Het 7/7/7 portaal

Het 7/7/7 portaal

Door: Celia Fenn: 7 juli 2023

 

7/7/7 Portaal

Het 7/7/7 Portaal is een krachtige bewustzijnspassage die ons in staat stelt ons af te stemmen op ons hogere zelf en onze spirit terwijl we ons voorbereiden op de enorme verschuivingen die nog gaan komen.

7 is de code van de Spirituele Krijger die onbevreesd voorwaarts gaat, en dat is wat er nu van ons gevraagd wordt. Laat angst los en focus op Liefde en de overgang naar Hoger Bewustzijn en de Nieuwe Aarde.

De dominante code hier is 21/3 (3 x7), wat de Godin en de Werelddanseres is, die ons optilt naar overvloed en harmonie en de vreugdevolle dans van het leven.

Omdat we in het teken Kreeft staan en onder invloed van Sirius, is de Goddelijke Vrouwelijke krachtenergie Isis, de Godin van Overvloed en Vruchtbaarheid in het Oude Egypte. Zij was een afgezant van de Ster Leraren van Sirius die naar de Aarde kwam als de eerste Avatar van Hoger Bewustzijn en Overvloed, samen met haar partner Osiris. Zij werden 2000 jaar later gevolgd door Jesjoea en Maria Magdalena en de energie van de Galactische Roos.

En hier zijn we dan op de 7/7/7, klaar om in onze eigen kracht en meesterschap te stappen als avatars van de Nieuwe Aarde!

Heb een krachtige, magische en overvloedige 7/7/7!

Liefde voor iedereen!

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org