Het Einde Van Maart En De Kracht Van Team Hemel Op Aarde

Het Einde Van Maart En De Kracht Van Team Hemel Op Aarde

Door: Celia Fenn – 27 Maart 2023


Dit heeft een van de moeilijkste weken opgeleverd die ik de laatste tijd in dit proces heb gehad. Het was een week van “schokken” en “rampen” op persoonlijk vlak. Dit is de energie van Uranus in Stier, die van invloed is op huis en financiën. En aangezien mijn Stier in het 2e huis staat, is dat een dubbele klap.

Dan hebben we Jupiter in Ram, die ons vraagt onszelf en onze visie op de toekomst uit te breiden. Dat betekent dat we soms het gevoel hebben dat we tot het punt van uitputting worden opgerekt, terwijl we ook te maken hebben met schokken en chaos.

Klinkt dat bekend?

Maar ook is er de derde energie van Pluto in Waterman, die al onze sociale structuren zal doen instorten en vervangen door iets dat beter past bij de Nieuwe Aarde. Dat is dus de reden van de chaos, want structuren die ontworpen zijn om enkelen te verrijken ten koste van velen, beginnen af te brokkelen en in te storten, en nieuwe structuren beginnen te ontstaan. Dit is geenszins een comfortabele periode.

De vierde energie is Saturnus, die onlangs naar Vissen is verhuisd. Wat kan ik hierover zeggen, behalve dat het ons op de lange termijn zal helpen nieuwe spirituele structuren te creëren die beter passen bij waar wij ons nu bevinden in onze multidimensionale transformatie. Maar de combinatie van diepe en waterige Vissen met Saturnus’ behoefte om te domineren en structuren te creëren is ook geen comfortabele combinatie.

Op onze reis door deze diep transformerende energieën is het modewoord “daarbuiten” Veerkracht. In theorie biedt dit optimisme en hoop om mensen te ondersteunen.

In spirituele termen zijn de begrippen Vertrouwen, Geduld, Overgave en Acceptatie.

De wetenschap dat alles goed gaat en in handen is van je Hogere Zelf en de Goddelijke Bron biedt ook hoop en optimisme, en de kracht om door de schokken en de chaos heen te komen zonder het geloof te verliezen.

En ook de verbinding met onze Zielsfamilies en Cirkels van Licht, om ons te laten weten dat wij niet alleen zijn op deze reis, maar dat wij als “team” zijn gekomen om de Leiders en Wegbereiders te zijn van het Hemel op Aarde proces.

Wij stappen voorwaarts in iets heel nieuws.

Hier gaan we Team.

Wij hebben dit!

Celia Fenn

Vertaling: Reinier