Aartsengel Michaël: De Boom Der Genade En Het Avontuur Van Het Smaragden Hart:……..

Aartsengel Michaël: De Boom Der Genade En Het Avontuur Van Het Smaragden Hart: Het 5/5 Portaal en de Eclipsen van de Stier Poort april/mei 2023

Gechanneld door: Celia Fenn – 18 April 2023

 

Dierbare Harten, jullie naderen een krachtige tijd van inwijding en transformatie voor de hele Mensheid, maar ook voor de Planeet. Bij deze krachtige overgang van de Eclips op 29 april en de Stier Poort en Volle Maan Eclips in Schorpioen, zullen jullie de frequenties van het Smaragden Hart belichamen en integreren.

Dit zal jullie in staat stellen de 9D-frequenties van de Aldebaran Sterrentuin te ontvangen, vast te houden en uit te zenden en deze frequenties te verankeren voor de Nieuwe Aarde. Jullie zullen ook worden ingewijd in de nieuwe Levensboom voor de Nieuwe Aarde en het Watermantijdperk.

Dit is de Boom van Leven en Genade, die is ingewijd in het centrum van de Sterrentuin om de centrale levenszuil voor de Nieuwe Aarde vast te houden.

Degenen onder jullie die er klaar voor zijn, zullen in de frequenties stappen die het Smaragden Hart in jullie zullen activeren. De Emerald Frequentie is een 9D transmissie van Lichtcodes vanuit de Sterrentuin van Aldebaran die de Lichtinformatie draagt voor de schepping en manifestatie van de Nieuwe Aarde door de evolutie en initiatie van soorten. De Sterrentuin van Smaragd is de oorspronkelijke Galactische “Tuin van Eden” waar soorten worden ontworpen door de Elohim Engelen en door hun helpers de Sirianen en Pleiadiërs en de Kosmische Walvissen en Dolfijnen.

De Sterrentuin van Aldebaran

De Sterrentuin wordt beheerd door de Raad van Licht van Aldebaran, die leden van Sirius en de Pleiaden omvat. Het is een grote Bibliotheek en Zaadkluis voor alle Lichtsjablonen voor levensvormen die in dit deel van jullie Melkweg zijn gezaaid. Van hieruit worden de Emerald Light Codes uitgezonden om holografische vormen van nieuwe levenssjablonen te verankeren en evolutionaire updates uit te brengen.

De Emerald Licht Codes zijn een 9D-frequentie en daarom alleen beschikbaar voor hen die hun bewustzijn tot dit niveau hebben verhoogd.

Tijdens de Eclipsen zullen degenen die er energetisch klaar voor zijn, in staat zijn hun frequenties af te stemmen op de Emerald Lichtcodes door het Emerald Hart Aspect van hun Heilige Hart te activeren. Dit zal hen afstemmen op uitzendingen van de Sterrentuin en hen in staat stellen deze Lichtcodes op en voor de Aarde te ontvangen en uit te zenden.

Dit zal een geleidelijk proces zijn om elk individu in staat te stellen langzaam naar deze hogere frequenties over te schakelen zonder uit te branden. Wij vragen jullie voorzichtig met jezelf te zijn en het proces op een zachte manier te laten verlopen.

De Boom van Genade: De Nieuwe Aarde Levensboom

In het midden van de Sterrentuin staat de nieuwe “Levensboom” voor de Nieuwe Aarde. Hij wordt de Levensboom en Genadeboom genoemd, of eenvoudigweg de Genadeboom.

Hij belichaamt de Goddelijk Vrouwelijke energieën van Genade en Mededogenvolle Liefde die het hart vormen van het Nieuwe Aardebewustzijn.

Deze Levensboom bevat de centrale bewustzijnspijler voor de Aarde, en is tevens een grote Bibliotheek voor alle Templates voor levensvormen van de Aarde en het Zonnestelsel. Het is de “Grote Moeder” die al het leven in zich draagt.

In deze periode van de Eclipsen en de 5/5 Volle Maansverduistering worden jullie ook ingewijd in de Boom van Genade als de centrale frequentie voor de Nieuwe Aarde.

Jullie zullen dus de frequentie van de Boom van de Kennis van Goed en Kwaad loslaten, die de Oude Aarde heeft gedomineerd met zijn dualiteit en agressie, en jullie zullen overgaan naar de Boom van Genade, waar de Goddelijke energieën van Genade en Mededogen het leven in de toekomst zullen bepalen.

Het avontuur van het smaragden hart

Dierbaren, wat een avontuur zal het zijn om het Pad van het Smaragden Hart te bewandelen en te werken met de Gouden en Groene Vuren van de Schepping op jullie Planeet.

Jullie zullen zenders van deze codes worden, en waar jullie lopen en de Aarde aanraken zullen deze Smaragden Lichtcodes worden verankerd en geactiveerd.

Dit zal de transformatie van de Aarde in het Nieuwe Lemurië versnellen, een prachtige Paradijstuin waar de Nieuwe Aarde-mensen in Vrede en Harmonie kunnen leven.

Hier begint het avontuur.

We zijn opgewonden om met jullie samen te werken,

Licht Dansers van de Nieuwe Aarde.

Jullie zijn wezens van genade en licht

die de Aarde zegenen door jullie aanwezigheid.

Kanaal: Celia Fenn

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org