Aartsengel Michaël: Waterman En De Activering Van Het Aqua Hart

Aartsengel Michaël: Waterman En De Activering Van Het Aqua Hart

Gechanneld door: Celia Fenn – 25 Januari 2023

Geliefde zielen, jullie staan nu op de drempel van het Nieuwe Aarde-Aquariustijdperk. Jullie zijn klaar om jullie overgang naar de Multi-Dimensionale Nieuwe Aarde te voltooien en te verankeren.

Toen wij eerder met jullie werkten, in december 2022, activeerden wij het Gouden Zonnehart (8e Dimensie) en het Galactische Diamanten Hart (9e Dimensie) om jullie toegang te geven tot die Hogere Frequenties en ze te aarden. Nu nodigen wij jullie uit om het Aqua Hart aspect te activeren en te bekrachtigen dat je verbindt met de zuivere stroom van Kristallijn Kosmisch Water van de “Troon van God” of Bron.

Het beeld van de “Waterdrager” die een vat Kosmisch Water vasthoudt dat op de Aarde wordt uitgestort, is het symbool van het Huis/Constellatie Waterman. Het betekent hemels “water” of plasma-energie die wordt overgebracht van de Hogere Dimensies of rijken naar de Aarde.

Het wordt op Aarde ontvangen door de Menselijke Engelen die deze kristallijne energieën kunnen dragen via de Kroon- en Hartchakra. Het “Aqua Hart” is een Kosmisch/Galactisch niveau van het Hart dat de frequentie van het Waterplasma ontvangt en zich afstemt op deze hogere impulsen. Het Aqua Hart is zuiver, ongerept en kristallijn en ontvangt de zuivere transmissies van de Hemelse “Levensrivier” zodat de Aarde en de Mensen de zuivere kristallijne aspecten van hun Nieuwe Aarde lichamen kunnen activeren.

ENGELEN, WALVISSEN, DOLFIJNEN EN INTERSTELLAIRE COMMUNICATIE

Wanneer je je begint te openen voor de frequenties van het Aqua Hart, wordt je bijgestaan en ondersteund door de Elohim Engelen, en ook door de Kosmische Walvissen en Dolfijnen.

Het “medium” van de Kosmos is Plasma, of hogere vormen en frequenties van energie. Wanneer de Menselijke Engel klaar is om het Aqua Hart te activeren, stappen de Engelen naar voren om de expansie te ondersteunen.

De Walvissen en Dolfijnen die ook in dit Kosmische Medium bestaan en creëren, maken ook deel uit van deze Aquarius-uitbreiding naar de Galactische en Kosmische “wateren”. Zij zullen aanwezig zijn om je te leren hoe te stromen en te spiraliseren in de Kosmische Oceanen.

Het Aqua Hart is het voertuig van Galactische beweging en Interstellaire Communicatie en Reizen. Zo bereik je de Bron/Godsfrequentie van wie je bent in de grote spiralen en vortexen van Licht en Zijn.

WATER, ZUIVERHEID EN DE NIEUWE AARDE

Wanneer je je verbindt en opnieuw verbindt met de zuivere stromen van Interstellair Waterplasma, verbindt je je met water in zijn hoogste en meest kristallijne staat. Dit zet een proces van radicale transformatie in gang in de waterstroomdeeltjes, zowel in jouw fysieke lichamen als in de waterlichamen op jouw planeet.

De toxische resten komen vrij en er ontstaat een beweging naar reiniging en zuivering.

Naarmate het lichaam zuivert, wordt het kristallijner omdat de watermoleculen beter georganiseerd en gestructureerd worden. De Icosahedron-vorm wordt helder en water wordt zowel helder als zuiver naarmate het zich beweegt in de richting van zijn kwantumtoestand van Plasma in de hogere dimensies. Het is Water dat de kristalvormen in hun hoogste staten van stralende Liefde en Dankbaarheid op Aarde houdt. En het zijn JULLIE, geliefde Menselijke Engelen, die het Water programmeren en structureren door het bewustzijn van Liefde en Dankbaarheid in jullie lichamen vast te houden. Jullie zijn het die het Water van de Planeet kunnen zuiveren en transformeren door samen te werken met het Communicatieve Bewustzijn van Water om de dagelijkse boodschap van Liefde en Dankbaarheid uit te zenden.

Wanneer de Oceanen en de Waterlichamen op Aarde beginnen te zuiveren, zal ook de Aarde haar Kristallijne Zuiverheid en Uitstraling herwinnen en zal het Nieuwe Lemurië verrijzen. De Nieuwe Aarde en het Nieuwe Lemurië zullen een plaats zijn van kristallijne zuiverheid en uitstraling. En in deze omgeving zullen gemeenschappen leven die het belang van Water begrijpen en werken met de energieën ervan op alle niveaus en dimensies.

Aartsengel Michaël

Kanaal: Celia Fenn

Vertaling: Reinier