze Zon. En natuurlijk worden deze Lichtcode-energieën versterkt nu de Zon zeer actief is.

De Koninklijke Sterleeuwen en de Zonnevuurleeuwen zijn ook zeer actief en bereiden zich voor op de Leeuwenpoort, dat Heilige Portaal waarmee een nieuwe spiraal en cyclus van onze reis op Aarde begint.

Aartsengel Michaël spreekt over de opkomst nu ook van de Galactische Diepe Mens, die diep in de Aardlagen kan duiken en hoog kan opstijgen naar de Bron, en vele niveaus van wijsheid kan verzamelen. Dit nieuwe vermogen is de reden waarom zo velen van ons zich vreemd en ruimtelijk voelen, omdat onze hersenen op alle frequenties werken, van alfa tot delta en omega, en dat allemaal in onze waaktoestand. We zullen leren dit te integreren met het “normale” leven.

Ook opwindend is de opkomst van een nieuwe generatie van binnenkomende zielen genaamd de Diamanten Sterrenvuur kinderen, of Sterrenvuur kinderen. Zij zijn sinds 2017 binnengekomen om ons te helpen onze frequenties te verhogen naar het Nieuwe Aarde niveau. Ze zijn krachtig en gevoelig en diep verbonden met de Aarde en met hun Galactische en Engelenwortels. Het zijn compassievolle en zuivere zielen wiens missie het is om ons te helpen Nieuwe Aarde en Nieuwe Aarde gemeenschappen te creëren.

We kunnen dus verwachten dat juli en augustus vol Magie en Mysterie en een beetje vreemdheid zullen zijn wanneer we Sterrenleeuwen, Sterrenvuurkinderen en de Siriaanse Sterrenleraren verwelkomen in de energieën! En natuurlijk zal ik mijn gebruikelijke Lions Gate webinars aanbieden, waarover je hier meer kunt lezen.

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien