Aartsengel Michaël: De Smaragden Sterren-tuin Van Alderbaran.

Aartsengel Michaël: De Smaragden Sterren-tuin Van Alderbaran

Gechanneld door: Celia Fenn – 18 Maart 2023

In de zich ontvouwende spiraal van het Heilige en Galactische jaar maken de twee Equinoxen deel uit van de 8 Lichtpunten, samen met de twee Solstitia en de 4 Tijdsportalen.

De Equinoxen markeren de wisseling van de seizoenen: in het noorden is dat de overgang van winter naar lente, en in het zuiden de overgang van zomer naar herfst. Als de zon de hemelevenaar passeert, zijn de dag en de nacht bijna precies even lang, vandaar de term “equi” voor gelijk en “nox” voor nacht. Hierna beginnen de dagen in het noorden te lengen richting zomer en in het zuiden te verkorten richting winter. Op de zonnewende van juni beleven wij de langste dag en de kortste nacht (noorden) en de kortste dag en de langste nacht.

Het is een tijd voor ons om in evenwicht en innerlijke harmonie te komen na de krachtige lichtcodes die door de Watermanpoort en onder de kracht van de Koninklijke Ster Fomalhaut naar beneden stromen. Nu nadert de reis van de Aarde langs de Ecliptica een nieuw deel van de Galactische hemel, geregeerd door de Koninklijke Ster Aldebaran, en met inbegrip van de sterrensystemen Sirius, Orion en de Pleiaden. Deze systemen hebben een rijke en krachtige geschiedenis van co-creatie met de Elohim Engelen en met de Aarde.

Voordat wij aan een ander krachtig Lichtcode-avontuur met deze Sterrenstelsels en onze Galactische en Engelenfamilies beginnen, krijgen wij de gelegenheid om onszelf bij de Equinox in innerlijke Harmonie en Balans te brengen. Dit is een krachtig proces, aangezien er tijdens uw individuele tijdspiralen veel gebeurd kan zijn dat u een beetje uit koers heeft gebracht. Maar nu is het tijd om uzelf weer in overeenstemming te brengen met uw dromen, verlangens en creaties. Als u een “snelheidshobbel” hebt, is het nu tijd om die glad te strijken en u te richten op Harmonie en Vrede.

De sleutel tot het doorkruisen van dit deel van de spiraalvormige reis is gegrond te zijn. De Lichtcodes en energieën hier gaan allemaal over het brengen van de Hemel naar de Aarde en het aarden van de Smaragden Codes door het (Smaragden) Hart.

De Smaragden Sterrentuin van Alderbaran is de Hogere Dimensionale Ruimte die wordt bestuurd door de Raad van Licht van Aldebaran, die deze krachtige Smaragden Codes uitzendt die de blauwdrukken of sjablonen bevatten voor de Hemel op Aarde. Zij begeleiden ons om de Paradijstuin op Aarde te herstellen en Nieuw Lemurië voort te brengen.

De krachtige Siriaanse Sterrenleraren van Sirius en de Sterrenleraren, Wetenschappers en Kunstenaars van de Pleiaden werken allemaal samen met de Raad van Licht van Aldebaran om de Lichtcodes van de Nieuwe Aarde naar de Planeet te zenden. Dit gebeurt na de Equinox, zodat wij als Lichtwerkers en Sterrenzaden in Menselijke vorm in balans zijn voordat wij de nieuwe codes gaan integreren.

Deze transmissies bereiken hun hoogtepunt bij het Stierpoortportaal op 5/5 of 5 mei.

Bij de maart-equinox mogen wij in meditatie de Sterrentuin van Aldebaran binnengaan en spreken met de lichtwezens en de beschermers van de planten en dieren, de vogels en insecten, die hun lichtvormen en sjablonen klaar hebben staan om naar de Aarde te zenden. Alles hier fonkelt met Smaragdgroen Licht en hoge frequenties. Als je deze ruimte binnengaat, wordt je begroet door Aartsengel Rafael en de Elohim, en door de Galactische en Engelenwezens die de Sterrentuin verzorgen en de Smaragdgroene Codes klaarmaken voor uitzending naar de Aarde.

Jullie zulllen eraan herinnerd worden dat het belangrijkste onderdeel van dit project is om jullie innerlijke Goddelijke mannelijke en Vrouwelijke in balans te brengen. De nieuwe Mannelijk energie in de Natuur wakkert een diepe vernieuwing aan, en het Goddelijk Vrouwelijke voedt de opkomende nieuwe vormen van de Natuur voor de Nieuwe Aarde.

Wat wij nu, bij de Equinox, kunnen doen is naar binnen gaan en onze innerlijke Heilige Hartruimte in balans brengen, zodat wij deel kunnen uitmaken van dit project van wedergeboorte en vernieuwing en kunnen delen in het proces van het vasthouden van de Smaragdenergiecodes. Je kunt dit gedicht als uitgangspunt nemen:

De Sterrentuin van Aldebaran

Welkom in de Sterrentuin van Aldebaran

Smaragd Licht fonkelt

Gouden Licht stroomt

In een rijke en mooie Tuin van Licht.

Het creëren van sjablonen

Voor Nieuw Lemurië.

Engelen omringen je

Galactische familie verwelkomt je!

Elke bloem, elke knop, elk blad,

verwelkomt je!

Vogels, dieren, vlinders

Stralende wateren

Zij verwelkomen je

Rust in diepe vrede

Breng jouw hart, geest en ziel in evenwicht met de geest.

Alles is goed.

Alles is mooi.

Je bent geliefd.

Aartsengel Michaël

Kanaal: Celia Fenn