Een Korte Boodschap aan Lichtbrengers – 22 november 2022

Een Korte Boodschap aan Lichtbrengers – 22 november 2022

Gechanneld door: Caroline Oceana Ryan – 22 November 2022

De begeleiding van deze week van de Opgestegen Meesters, Galactica, Aarde Elementen, Fee Ouderen, Engelenlegioenen, Aartsengelen en andere Goddelijke Wezens bekend als het Collectief.

Gegroet, dierbaren! We zijn erg blij met dit moment om vandaag weer met jullie te spreken.

We hebben al eerder gesproken over hoe er in deze tijd van grote Wedergeboorte op jullie planeet ook grote onrust is.

Wij leven mee dat ieder van jullie er de voorkeur aan geeft alleen het goede in het leven te zien, je daarin te verheugen wanneer je maar kunt, en te beseffen dat hogere Liefde, echte Vrede en vreugdevolle vervulling de enige ware ervaringen in het leven zijn.

Dat zelfs datgene wat verwarrend, negatief, in strijd met je hogere visie en schadelijk voor jou of anderen lijkt — ja, zelfs dat bevat een aantal nog niet ontdekte zegeningen.

In de kern van elke zaak kan een zegen worden gevonden, als je volhardt in het scheppen van ruimte in je verwachtingen om dat naar voren te brengen.

Toch weten wij heel goed dat ieder van jullie een krachtige empaat is, die intuïtief veel kan voelen van wat er gebeurt of wat anderen voelen en ervaren, inclusief soms de energetische vibraties van mensen en gebeurtenissen die duizenden kilometers verwijderd zijn van waar jullie nu zijn.

Zonder er de meeste dagen bewust bij stil te staan, voel je je melkwegstelsel verschuiven, en je planeet en alle andere in je zonnestelsel worden eveneens meegesleurd in een Regeneratie.

De cataclysmen van deze krachtige verschuivingen kunnen, op sommige dagen, zelfs diegenen in verwarring brengen die de meest stabiele blik naar hogere Liefde kunnen vasthouden.

Wij zouden zeggen dat het loslaten van het ongemak dat wordt gevoeld rond moeilijke en traumatische gebeurtenissen, het bewust loslaten van schok- of pijnenergieën, terwijl je met genade en mededogen kijkt naar die situaties die jou en anderen parten spelen, waarbij je de energieën van eventuele duistere bedoelingen loslaat – dit is een kracht die je nu pas volledig begint op te eisen!

Ook dit is jullie Ascensie, vrienden, en een krachtig deel ervan.

Wij zijn ons ervan bewust dat velen zich hebben afgevraagd: “Waarom zijn de dingen nog steeds zo moeilijk, als de Aarde steeds meer naar de vijfde dimensie gaat?

Waarom het geweld, de prijsopdrijving door bedrijven en ondernemingen voor zelfs de meest elementaire producten en diensten, de corrupte elite die nog steeds aan de macht is en zoveel problemen veroorzaakt?

En wij zouden zeggen: Dit alles gebeurt nu deels omdat jullie zelf op een hoger zelfniveau om deze tijd van energetische reiniging hebben gevraagd.

Jullie vroegen ons: “Sta ons bij door de dichtheid naar de oppervlakte te brengen, waar wij het zelf kunnen zien, zodat wij onszelf en onze planeet ervan kunnen schoonspoelen, en door het te transmuteren, het weer kunnen loslaten in de ethers waar het zich weer zal voegen bij ongemanifesteerde energieën.

“We zijn hiervoor gekomen!”

En dus kun je, gezien dat gegeven, het gevoel hebben dat het de derde-dimensionale, enigszins machteloze opvatting is om te zeggen: “Ik heb liever dat alles vanaf nu gemakkelijk gaat.

“Dat de problemen van de Aarde en de mensheid uit het zicht verdwijnen, door de tussenkomst van hogere energieën en hogere wezens.

“Ik roep alleen een hogere vibrationele realiteit op voor de mensheid nu!”

En inderdaad, iets hiervan vindt plaats. Maar hoewel een deel van jullie hier bewust de voorkeur aan geeft, komt dat niet overeen met jullie hele hogere visie.

Als je een jongere zou ontmoeten die heel goed viool of gitaar of piano wil spelen, zou je hem aanmoedigen om vaak te oefenen.

Je zou nooit zeggen: “Je hoeft niet te oefenen! Je kunt op een dag gewoon mooi spelen. Een groot leraar zal je plotseling schenken met dat vermogen, en je zult weten hoe je dat kunt volhouden, zonder dat je het groeiproces van het leren beheersen van deze vaardigheden hebt doorlopen.”

Je zou ook niet zeggen: “Ben je nog geen meester op dat instrument? Geef het dan maar op! Alle hoop is verloren!”

Je zou de jongere alleen maar aanmoedigen om dagelijks te oefenen, om zich fouten en gevoelens van ontmoediging op sommige dagen toe te staan.

Want er zijn geen fouten.

Er zijn alleen leerprocessen, en voorwaartse beweging, als dat is wat zij voor ogen hebben.

Deze Nieuwe Aarde die jullie willen zien en ervaren, wordt al geboren, vanuit ieder van jullie als individu en vanuit jullie allen als een collectief bewustzijn van Licht, bewegend naar Eenheid.

Wij zien haar het diepst geworteld en gecreëerd worden wanneer jullie innerlijk bepalen dat, ondanks de schijn, alles goed is, en dat niemand jullie en jullie planeet de vele voelende hogere Lichtvormen kan afnemen die nu het hele Aardse leven bereiken.

Niemand kan jullie de realiteit daarvan ontnemen, de diepte en de kracht ervan, of de transformerende en transmuterende aanwezigheid van jullie zielen terwijl zij genezing en samenhang zoeken na vele levens van trauma’s en fragmentatie.

En dit is niet alleen een kwestie van de moed erin houden, hoewel geïnspireerd blijven een grote hulp is!

En daarom moedigen wij jullie aan om hoger Licht in te roepen om elke verontrustende situatie op deze Aarde die nu onder jullie aandacht komt te vullen, en dat te doen met de lucht van de alchemisten op hoog niveau die jullie zijn, vrienden!

Bevestig aan deze situaties en aan degenen die gevangen zitten in tragische tijden in het leven, evenals aan moeilijke momenten in je eigen leven:

“Ik zie een krachtig Licht in jullie, en ik roep het nu naar voren!

“We vullen nu elk aspect van deze situatie met hogere Liefde, en met Goddelijke oplossingen die het hogere goed van allen dienen.

“Op de een of andere manier zul je de zegen vinden, zelfs hierin.”

Heb je besloten dat Transmuteren en Transformeren via je eigen vibratie je pad naar de Nieuwe Aarde zal zijn?

Of verkies je de strijd en het verdriet van het wachten op redding, en het twijfelen aan je inherente scheppende en helende vermogens?

Wij spreken over jullie meesterschap, niet het onze! Maar roep ons zeker op voor richting, begeleiding en steun voor dit zeer hoge pad dat jullie lang geleden kozen.

En ja — hiervoor zijn jullie gekomen!

We sturen veel liefde, dierbaren.

In dit alles zijn jullie nooit alleen.

Het Collectief

Copyright Caroline Oceana Ryan 2022

Als je deze informatie opnieuw plaatst, behoud dan alsjeblieft de integriteit ervan door ze volledig en precies zo af te drukken als je ze hier vindt, en inclusief de link naar het oorspronkelijke bericht, op https://www.ascensiontimes.com/post/a-brief-message-to-light-bringers-november-22-2022.

Vertaling: wakkeremensen.org