Aartsengel Michael: 2020 Leeuwenpoort / door Celia Fenn

 Aartsengel Michael: 2020 Leeuwenpoort

Gechanneld door Celia Fenn
Geplaatst op 07/23/2020 door EraOfLight 

Geliefden, opnieuw is het de tijd… van de Leeuwenpoort en het Planetaire Nieuwjaar. Een andere Diamant Spiraal van Tijd wordt gebaard door de LeeuwenPoort van de 8/8. De Koninklijke Leeuw Bewakers van “Gisteren” en “Morgen” staan opgesteld bij de Poort, klaar om degenen die in hun hart in evenwicht zijn toe te laten tot de Heilige Spiraal van Meesterlijke Co-Creatie op Planeet Aarde.

Dit begint op 22 juli wanneer de Zon zich beweegt in de Constellatie van Leeuw, en dan momentum verzamelt doorheen de “Day out of Time” op de 25 juli en het Planetair Nieuwjaar op 26 juli. Dit is wanneer de Koninklijke Leeuwen van Regulus en Sirius helpen bij de geboorte van een nieuwe tijdlijn, of meer correct, een nieuwe tijdspiraal voor de Nieuwe Aarde. Tijd is een Diamantachtige spiraal van Creatieve Kracht die Wezens van Licht en Geest laat manifesteren en creëren in een materiële of fysieke omgeving. Het is de creatieve energie van het oorspronkelijk verlangen naar kennis en ervaring dat de aanzet gaf tot het ontstaan van creatie, en die de kracht blijft geven aan het voortdurende Ascensie/Creatie proces.

In de afgelopen jaren is de Leeuwenpoort relatief krachtig geweest, met Volle Manen en Verduisteringen die binnen de poortperiode vielen. Dit jaar is het rustig, want jullie zijn al door het Drievoudige Eclipse-portaal heengegaan tussen de 5 juni en 5 juli, en dit bereidde jullie voor op de Leeuwenpoort.

Dus, dit jaar, begint jullie de transitie zoals in de Zon naar Leeuw gaat, en zoals de Zon samen komt met de Blauwe Ster Sirius op aan de hemel van de dageraad in het Noordelijk Halfrond. De 25e juli, de Dag buiten de Tijd, staat jullie toe om los te laten en de tijdsspiraal van het afgelopen jaar los te laten en ruimte te maken voor het activeren van de Nieuwe Tijdsspiraal. Wees voorzichtig op de 25e en laat los wat je niet wilt mee te nemen naar de volgende Galactische cyclus. Dan, op de 26e, zul je klaar zijn om de intenties voor de volgende cyclus van het leven en de evolutie te bepalen, zowel voor jezelf en voor de Planeet.

We vragen jullie om je ervan bewust te zijn dat dit toch een krachtige doorgang zal zijn, niet in het minst omdat Jupiter, Saturnus en Pluto zich verzamelen, in retrograde, in het 10e huis van Steenbok, terwijl op de 8/8, wat het hoogtepunt van de Poort periode is, de Maan en Mars in Ram zullen zijn. Dit suggereert, geliefde mensen, dat de huidige collectieve energieën van ongemak en verdeeldheid door zullen blijven gaan… als oude energieën worden losgelaten, en de emoties en reacties van mensen blijven agressief en confronterend. Degenen die wijs zijn, zullen gebruik maken van deze energie om in hun kracht te staan op een stevige maar zachte manier en om creatief te zijn zelfs als de energie soms onstabiel is. Jullie kunnen er zeker van zijn, lieve mensen, dat deze moeilijke energieën ten minste tot het einde van het jaar zullen blijven bestaan. Dus, wees vastbesloten om jullie Innerlijke Vrede en Stabiliteit te vinden om jullie weg voorwaarts te ondersteunen.

Jullie Hart is het Centrum van Vrede en Licht

Geliefden, het is alleen binnenin jullie Heilige Hart dat je een ruimte vindt… van vrede en evenwicht. Er is zoveel in jullie uiterlijke werkelijkheid dat chaotisch is… en uit balans. Deze stroom van “chaos” is het resultaat van de ineenstorting van de structuren of “verpakkingen” die de oude manieren zo lang op hun plaats hielden. Aangezien ze instorten, komt de energie die ze bevatten vrij in een krachtige en turbulente stroom van chaos.

Terwijl chaos altijd een creatieve energie is, kan het zaaien van nieuwe ideeën en nieuwe manieren van het zijn vermoeiend zijn om voortdurend in de maalstroom van energie en emotie te worden meegesleurd. Binnen deze ketel fixeren veel mensen zich op ideeën… en manieren van denken die de dingen lijken te verklaren voor hen. Ze hebben problemen met het loslaten van het idee van verhalen binnen verhalen, en hun drukke geesten blijven “huppelen” van het ene konijnenhol naar het andere. Om een meester van Energie te zijn op dit moment moeten we buiten de verhalen staan, en gewoon binnenin die plaats gaan van oneindige Rust en Vrede dat de Tempel van het Hart is.

Geliefde Meesters, als jullie mediteren en in Stilte gaan, krijgen jullie toegang tot het Diamant Lichtlichaam en tekenen de Diamantlichtdeeltjes en -codes in jullie Hart. Daar kun je Hemel en Aarde in evenwicht brengen, mannelijk en vrouwelijk, in de Ene Spiraal van Kristallijn Licht dat het Bewustzijn van Een is.

Hoe meer je kunt rusten in dit Bewustzijn van Een, hoe meer je zult bewegen… in het Heden, het NU, en hoe gemakkelijker je door deze Leeuwenpoort gaat op 8/8.

De zoektocht naar Heilige Wijsheid : Sophia en het Vrouwelijk Goddelijk Licht In deze nieuwe Gouden Eeuw die er aankomt, zullen jullie voorwaarts worden geleid door de macht… van de Goddelijke Vrouwelijke energie van Sophia. In de gnostische traditie is zij de Verborgen Wijsheid van het Vrouwelijke Aspect van het Goddelijke.

Sophia is de gesluierde Goddelijkheid die altijd verborgen is. Ze is niet te vinden in de uiterlijke werkelijkheid, maar alleen door diep naar binnen te gaan en door jezelf te leren kennen. Het is hier dat je je “verborgen” Meesterschap en Macht tegenkomt. Het is hier dat je de confrontatie met de chaos aangaat en leert hoe je de vleugel van de vlinder moet zijn die het lot binnen de chaos vormgeeft.

De diepe instinctieve wijsheid van Sophia zal je helpen om het opstijgende archetype te worden voor de volgende ervaringscyclus, de Werelddanser.

De Werelddanser is de vrouwelijke kracht van Sophia in haar vorm van Shakti, die de werkelijkheid danst en vorm geeft in haar stappen.

Hoe krachtig de stormen ook zijn, ze danst met absolute genade en Vaardigheid. Haar verhaal komt niet voort uit woorden maar vanuit haar Genadevolle Beweging door tijd en ruimte binnen vele dimensies. Jullie zullen haar dans voelen als ze een pad creëert van Schoonheid en Liefde dat voorbij woorden is en bestaat in de Hogere Dimensies van Bewustzijn en die is verankerd in de 5e Dimensionale Nieuwe Aarde door jullie als Meester Dansers van de Nieuwe Realiteit.

…..en de Koninklijke Leeuwen zijn hier!

Altijd aanwezig bij de Leeuwenpoort zijn de Machtige en Vorstelijke Wezens die de Beschermers van het 8/8 Portaal zijn en de Leraren van de Hoge Wijsheid van Sirius en Regulus (Alpha Leonis).

Terwijl de Zon door Leeuw naar Maagd/Regulus gaat, versnelt het zeer hoogfrequente blauwwitte licht van de Regulus de Diamanten Tijd Kristallen en creëert het de voorwaarden voor elke ziel om hun tijdlijn te versnellen en een nieuwe cyclus te beginnen, aan de andere kant van de Leeuwenpoort, en op een Hogere Bewustzijnsfrequentie. Dit kan alleen worden bereikt door een meditatieve focus op de Leeuwenpoort transitie, en door niet te worden afgeleid in lagere frequenties op dit cruciale moment.

De Koninklijke Leeuwen lopen met jullie mee en werken met jullie samen om jullie te helpen om bij jullie doel te blijven en zodanig Meesterschap te bereiken. Maar, zoals we hebben gezegd, kun jullie dit alleen maar bereiken als je in balans bent in je hart en je innerlijke wijsheid, en je hebt de vaardigheid om te “dansen” met de nieuwe frequenties in absolute beheersing.

Dit betekent dat jullie tijd niet kan worden opgenomen in de dualiteit en het conflict, die zal jullie vertragen en ervoor zorgen dat jullie je ritme en stroming verliezen. In deze periode moet je in duidelijke intentie en duidelijke focus zijn over wat je wilt creëren door middel van jouw Dans van Diamant Licht in de Nieuwe Aarde.  Chaos mag er dan zijn, geliefden, maar jullie leren de innerlijke wijsheid om de golven te berijden en Harmonische Patronen van Licht, Liefde en Vreugde te creëren. Sta jullie zelf niet toe afgeleid te worden of af te nemen in frequentie. Let op degenen die hier zijn om je te ondersteunen – jullie Zielefamilies en -stammen in de fysieke incarnatie evenals jullie Engelen- en Galactische Families van Licht!

Ze zullen jullie niet laten vallen.

Ze zullen jullie vasthouden in hun Liefde, Geliefde Meesters.

We wensen jullie Vreugde en Creatie

Bij deze Leeuwenpoort 2020.

Bron” Channel: Celia Fenn

Een grote mogelijkheid voor

RV/GCR Activering

KejRaj: Augustus is bekend als de maand van manifestatie. Om meer specifiek te zijn, manifestatie van overvloed.

De 8e maand Vertegenwoordigd de 8 de oneindigheid, en de oneindige overvloed van Het universum is NU van jullie.

Eis het op. Op 8/8 van elke jaar hebben we de Leeuwen Poort verschijnselen.

Elk jaar komt deze uitlijning vaker voor…

07/27/2016

In “Main”

Leeuwenpoort 2018

Lieve Vrienden Hier zijn we, opnieuw, bij de portalen van de Leeuwenpoort! Dit zal zo’n belangrijke transitie zijn, omdat het ons zal optillen in de Nieuwe Aarde ervaring als we klaar zijn en gefocust! Maar voor ons allemaal zal dit een rijke en krachtige week zijn…

07/24/2018

In “Awake”

Vertaling:Martien

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien