Aartsengel Michaël: De 8/8 Leeuwenpoort, Het Heilige Jaar En De 8 Lichtpunten

Aartsengel Michaël: De 8/8 Leeuwenpoort, Het Heilige Jaar En De 8 Lichtpunten

Gechanneld door: Celia Fenn – 3 augustus 2023

 

Waterman Volle Maan met Zon in Leeuw.

Wat een prachtige Volle Maan in Waterman. De ethers zoemen met

Aquafire……water en vuurplasma.

Het is zo’n creatief moment nu we op de drempel staan van een nieuwe spiraal van tijd en creatie.

Ook een heel intense tijd hier, want mijn vriend de Alpha Baboon Ian, leider van de stam waar ik woon, is vandaag overleden. RIP Koning Ian en goede reis in je volgende avontuur. De natuur hier voelt je overlijden. (Je herinnert je misschien de post over Ian van een paar weken geleden).

Ook zijn we minder dan een week verwijderd van de Leeuwenpoort, dat krachtige portaal dat het eerste Lichtpunt is in het Heilige Jaar. We kunnen dus intense energie verwachten en misschien zelfs verrassende gebeurtenissen.

Ik heb onlangs verschillende berichten gezien die beweren dat, omdat de 3D-wetenschap zegt dat de zon pas op 13 augustus in Leeuw gaat, de Leeuwenpoort ongeldig is. Dat is niet waar. Er is zoveel meer aan de Leeuwenpoort. Het maakt deel uit van een 4D/5D Template voor een Heilig Jaar dat een spiraal van tijd meet. Elk van de 8 Lichtpunten is een portaal van Bewustzijn en een markering van Heilige Creatie en Evolutie, te beginnen met de Leeuwenpoort.

Voor deze keer ga ik voor het Heilige in plaats van de “wetenschap”!

Heb een heilige week en houd de Liefde en Vrede in je hart!

********************

Sinds we de 3de Dimensie hebben verlaten en het Ascensie- en Transformatieproces zijn begonnen, is er veel gepraat over Tijd. Wij hebben erkend dat Lineaire Tijd, de tijdsvorm geassocieerd met de 3de Dimensie, niet langer adequaat is om 5de Dimensionale en Multi-Dimensionale ervaring op Aarde te beschrijven. Veel mensen wijzen op het “einde van de tijd”, alsof we in een soort tijdloze leegte zullen bestaan. Aartsengel Michaël onderwijst echter het concept van het Heilige Jaar of het Galactische jaar, waarin Tijd een aspect is van de spiraalvormige creatieve reis van de Aarde in relatie tot de Zon en de Sterren.

Het is deze spiralende beweging door de Ruimte die de RuimteTijd creëert en het platform biedt voor Creatie en Manifestatie en voor Groei en Expansie van de Ziel.

Aartsengel Michaël legt dus uit dat er 8 Lichtpunten zijn die de Spiraal van het Heilige Jaar kalibreren en dat deze onder de hoede staan van de Sterrenleeuwen of Koninklijke Leeuwen. Deze Leeuwen zijn krachtige Engelenwezens wiens functie het is om de bewakers te zijn van de Tijdruimteportalen voor de Aarde op haar reis door de Sterren.

De Siriaanse Sterrenleraren leerden de oude Egyptenaren dat de Aarde als een boot of een schip was dat door de ruimte bewoog. De Neters (Goden) waren de navigators van de “Boot van Miljoenen Jaren” zoals de Aarde werd genoemd. Nu, met de Ascensie en Transformatie van de Aarde in de Nieuwe Aarde, zijn wij als Menselijke Engelen van de Nieuwe Aarde verantwoordelijk geworden voor de “reis” van het schip op zijn spiraalvormige reis door de sterren. Wij zijn Sterrennavigators geworden voor de Aarde en natuurlijk voor onze eigen reis door Tijdruimte. We doen dit door te werken met tijdlijnen/spiralen en portalen, en we creëren tijd terwijl we ons leven creëren en manifesteren, zowel collectief als individueel.

Het Heilige Jaar begint op 26 juli met het Galactische Nieuwjaar. Deze tijd was Heilig voor zowel de Oude Egyptenaren als de Maya’s, die verbonden waren met de Galactische Lichtpulsen. In deze tijd begint het portaal van de “Leeuwenpoort” in Leeuw te openen en bereikt zijn hoogtepunt op 8/8 augustus. Dit is de belangrijkste Tijdpoort van het Heilige Jaar, bewaakt door de Leeuwen (Sterleeuwen) van Gisteren en Morgen. Deze Leeuwen zorgen ervoor dat degenen die door de poort gaan niet gehecht zijn aan het verleden of de toekomst, maar creëren met een focus op het Nu of het huidige moment, of nulpunt. De Tijdsspiraal die op dat moment gelanceerd wordt, zal het Aarde collectief voorwaarts dragen voor het volgende Heilige Jaar.

De 8 Lichtpunten zijn de 8 Heilige “keerpunten” van de Spiraal. Deze bestaan uit de 4 Grote Tijdpoorten of Portalen en de 4 Seizoenspoorten of Poorten. De Tijdpoorten zijn de 8/8 in augustus, de 11/11 in november, de 2/2 in februari en de 5/5 in mei. Elk van deze Poorten staat onder de hoede van de Sterrenraden van de Koninklijke Sterren Regulus (8/8), Antares (11/11) Formalhaut (2/2) en Aldebaran (5/5). De 8/8 en 2/2 Leeuw/Aquarius as wordt vastgehouden door de Siriaanse Sterrenleraren en de 11/11 en 5/5 as wordt vastgehouden door de Pleaidianen terwijl zij werken met de Aarde en haar evolutie.

De vier Seizoenspoorten zijn de 2 Zonnewendes, wanneer de Aarde van richting verandert ten opzichte van de Zon, en de twee Equinoxen of Balanspunten.

Deze 8 Lichtpunten creëren een 8-puntige ster die symbool staat voor de relatie van de Aarde met de Zon en met het Gouden Licht van het Christusbewustzijn, het Hoogste Bewustzijnsniveau dat onze Zon op dit moment naar de Aarde uitstraalt. Dus de 8-puntige ster wordt geassocieerd met de Zonne Avatars Maria Magdalena en Jesjoea als belichamingen van het Vrouwelijke en Mannelijke Christusbewustzijn.

Hogere golven van Bewustzijn zijn ook beschikbaar vanuit Sterren- en Galactische Bronnen, zoals de Platina Straal en het Diamanten Licht. Deze helpen ons ook op onze reis van transformatie op Aarde.

Dus, terwijl we de Nieuwe Aarde Realiteit binnengaan en naar nieuwe manieren zoeken om onze reis door de Tijdruimte te vieren die niet vervormd en lineair zijn en verbonden met krachten die onze energie wegzuigen, zullen we de 8 Lichtpunten van het Heilige Jaar komen vieren.

Daarom is de Leeuwenpoort zo belangrijk. Het is dat moment waarop de Aarde zich uitlijnt met Sirius en Leeuw, en wanneer een nieuwe cyclus van Tijdruimte zich ontvouwt voor ons om samen te manifesteren en te creëren als Meester Sterrennavigators. We moeten ervoor kiezen om in ons hoogste bewustzijn en gecentreerd in ons Hart te zijn om de drempel met gratie en gemak over te steken en naar een hogere octaaf van ervaring te gaan.

Degenen die niet door de poort gaan, blijven op hetzelfde niveau cirkelen of “devolueren” naar lagere tijdlijnen en lijken bijna terug te gaan in de tijd, oude drama’s herhalend omdat ze niet vooruit kunnen. Daarom is het zo belangrijk om je niet te laten afleiden door de drama’s van angst en bezorgdheid die de neiging hebben om zich af te spelen wanneer er een belangrijk Portaal is. Ze zijn ontworpen om mensen ervan te weerhouden voorwaarts en opwaarts te bewegen naar nieuwe cycli van evolutie en creatie.

Nu we de Leeuwenpoort naderen is het essentieel dat we gefocust blijven op wat we willen creëren en ervaren in de komende cyclus. Blijf in een vredig, liefdevol en creatief kader en je zult door het Portaal gaan en door de Sterren navigeren op je Reis van Zijn en Worden!

Aartsengel Michael

Kanaal: Celia Fenn

Vertaling: wakkeremensen.org