Wie Wil Je Vandaag Zijn?

Wie Wil Je Vandaag Zijn?

Gechanneld door: Brenda Hofmann – 1 September 2022 – Life Tapestry Creations

Dierbaren,

Verklaar jullie volste recht om te zijn – niet in woede of uit spot, maar in werkelijkheid.

De meesten van jullie die deze boodschap lezen hebben zich decennia lang, zelfs eonen lang, zo goed voor anderen verborgen gehouden dat je niet meer begrijpt wie of wat je bent. Dus geef je toe aan het recht van anderen om luid, schurend, boos, verbaal of wat dan ook te zijn dat hun gelijk verkondigt. Op jouw beurt spreek je misschien je bezorgdheid uit over hun woorden of daden, maar niet over je innerlijke recht om te zijn.

Wij, van de Universa, richten ons niet op je behoefte om te protesteren of je innerlijke juistheid te verwoorden, maar in plaats daarvan op je behoefte om die innerlijke juistheid te leven. Voel je de behoefte om je zorgen te uiten? Doe dat dan. Wil je je leven leiden volgens je behoeften? Doe dat dan. Heb je het gevoel dat je dit moet doen of dat moet zeggen vanwege de verwachtingen van anderen? Heroverweeg dan uw handelingen en gedachten.

Dit onderwerp is meerdere malen besproken als de tijd voor jou om moeten en moeten te ontkennen – een vereenvoudigde versie van Wie ben jij?

Naarmate je verder in je nieuwe wezen komt, zullen de stukken die niet meer goed in je voelen meer stress en angst oproepen. Want je wordt snel een fijn afgesteld instrument in een nieuwe wereld.

De buitenwereld bestaat niet meer voor jou. Hoezeer je ook de zekerheid mist van wie je ooit was, die plek bestaat niet meer.

Misschien denk je dat je tussen je nieuwe en je oude wereld kunt springen. Dat je kunt doen alsof met weinig schade voor jezelf of anderen.

Je kunt niet langer doen alsof. Want als je dat doet, zal je innerlijke wezen schudden en beven. Ook al lijkt die laatste gedachte een vreemde uitspraak, het is je huidige waarheid.

Wanneer aardse structuren worden verstoord, begint de aarde te beven. Als allen één zijn en jullie hebben geholpen de aarde voorbij 3D te verschuiven, dan hebben jullie deels dezelfde fysieke kwaliteiten als de aarde. Hoewel deze uitleg voor de meesten vergezocht aanvoelt, willen wij dat jullie begrijpen hoe dramatisch jullie pogingen zijn om terug te keren naar wat jullie als 3D “normaal” beschouwen. Dat deel van jullie leven is voorbij, net zoals jullie niet langer de behoefte voelen om op een bijtring voor een zuigeling te kauwen. Er is niets om naar terug te keren of om aan te pakken.

Jullie 3D leven is voorbij.

Velen van jullie zeggen nu dat jullie genieten van de interactie met 3D familie en vrienden. Dat het gemakkelijk voor jullie is om tussen dimensies te springen – inclusief 3D. Ook al is het voor jullie mogelijk om tussen dimensies te springen, jullie kunnen niet langer een thuisbasis kiezen van 3D of minder.

Wie ben je? Niet wie je was? Of wie ga je worden? Maar wie ben je nu? Doen alsof je iemand bent uit je verleden of niet opgeëiste toekomst is oneerlijk. En als je doet alsof je van je verleden of toekomst bent, zul je innerlijk beven.

Je hebt genoeg te verwerken zonder te proberen iemand te zijn die je niet bent. Je kunt je niet voordoen als een 3D wezen of een toekomstig wezen, net zo min als een 3D tiener zich met succes kan voordoen als een zuigeling of volwassene. Die spelletjes zijn voorbij. Je bent wie je bent. En je weet wat je nu prettig vindt – niet morgen of gisteren, maar nu.

Je zult de komende weken veel innerlijke verschuivingen ondergaan – die je allemaal in de richting zullen wijzen die op dat moment het meest geschikt voor je is. Als je je innerlijke aanwijzingen volgt, zul je de komende weken met gemak doorkomen. Als je doet alsof je iemand bent die je bent geweest of nog niet bent, zul je innerlijk beven. Je bent op precies de juiste plaats en tijd. Laat dat voor nu genoeg zijn. Je zult de vaardigheden die je nodig hebt op je eigen manier verwerven.

Wie ben je vandaag? Niet gisteren. En morgen ook niet. Maar wie ben je vandaag?

In 3D stelde je een route van juistheid vast die je probeerde te volgen. Ook al is die route misschien afgeweken, het was een route waarnaar je zo snel mogelijk probeerde terug te keren. Een levensplattegrond die je vanaf een relatief jonge leeftijd hebt gecreëerd.

Je bent een nieuw wezen in een nieuwe wereld zonder concrete doelen. In zekere zin ben je een Universele zuigeling die een nieuw leven creëert maar nog geen levensdoelen heeft buiten wat er nu gebeurt. Je bent nieuw. De wereld is nieuw. Er zijn geen verwachtingen van de Universa of in jezelf van wat je op dit moment nodig hebt.

Stop met proberen een concrete toekomst te formuleren wanneer die toekomst dagelijks wordt gecreëerd. Er zijn geen andere doelen dan te ontdekken hoe je je nieuwe leven in een nieuwe wereld het beste kunt leven – dag voor dag. Laat dat contra-intuïtieve concept tot je wezen doordringen. Er is niets meer dat je hoeft te plannen of te projecteren – alleen maar dat je geniet van je bestaan, de ene dag na de andere. Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/het kanaal te vermelden: Brenda Hoffman & bron website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: wakkeremensen.org