Het Collectief: Je Kunt Jouw Hogere Zelf Zijn

Het Collectief: Je Kunt Jouw Hogere Zelf Zijn

Gechanneld door: Caroline Oceana Ryan -31 December 2022


De begeleiding van deze week van de Opgestegen Meesters, Galactica, Aarde Elementen, Fee Ouderen, Engelenlegioenen, Aartsengelen en andere Goddelijke Wezens bekend als het Collectief

[De boodschap van deze week is ontleend aan de toespraak die het Collectief gaf op 16 december 2022, voor het jaarlijkse Star Gathering evenement van het Hope Interfaith Center].

Gegroet, dierbaren! We zijn erg blij dat we vandaag weer de tijd hebben om met jullie te spreken.

Jullie verbinden je nu opnieuw met je hogere zelf, want het is tijd om te ontwaken! De Aarde weet het, en jullie weten het.

Toch verkeren jullie, velen van jullie, in groot ongemak omdat jullie de vijfde-dimensionale energieën voelen binnenstromen, en jullie zijn bezig met het verwerken en integreren van die bewuste Lichtdeeltjes.

De Aarde lijkt nog steeds vast te zitten in lage trillingen van de derde dimensie. Jullie voelen de aantrekkingskracht van het oude leven, binnen en buiten, en veel verwarring en ergernis is het gevolg.

Laten we voorlopig werken met de kant van die 3D-vernauwing. Niet zozeer de overlevingsdrang, maar meer de ego-geest, de kleinere persoonlijkheid die zich niet veilig voelt om te stralen en zijn ware zelf te zijn.

Dat aspect wil zich een beetje verstoppen, en wil niet vaak naar voren komen en de prachtige gaven gebruiken die jullie allemaal hebben gekregen.

En dit is waar bitterheid, wrok, verdriet en misschien gevoelens van hulpeloosheid om de hoek komen kijken.

Je kijkt naar dit innerlijk, dat wil gedijen, maar het gevoel heeft dat het soms tegen een berg duwt en de berg op geheel fysieke manieren probeert te verplaatsen.

Ja, bergen kunnen worden verzet, maar niet met fysieke kracht. En ja, je kunt de dingen opruimen die je in je leven in moeilijkheden hebben gebracht.

Pas nu beginnen mensen te beseffen dat alles energetisch van aard is, en op die manier moet worden aangepakt.

Bijvoorbeeld, fysieke genezing, inclusief het verliezen van onnodig gewicht, komt neer op energiewerk, naast al het uiterlijke werk.

Daarom gebruiken zovelen de Emotional Freedom Technique. Ze gebruiken Tapping, omdat ze rechtstreeks willen spreken met dat stille maar krachtige onderbewustzijn dat de oude patronen, gedachten en gedragingen op hun plaats houdt.

Een deel van hun onderbewustzijn geeft hen nu een duwtje in de rug om naar hun hoger instinct te luisteren en te zeggen: “We willen uit het duister komen! Het is tijd voor genezing”.

Maar om iets te helen, moet je het onderbewuste aspect van die situatie aanpakken, want dat is heel krachtig en bepaalt het grootste deel van je uiterlijke leven via innerlijke sturing.

Dus stromen we nu energie naar jullie onderbewustzijn, om te helpen bij het helen en los te laten waar nodig.

Jullie zijn in vele levens gestraft omdat jullie voor jezelf dachten en deden, en mooie gaven hadden die jullie met anderen wilden delen.

Jullie zijn onderdrukt – bedreigd, gevangen gezet, in sommige gevallen zelfs geëxecuteerd.

Jullie zijn belasterd en verbannen door jullie volk, jullie dorp, wat heel moeilijk te verwerken is. De gedachte om je clan, je dorp, te verliezen is angstaanjagend voor het onderbewustzijn, omdat je vele, vele duizenden jaren zonder hen niet kon overleven.

Dus we trekken dat verborgen zelf nu naar ons toe. Het verkiest klein te blijven, verkiest te voelen dat het soms een slachtoffer is, verkiest te voelen dat “ik niets kan doen” aan deze of gene levenssituatie.

Wij trekken dat onbewuste aspect naar voren en brengen het in dat prachtige Violette Licht, dat prachtige Violette Transmutatievuur van Saint Germain.

Zeg tegen hen: “Ik weet dat je je best hebt gedaan, dat waardeer ik, maar het is nu tijd om naar het Licht te gaan.”

En nu horen we de kleinere ikken van het onderbewustzijn zeggen: “Is het veilig om dat te doen?”

Ze zetten een voorzichtige stap naar het Licht.

Het is 100% veilig! Ja, dierbaren. Stap gewoon in dat Violette Vuur! Het is koel en ongevaarlijk.

Het transformeert energie. Het tilt alles naar een hoger niveau.

We brengen een kleine wervelwind van Licht in ieders energie, en het gaat omhoog door het lichaam, door alle energiesystemen, omhoog door de kruinchakra, en laat energieën los die je tegenhouden.

Storingen, oude pijn, oud verdriet, een klein zelfbeeld – dat ben jij niet echt!

Die wervelwind van Licht gaat omhoog door het kruinchakra, het Licht in…

Ja, je kunt krachtig zijn, en je bent al prachtig!

Je kunt je hogere zelf zijn.

Als Aardewezens die openlijk in contact staan met de Sterren Naties in de hartgeest en in het etherische, begrijpen jullie de rol van de Aarde in deze Melkweg.

Jullie beseffen dat dit geen tijd is om klein te spelen! Die tijd is voorbij.

We zien sommige van deze kleinere zelven naar deze prachtige Engelenwezens rennen die hier bij ons zijn.

Al deze legioenen van Engelen – verwelkom ze! Sterrenaties – verwelkom ze!

Ben je klaar om je eigen bewustzijn te verlichten, door te begrijpen dat je volledig geliefd bent?

Alles is goed! Je hoeft niet te reageren op uiterlijke omstandigheden op manieren die je uit je kalme centrum halen.

Zelfs als je een fysieke kwestie hebt waar je een beetje onzeker over bent, of bang voor bent, kun je weten dat je perfect geleid wordt naar een perfecte oplossing van die kwestie.

Je hoeft er niet op te reageren of je te identificeren met de ziekte of aandoening, wat het ook is. Dat ben jij niet!

Dat is het lichaam dat iets loslaat omdat het het niet meer nodig heeft. En de energetische stroming of blokkades in de chakra’s spelen hier een belangrijke rol.

Dus sturen we veel Licht naar alle chakra’s, om alle gehechtheden die er niet zouden moeten zijn, te verwijderen.

We sturen veel Licht naar de twee onderste chakra’s, die te maken hebben met manifestatie in 3D en ook met overleven.

Je hart kan nu je manifestatiecentrum zijn, want je beweegt je nu in de vijfde-dimensionale levensvormen.

Misschien wil je zeggen: “Ja, ik laat al deze oude dichtheid los. Het heeft misschien ooit mijn pad gediend, maar nu ga ik groeien met Vreugde.

“Ik ben hier vele malen gekomen om te leren van dichtheid, van moeilijkheden, van het contrast van het goede en het slechte, het donker en het Licht.

“En ik laat dat nu los! Ik laat dualiteit los, zoals de Aarde zelf het loslaat.

“Hogere dimensionale galactische culturen leven niet in dualiteit. Zij hebben het niet nodig. Ik ook niet, en mijn planeet ook niet.”

Gewoon inademen en dan uitademen, dierbaren… …laat het los.

Je zou kunnen zeggen: “Ik ben bereid me te herinneren dat ik in hogere dimensionale frequenties heb geleefd toen ik nog in het lichaam zat. Mijn cellen kunnen dat soort Licht bevatten.

“Ik laat alles los wat dat in de weg staat. En ik moedig het Licht aan, moedig mijn prachtige Transformatie en Gedaanteverandering aan, terug naar een leven als Lichtwezen.

“Ik verwelkom het nu! En het gebeurt alleen met mooie gratie, rust, gemak en stroom.”

We plaatsen nu een speciaal Licht om jullie heen.

Jullie hogere zelven werken met jullie samen, om jullie innerlijk op een heel diep niveau te laten zien dat dit niet alleen mogelijk is – het gebeurt al.

Je laat de kleinheid van de ego-geest en alle gehechtheid aan overlevingstactieken los.

Je laat de kleinheid van de persoonlijkheid los, en alle gehechtheid aan culturele en familiale normen en vereisten, in dit en alle andere levens.

Je laat het separatisme los, het gevoel dat “zij daar zijn en ik hier.”

Nu is er maar Eén. Er is slechts Eén prachtig bewustzijn!

Jullie staan allemaal in de voorste gelederen van die transformatie, omdat jullie heel bewust en vreugdevol in het Licht stappen.

Dus nu gaan we naar dat galactische bewustzijn, dat opgestegen zelf, je hogere zelf.

Zie jezelf gehuld in een prachtige kolom van Goddelijk, sprankelend Licht. Je zou het kunnen zien als de Blauwe Straal van Aartsengel Michaël, of de Smaragdgroene Straal van Aartsengel Rafaël, of de Roze Straal van Maria, moeder van Jeshua.

Het kan het fonkelende goud zijn van het Goddelijk Mannelijke, of het fonkelende zilver van het Goddelijk Vrouwelijke. Het kan ook gewoon Licht zijn, zonder bijzondere kleur.

Je bent erdoor omringd… het dringt door in al je cellen… het aardt je prachtig in deze Aarde.

Nu schiet het naar beneden in de Aarde, verbindt zich met de innerlijke Aarde, verlicht Lady Gaia.

Dan schiet het de lucht in, de kosmos in, je verbindend met de hogere sferen.

Nu gaan jullie een stukje reizen, en we gaan alle sterrenfamilies, al jullie zielenfamilies, vragen of het het beste is dat deze geliefden jullie op een planeet ontmoeten? Of op een schip? . . . [Luisterend]

Ze zeggen dat een ontmoeting op hun schip prima is, want “We zijn allemaal hier, verzameld rond de Aarde!”

Ze zijn allemaal heel dichtbij. Sommigen van jullie hebben een schip boven jullie huis.

Dus dit prachtige Licht trekt jullie naar een van de schepen, en dit specifieke schip waarop jullie nu komen behoort tot jullie Star Nation familie.

Je zou je kunnen voorstellen dat je “aan boord wordt gestraald”, en dat plotseling alle deeltjes van je fysieke zelf van de aarde naar het schip zijn getransporteerd.

Je zou je nu in je verblijf kunnen bevinden, zoals men je soms aantreft als je dat schip bezoekt in je slaaptoestand.

Je zou aan een tafel kunnen zitten om dingen met anderen te bespreken, misschien in de ziekenboeg, omdat je een genezer bent. Je zou bij een commandant op de brug kunnen zijn.

Misschien zie je een grote bijeenkomst van vele sterrennaties, vele galactische culturen – misschien maak je daar deel van uit.

Maar voor nu, zoek een rustige plek om te zitten en praat met een paar van je familieleden.

Dit zijn mensen die je al duizenden en duizenden jaren kent. Ze kennen je volledig, en jij kent hen volledig.

Je tweelingvlam zit vlak bij je, en ze zijn blij je te zien.

Als je wilt, zeg dan tegen hen: “Ik zou graag een boodschap van je ontvangen. Ik weet dat mijn bewuste geest die boodschap misschien niet opneemt. Misschien hoor ik het innerlijk niet.

“Maar ik vraag u het etherisch naar mij te sturen. Het zal mijn hartgeest bereiken. Het zal in mijn bewustzijn komen.”

Zeg tegen je Spirit team, “Ik reken op jullie hulp hierbij, alsjeblieft!

En zij geven hun toestemming.

Dus stel je gewoon open om te ontvangen. Als je een vraag hebt voor deze geliefden, je zielsfamilie, stel ze dan!

Het kan zijn: “Hoe gaat het met me?” Of “Kan ik alsjeblieft meer hulp en steun krijgen van jullie allemaal, bij het integreren van deze hogere energieën?” Of wat je maar wilt vragen.

Of “Wanneer landen jullie op de Aarde? We hebben hulp nodig op de planeet!”

Misschien hoor je ze antwoorden, of niet. Dat geeft niet. Luister gewoon naar binnen. Zelfs als je voelt dat het gewoon je verbeelding is, is dat goed.

We sturen veel Licht naar dit proces . . .

Voor degenen onder jullie die om hulp vragen voor de planeet, we horen van ieders Star Nation familie, dat de overgang om een 5D planeet te worden en galactisch intercultureel te worden, verbonden met andere galactische culturen – dat alles vindt al plaats.

De overgang vindt al plaats.

Niemand kan het tegenhouden, net zo min als zij dit krachtige Licht kunnen tegenhouden dat binnenstroomt van Sol, jullie Zon, of van de Grote Centrale Zon.

De Kali Yuga is afgelopen! Het oude tijdperk van vernietiging is voorbij.

Het Sat Yuga, het Tijdperk van Vrede en Voorspoed, wordt elke dag sterker en sterker ingeluid.

Wat we hen horen zeggen is: “Jullie konden deze grote verschuiving van de tijdperken niet voorkomen, zelfs als jullie het probeerden!”

Wat we nu zien en waar we in assisteren, is de energie van hun boodschappen die rechtstreeks in jullie hart-ruimte komen.

We zeggen tegen alle gidsen en hogere zelven: “Willen jullie alsjeblieft helpen om deze boodschap naar de bewuste geest te laten komen van iedereen die nu om een boodschap vraagt? Dank u, geliefden.

We gaan de Sterrennatie families van iedereen vragen: “Wat is volgens jullie het belangrijkste dat de Aarde nu vooruit helpt in haar evolutie en in de evolutie van haar volk?

En we horen hen zeggen: “Het besef dat je niet alleen bent [in dit Universum].” Uitstekend!

Er vindt een stille, zachte onthulling plaats van zowel de criminaliteit van de oude menigte, de oude “machten die waren”, zoals ze zeggen.

En op dit moment, een zachte en stille onthulling van de ET aanwezigheid. Het wordt niet aangekondigd met trompetgeschal, maar het is er.

Men kan zeker video’s vinden op de YouTube kanalen van deze prachtige vaartuigen die over talrijke delen van de Aarde vliegen.

Er is ook een toenemend besef onder de massa’s, dat er hogere technologieën zijn die verborgen worden gehouden voor de mensheid, met name op het gebied van communicatie, gegevensopslag, vrije energie, geneeskunde en genezing, en onderwijs.

Deze zijn lang verborgen geweest, en de mensen eisen dat ze nu naar voren komen en worden onthuld.

Een andere doorbraak, zeggen zij, is dat zelfs als mensen zichzelf geen galactische burgers noemen, zij beginnen te begrijpen dat alles in dit Universum energetisch van aard is.

Zij beseffen dat ik een situatie kan veranderen door de vibratie ervan te veranderen, zelfs in mijzelf, in mijn eigen bewustzijn.

Of dat nu te maken heeft met mijn genezing, of het vinden van een nieuwe partner, een nieuwe baan, een nieuw huis. En een nieuw, hoger niveau van bewustzijn om in te leven, om vreugdevoller te zijn, om meer vervuld te zijn.

Of om mijn gemeenschap op één of andere manier te helpen.

En als groepen Lichtdragers / Sterrenzaden zouden besluiten om samen te werken om de energie van een situatie op de planeet te veranderen – nou, je kunt je de eindeloze mogelijkheden wel voorstellen!

Dit alles heeft het besef geopend dat jullie hier zijn om te leren werken met energie! En dat zelfs wat vaste materie lijkt, dat eigenlijk niet is.

Dus we blijven dit absoluut prachtige licht binnenhalen. We sturen het naar alle Star Nation families, om onze liefde en aanmoediging naar hen allen te sturen.

Er zijn onder ons hier in het Collectief veel geweldige leiders, en toch ook velen die stillere, “kleinere” banen lijken te hebben, die niettemin even vitaal zijn als die van iedereen.

Dit zijn degenen die de kristallijne energieën op de planeet doen ontwaken, in mensen, in het water, in de rotsen, in de bodem, de lucht en het water – alles – en die heilige plaatsen doen ontwaken, en jullie zijn ook betrokken bij dit werk, velen van jullie.

En dus, tijd om je te herinneren wie je bent!

Dus nu omhullen we de Aarde in het prachtige Goddelijke Gouden Licht van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Zilveren Licht van het Goddelijke Vrouwelijke.

We hebben de Aarde in die prachtige Transmuterende Violette Vlam van Saint Germain.

Dat Licht bevat het bewuste verzoek en de eis dat de Galactische Sterren Naties het aantal landingen en het contact met de mensheid in jullie waaktoestand verhogen.

In feite houdt dit Licht het bewuste verzoek en de eis in dat zij de massale landingen uitrollen op manieren die veilig voor hen zijn, door alle Aardse wapens uit te schakelen en teniet te doen, door zich te openbaren in dromen, in beelden, in meditatie en in het uiterlijke fysieke leven aan Aardewezens, op manieren die kalm en positief, welwillend en behulpzaam zijn, terwijl het Au-regime omvalt.

We verwelkomen de NESARA Wet! We verwelkomen jullie Galactische families!

“We zijn hier!” zeggen ze. “Wij zijn met jullie.

Velen van jullie hebben deze lensvormige wolken gezien, die in feite wolkenschepen zijn. Het lijken wolken, maar ze zijn het niet.

Schepen kunnen hun moleculaire dichtheid verschuiven, en niet alleen in heel diep water gaan, maar ook als lucht door rotsen, door bergen stromen. Of lijken heel klein, terwijl ze in feite heel groot zijn.

Zeg vaak tegen je galactische geliefden: “Kom nu naar voren, op welke manier je aanwezigheid het gemakkelijkst en vreugdevolst zal integreren met iedereen hier op Aarde!”

Maak nu een beeld van jullie bewustzijn. Het kan zich een aantal meter van je lichaam uitstrekken.

Als je nu kunt, spreid dan je armen wijd en stel je voor dat je je bewustzijn zo wijd mogelijk opent.

Zodat je nu in staat bent boodschappen te ontvangen van Engelenwezens, van Sterwezens, van je tweelingvlam en je Star Nations familie – je ontvangt ze gemakkelijk!

Je spreekt net zo gemakkelijk met hen als met iedereen die je fysiek voor je ziet.

Open dat bewustzijn gewoon wijd!

Wij zeggen tegen de mensheid: Ontwaak nu, vrienden! De tijd van Ascensie is hier!

Als je je wilt voorstellen dat golf na golf van Licht nu door de Aarde gaat, waarbij mensen niet alleen ontwaken voor hun hogere zelf, maar ook voor het feit dat er geen wij en zij, of ik en zij zijn.

Geen dualiteit meer! Geen goed of slecht meer.

Zie de ene golf van Licht na de andere, die miljoenen jaren van onderdrukte en bekrompen gedachten uitwist. Uitwissen, verwijderen van de tijdlijn.

En stel je voor dat dat Licht alle pijn, de schok, de gevoelens van verlies, de stress en zorgen, de onwetendheid van het leven – alles – uit je tijdlijn wist.

Verdriet en angst en woede worden gewist!

Het Licht stroomt nu perfect en reinigt je eigen tijdlijn, niet alleen van dit leven, maar van alle andere levens die je geleefd hebt.

Het wist en verwijdert trauma’s en stuurt ze naar het hogere Licht. Je hebt nu enorme wervelwinden van Licht in je energieën!

Accepteer dat en laat het zijn werk doen, als je wilt.

Al jullie hogere zelven werken met ons samen. Het gaat allemaal omhoog in het Licht, omhoog uit de kruinchakra, omhoog in het Licht van de hogere rijken.

Al het dichte wordt getransmuteerd. Alles wat donker en grijs aanvoelt – zwaar, als een zware loden wolk van dichtheid – stop het in de Transmuterende Violette Vlam, en zie het veranderen in zuiver Licht!

Dit is jullie geboorterecht, dierbaren, dit soort kracht. Dit is wie jullie zijn! En het is zo mooi.

Wij verwelkomen jullie allemaal in dit nieuwe leven dat jullie hebben opgebouwd en dat jullie hebben verklaard dat het van jullie is en altijd zal zijn.

Er is altijd meer Licht om naar toe te gaan. Dat is het mooie ervan. Het opwaartse pad eindigt nooit, en het kan elke dag vreugdevol zijn.

Wij zien jullie schoonheid, en jullie kracht en macht, zelfs als jullie je zelf soms niet al te machtig voelen.

We zien dat in jou, en het is gewoon het mooiste beeld. En we zijn heel dankbaar voor jullie allemaal. Ja, inderdaad!

En in dit alles, dierbaren, zijn we bij jullie, altijd.

Namaste!

Het Collectief

Kanaal: Caroline Oceana Ryan

Vertaling: wakkeremensen.org