Michaël: De Golf Van Ontwaking en De Terugkeer Van Het Goddelijke Mannelijke In De Natuur

 

Michaël: De Golf Van Ontwaking en De Terugkeer Van Het Goddelijke Mannelijke In De Natuur

Gechanneld door: Celia Fenn – 12 Maart 2023

Geliefde Familie, maart 2023 zal een maand zijn van krachtige energieën en creatieve krachten op de Planeet.

Er zullen veel krachtige en onverwachte gebeurtenissen zijn in zowel het persoonlijke als het openbare leven rond 15 maart en de Equinox op 20 maart. Ook zal uw Zonnecyclus 25 meerdere Zonnevlammen blijven produceren en enkele X-klasse vlammen die de wervelende Waterplasmacodes, die in februari werden geïntroduceerd, verder zullen intensiveren.

Deze energieën (her)wekken het actieve mannelijke principe in de natuur, dat op dit moment wordt vertegenwoordigd door Uranus in Stier.  Het is een intense elektrische energie die door de natuur stroomt en actieve schepping en kracht brengt.  Dit begon in februari met de enorme aardbeving in Turkije, die een van de verschillende nulpunt-zaadstations voor de Planeet is.

Deze energie werd door jullie voorouders begrepen als Pan, de diepe en creatieve mannelijke God/Energie van de Natuur.  De Druïden, een oud priesterschap van het Keltische volk van Europa, eerden het Goddelijke mannelijke in de Natuur en begrepen deze kracht als de “Groene Man”.  Hij werd voorgesteld als een Oudere Man met een kroon van Koninklijke eikenbladeren als teken van zijn diepe verbondenheid met de Boswereld.

De Boswereld komt weer op en eist terug wat verloren was gegaan.  De Elektrische Masculiene principes zullen als de bliksem op onverwachte manieren en plaatsen toeslaan, terwijl Gaia/Nieuwe Aarde probeert de Planeet weer in balans te brengen.  Dat evenwicht ging verloren toen de mensheid zich losmaakte van de natuur en probeerde de natuur te “veroveren” en te “onderdrukken”.  Wat nu nodig is, zijn mannen/mannelijke energieën die de rol van priesters en geleiders van deze opkomende energie op zich kunnen nemen en deze met liefde en mededogen kunnen sturen.

Geliefden, wij werken hier met de principes van het Heilig Huwelijk, waarbij de Goddelijk Vrouwelijke energieën van de Natuur en de Goddelijk Mannelijke energieën van de Natuur worden toegestaan zich te verenigen en terug te keren naar het evenwicht op jullie Aarde.  De natuur is vervrouwelijkt en het mannelijke principe is verloren gegaan.  Alleen wanneer het mannelijke wordt hersteld en het vrouwelijke haar ware kracht en plaats inneemt, zal het evenwicht worden hersteld.  Zolang de natuur wordt gezien als gewoon vrouwelijk, zal het gemakkelijk zijn voor een vervormde patriarchale mannelijke energie om “haar” te misbruiken en te onderdrukken.

Deze terugkeer naar evenwicht zal niet gemakkelijk zijn, want u kunt meer extreme weersschommelingen verwachten, vooral met de elementen vuur en water, tot in en door de zomer van 2023 (maart tot augustus).  Terwijl de natuur haar mannelijke kracht vergroot en probeert haar vrouwelijke kracht in evenwicht te brengen en te herstellen, kan er inderdaad onrust ontstaan op de planeet.

De natuur spreekt

De Groene Wereld wil terugkeren

Het Smaragden Hart staat open!

INTERDIMENSIONALE FLUX, DIE DE HEMEL NAAR DE AARDE BRENGT, EN DE NIEUWE AARDE MULTIDIMENSIONALE TOEKOMST

In deze maand zult u ook blijven werken met wat wij “Interdimensionale Flux” hebben genoemd, terwijl u de Hemel naar de Aarde brengt en deze krachtige nieuwe energieën in de roosters van de Nieuwe Aarde aardt.

Geliefden, als Nieuwe Aarde Meesters van Energie en Licht is het jullie werk om je naar binnen te richten en deze energieën van evenwicht en Heilig Huwelijk binnenin te creëren. Jullie leren om gracieus te bewegen tussen de verschillende dimensies en de Planeet en de Mensheid van dienst te zijn op deze verschillende bewustzijnsniveaus.

Aanvankelijk zal dit enig ongemak veroorzaken omdat u zich dagelijks tussen de derde en de negende dimensie beweegt. U kunt het gevoel hebben dat de tijd versnelt en dan weer vertraagt op schijnbaar willekeurige manieren (hoewel het niet willekeurig is, maar verband houdt met hoe u door de verschillende dimensionale ruimten van bewustzijn beweegt). U kunt ook het gevoel hebben losgekoppeld en duizelig te zijn wanneer u tijd doorbrengt in de hogere dimensies, en u zult de behoefte voelen aan een ankerpunt in uw leven.

Geliefden, het ankerpunt is in uw hart, uw eigen mooie en prachtige Smaragden Hart. Het Emerald Heart wordt nu geactiveerd en het zal u aarden in de Nieuwe Aarde/Nieuwe Lemuria Boswereld waar Mensheid en Natuur in evenwicht zijn. U zult Cirkels van Licht beginnen te creëren om deze nieuwe energieën vast te houden en elkaar te steunen.

U zult ook aan zelfzorg moeten doen: rusten wanneer dat nodig is, vriendelijk zijn, met gratie door deze krachtige dagen stromen en u concentreren op wat u wilt creëren in uw dromen, gebeden en meditaties.

Wij wensen dat u weet dat u niet alleen bent in deze krachtige dagen, en dat wij altijd dichtbij zijn. Wij zijn jullie engelen en Engelenfamilies. Wij vragen u te begrijpen dat alles goed gaat en dat er een grote “terugkeer naar het evenwicht” aan de gang is. Hoe schokkend dit soms ook mag zijn, u zult altijd in Engelenlicht en -bescherming worden gehouden.

Wij wensen u een maand vol Vrede in uw Hart en Licht in uw Ziel.

Moge u met gratie en gemak door het leven stromen.

Aartsengel Michael

Kanaal: Celia Fenn

Vertaling: Reinier