Aartsengel Michael: Het Nieuwe Bewustzijn – Dolfijnen, Walvissen en Engelen

Aartsengel Michael: Het Nieuwe Bewustzijn – Dolfijnen, Walvissen en Engelen

 door: Celia Fenn – 18 oktober 2022

Geliefden, dit is een tijd van diepe expansie op jullie Aarde. Als gevolg van jullie transities en overgangen van de laatste 6 maanden, zijn jullie nu klaar om je vollediger af te stemmen op Hoger Bewustzijn en Multi-Dimensionale ervaring.

Jullie komen nu in de staat van bewustzijn waarin jullie het zesde dimensionale frequentieniveau kunnen ervaren, dat geassocieerd wordt met magische creatie en manifestatie. Deze krachtige frequentie activeert veranderingen en transformaties in de menselijke hersenfysiologie. De frequentie brengt de hersenen in wat bekend staat als de Alpha-hersengolfcyclus, die bij mensen in het algemeen wordt geactiveerd in meditatie en diepe creativiteit. Dit zal een meer normale staat van zijn worden die naar believen kan worden bereikt in de Nieuwe Aarde.

Jullie weten wellicht dat dolfijnen veel grotere hersenen hebben dan mensen, en dat hun natuurlijke hersenfrequentie de Alpha is. Daarom zijn de dolfijnen naar voren gekomen om op dit moment met jullie te werken.

Dolfijn Dromen: Het Volgende Niveau

Dolfijnen hebben een fysieke vorm op Aarde in jullie oceanen, maar zij hebben ook hogere etherische en spirituele vormen die verbonden zijn met Sirius, de Plejaden en andere Galactische en Sterrenlocaties. Er zijn ook Engelen-Dolfijnen, bekend als de “Gouden Dolfijnen”, die nauw samenwerken met de Engelenfamilies, vooral de Elohim.

De Dolfijnen hebben een zeer uitgebreid en helder begrip van het Menselijk Hologram en de Fysiologie, en zijn dus in staat te assisteren op momenten van evolutionaire overgang zoals het huidige moment.

Jullie hebben misschien gehoord van mensen die met Dolfijnen zwemmen of met hen werken en krachtige verschuivingen en spontane genezingen ervaren. In deze tijd waarin jullie je aanpassen aan deze diepe verschuiving van bewustzijn, stappen zij naar voren om jullie te helpen je aan te passen aan deze nieuwe frequenties. Zij zijn de meesters van het 6D-bewustzijn en zijn in staat het in hun aardse huis vast te houden.

Dolfijnen communiceren via geluid, en de geluidsfrequenties dragen gecomprimeerde informatie in holografische vorm. Deze informatie kan in jullie cellen worden gedownload als Lichtcodes of Lichttaal en zal helpen het fysieke lichaam te hercoderen voor de volgende stappen van de evolutie.

Velen van jullie die genezers, kanalen en leraren zijn, zullen de magnetische aantrekkingskracht voelen om samen te werken met deze geëvolueerde interstellaire wezens om te helpen bij de opkomst van Multidimensionale Menselijke Wezens die het “Dolfijnenbrein” zullen activeren of het vermogen om in diepe staten van creatieve meditatie te functioneren in het dagelijks leven.

De Galactische Verbinding: De Walvissen, Theta Frequentie en Walvis Liederen

Geliefden, de Kosmische/Galactische Walvissen stappen ook naar voren om jullie uitgebreid van dienst te zijn! Zoals de Dolfijnen zijn de Walvissen zowel geïncarneerd op Aarde als bestaand in Hogere Engelen- en Galactische vormen.

De Walvissen zijn zeer Oude Wezens en maken deel uit van het verhaal van de Aarde sinds het begin van de schepping. Zij houden de “Liedlijnen” of Holografische Scheppingsmatrix in de oceanen en hun Liederen creëren nieuwe paden voor evolutie en expressie. Zij zijn ook de Bewaarders van de Akasha-kronieken van de Aarde, het verslag van de reis van de Aarde door Tijd en Ruimte.

In hun Kosmische en Galactische rol functioneren de Walvissen in Theta frequentie met hun hersenenstructuur die veel groter is dan zelfs de Dolfijnen. Theta is een diepe staat van bewustzijn die je “diepe trance” zou noemen. In Theta-frequentie kun je voorbij materiële beperkingen gaan naar vloeibare plasmacreatie en manifestatie, en holografische werelden creëren die zich in de Nieuwe Aarde Tijdsspiraal tot werkelijkheid manifesteren.

Dit is de volgende stap in bewuste evolutie, het kunnen werken met de Theta-frequentie terwijl je nog steeds in fysieke vorm bent. Het probleem voor jullie is dat het menselijk brein de Theta-frequentie associeert met slaap- en droomtoestanden, en dus worstelen jullie om Theta op een bewuste manier te beheersen. De Walvismeesters zullen jullie helpen deze energieën te leren vasthouden en Kosmische Scheppers te worden. Velen van jullie zullen zich aangetrokken voelen om op Aarde en in de Galactische ruimten te werken met de Walviszanglijnen in co-creatie met de Walvissen.

Bewust Ademen En Leven Tussen Werelden

De walvisachtigen (dolfijnen en walvissen) zijn bewuste ademers. Zij leven in een vloeibaar medium (water) maar ademen lucht (gas). Zij moeten zich tussen deze toestanden kunnen bewegen en zich bewust zijn van hun ademhaling, zodat zij dit bewustzijn en vermogen om tussen werelden te bestaan, kunnen handhaven.

Jullie Ascensiereis en Evolutie heeft jullie geleerd je bewust te worden van jezelf als bestaand tussen werelden, tussen het Fysieke en het Spirituele. Nu, met dit bewuste bewustzijn, kunnen jullie beginnen Meesters te worden van Multidimensioneel bewustzijn terwijl jullie je bewegen tussen werelden, dimensies en frequenties.

De eerste sleutel is bewuste ademhaling. Net als de walvissen en dolfijnen zullen jullie het verband gaan begrijpen tussen het hart, de longen en de pulsaties van kosmisch en goddelijk licht. Jullie zullen leren toegang te krijgen tot verschillende frequenties en niveaus via bewuste ademhalingstechnieken die jullie zullen leren van de “deskundigen” en leraren van Walvissen en Dolfijnen.

Er is zoveel om naar uit te kijken terwijl jullie je reis van Zijn en Worden op jullie Mooie Nieuwe Aarde voortzetten.

Ik ben Aartsengel Michael.

Kanaal: Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org