De Kracht Van Het Nieuwe Pad

De Kracht Van Het Nieuwe Pad

Door: Celia Fenn – 12 mei 2023

 

Wat een krachtige tijd is het nu het Nieuwe Pad naar voren komt.

Ik heb gemerkt dat de energie nu heel anders is, maar op een subtiele manier. Het is wat Aartsengel Michael de 2/11 kwantumstroom noemt. Een diepe energie die onze “basisnoot” op Aarde is geworden. Het is de Energie van de Goddelijke Moeder Christos Sophia en het Pad van het Zuivere en Lichtende Hart.

Het omvat de Natuur, want de Natuur komt op in een nieuwe rauwe en prachtige kracht. Alles lijkt groter dan het leven en mooier. Ik ben geboeid door de schoonheid die ik buiten mijn raam en overal om me heen zie. De Tuin bloeit en bloeit! De natuur leeft meer dan ooit.

Als je je een beetje overweldigd voelt, is het goed om te rusten wanneer je kunt.

Misschien vind je mensen om je heen nogal gehypnotiseerd en agressief terwijl ze omgaan met deze nieuwe en andere stromingen.

Blijf in je Hart en bewandel het pad van Eenvoudige Overvloed en Vreugde. Weet dat je geliefd bent en dat er voor je gezorgd wordt en dat wat je nodig hebt, ook al hoor je misschien het tegendeel.

Op 17 mei gaat Jupiter vanuit Ram naar Stier. Zo eindigt de periode van zelfverruiming (ik voel me soms ontploft!!). En we gaan naar een periode die gericht is op de uitbreiding van Huis, Financiën en Liefde, allemaal zaken die worden beheerst door Venus in het tweede huis.

Dit klinkt misschien heel welkom, maar in het tweede huis ligt ook nog de vervelende Uranus op de loer, dus er kunnen nog wel wat verrassingen komen!

Al met al zou het een rustigere tijd moeten zijn en een tijd om te integreren in deze nieuwe plek waar we zijn aangekomen.

Een mooie dag iedereen!

Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org