Het Equinox-Portaal

Het Equinox-Portaal

Door: Celia Fenn – 19 september 2023

16 september: een week naar het Equinox-portaal

Ja, de energie is nog steeds intens en vreemd, en we zijn nog maar een week verwijderd van het tweede Heilige Lichtpunt, het Equinoxportaal op 23 september.

In ons transformatieproces worden we ‘vloeibaarder’ en vloeiender en worden we meer beïnvloed door plasmastromen, vooral de aquavuur- en waterplasmastromen.

Er is ook sprake van toegenomen activiteit in het aardmagnetisme, omdat de planeet haar magnetische stromen in evenwicht brengt. Dit is verantwoordelijk voor het soort instabiliteit van de zeegolven dat sommigen van jullie voelen.

Het is een tijd van diepgaande transformatie op alle niveaus. Ik merk dat een regelmatige, op de spirituele ziel gebaseerde zielsbeoefening, inclusief een focus op liefde, evenwicht en vrede, enorm helpt.

BALANS is hier het sleutelwoord, samen met AARDING. Terwijl de Zon ook op de 23e Weegschaal binnengaat, zullen we merken dat we steeds meer met evenwicht moeten werken naarmate de chaos om ons heen toeneemt!

Ik vind ook dat een focus op een gezond en evenwichtig dieet en gehydrateerd blijven met bronwater en/of gestructureerd water op dit moment zo belangrijk is. Water is een vloeibare vorm van Goddelijk Bewustzijn die ons bewustzijn weerspiegelt, zowel als individu als als collectief.

Als we ons lichaam helder en gehydrateerd houden, zullen we beter in staat zijn de mensheid te dienen als heldere en zuivere zenders van Licht. Dat is wat wij kwamen doen, en om te helpen de Nieuwe Aarde te creëren als een stralend baken van licht in de Melkweg.

De Aarde zelf activeert dit proces, reinigt en werpt giftige energieën af om te beginnen met het creëren van een Nieuwe Aarde en een Nieuw Lemurië. Wij kunnen hier deel van uitmaken door vooral in onze emotionele en mentale aspecten in balans te blijven.

Zoek de Heldere Engelachtige zuiverheid van het Zuivere Hart en het zal je naar huis leiden!

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org