Na de Volle Maan – Goddelijk Vrouwelijk

Na de Volle Maan – Goddelijk Vrouwelijk

Door: Celia Fenn – 15 Juni 2022

Wat een krachtige Volle Maan was dat.

Ik ben me intens bewust van transmissies van de Goddelijk-Vrouwelijke Lichtcodes in de Goud/Roze/Rode frequenties, die onze Harten openen voor onze gevoelens, intuïties en emoties.

Voor sommige mensen creëert dit een toename van intuïtie en empathie, en dat kan heerlijk voelen! Je verbindt je met de magie en het wonder van creatie en creativiteit. Je voelt je gesterkt en krachtig als je in jouw Meesterschap stapt.

Voor anderen kan het nogal schokkend zijn, want de toename en de opening maken je bewust van de gevoelens en energieën van anderen op een manier die overweldigend kan zijn. Je kunt golven van angst en depressie voelen, vooral ’s morgens als je uit je slaap komt.

Aartsengel. Michaël vraagt ons om in ons Hart en in onze kracht te blijven. Wees barmhartig en liefdevol, vooral naar jezelf. Het is goed om te erkennen dat je als Meester in de Energie ervoor kunt kiezen om te begrijpen dat wat je voelt golven zijn van onstabiele emotie in het collectief, en dat je die niet hoeft aan te nemen en te “verwerken”. Kies er gewoon voor om jezelf te resetten op een andere frequentie, en maak een keuze om jezelf op te tillen op de Nieuwe Aarde golf.

De Goddelijke Vrouwelijke energie is ondersteunend en liefdevol. Zij zal je vasthouden en voeden als je jouw Hart opent en erop vertrouwt dat alles goed is en alles gaat zoals het moet gaan. Maak contact met jouw eigen innerlijke Goddelijke Vrouwelijke en voel de Liefde die er altijd voor je is.

Dit is het beste wat wij nu voor de Nieuwe Aarde kunnen doen, in ons Hart blijven en onze Energiesignatuur op een Hoge Frequentie houden, zodat wij anderen kunnen helpen om uit de chaos en verwarring van de neerdalende golf van de oude Aarde “op te tillen”.

Om op dat Hoge niveau te blijven, vergeet niet om dagelijks Dankbaarheid en Eenvoudige Vreugde te beoefenen!

Liefs aan iedereen!

***

Kanaal: Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org