Vreemd Voelen of Gedragen?

 

Vreemd Voelen of Gedragen?
Channeling door Brenda Hoffman, 16 September 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 13 September 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
De komende weken zullen jullie merken dat julliezelf en anderen vreemd handelen omdat de energieën die herhaaldelijk toeslaan op de Aarde iedereen in beweging zetten. Degenen die volgen zullen willen dat jullie uitleggen wat er aan de hand is, ondanks de door jullie gecreëerde informatie die direct beschikbaar is voor iedereen die hun overgang wil begrijpen. Jullie, beurtelings, zullen dramatisch verschuiven ter voorbereiding op jullie nieuwe 2020-wezen.
Geliefden,
Waarschijnlijk ontdekken jullie nieuwe en ietwat vreemde reacties op anderen. Hoewel jullie wisten dat jullie anders zouden functioneren dan in 3D waar was, begrijpen jullie niet langer of zijn niet langer in staat sommige van jullie nieuwe acties te voorspellen. Acties en woorden die zowel opwindend als beangstigend zijn. Wie ben jij? Wie zijn jullie?

Ondanks het eigen maken van nieuwe segmenten en het aanpassen aan de nieuwe aarde, geloofden jullie dat jullie je 3D-zelf zouden blijven continueren om dit te zijn, met een paar kneepjes en trekjes hier en daar.

Zoals jullie en anderen duidelijk wordt, is dit absoluut niet waar.
Want jullie zijn een nieuw wezen met nieuwe richtingen en behoeften.
Misschien voelt dat als een beangstigend concept omdat jullie je 3D-leven willen behouden, inclusief relaties, huizen, locaties, banen, enz.
Jullie ontdekken dat ondanks jullie inspanningen om de ‘oude’ jij/jullie te zijn, jullie meer grond claimen voor julliezelf. Iets wat jullie jezelf eeuwenlang hebben ontzegd. Als gevolg hiervan zeggen en doen jullie dingen die jullie niet per se begrijpen.
Dus jullie ondervinden dat jullie naar geliefden snauwen met woorden die geen deel van jullie wezen lijken te zijn. Of jullie weigeren iets te doen dat jullie ooit heerlijk opwindend vonden.
Jullie hebben je de afgelopen negen maanden op deze fase voorbereid.
Toch zijn de uitkomsten niet wat jullie verwachtten of wilden.
Misschien herinneren jullie je tienerjaren toen jullie op dezelfde manier functioneerden. Het verschil is dat de bezwaren tegen jullie ouders of de samenleving waren om acceptatie te verzekeren door diegenen waarvan jullie dachten dat ze jullie tienergroep waren.
Jullie doen en zeggen nu dingen die geen ander doel lijken te hebben dan mensen van wie jullie houden te irriteren of te kwetsen.
Wees maar niet bang. Die van jullie binnenste cirkel ondergaan soortgelijke verschuivingen. Dus het is het gevoel dat jullie het doel missen – wat het doel ook is – net als alle anderen. Het is alsof jullie allemaal proberen de honkbal te slaan, met jullie rug naar de werper.
Niets is zoals het was. En dus lijkt niets aan te voelen als de juiste formule voor jullie of anderen. Jullie zijn beneveld, strijdlustig, dom, akelig en verward – net als alle anderen. Dit is niet het moment om jullie persoonlijke temperatuur te meten als jullie willen. Het is ook geen tijd om relaties te beginnen of te beëindigen. Want alles is verachtelijk – inclusief jij, jullie.
Jullie willen dat wij, van de Universums, jullie vertellen dat jullie snel weer teruggaan naar 3D-gezond verstand. We kunnen dat niet. Want jullie en alle anderen zijn nieuwe entiteiten geworden als gevolg van de recente energieën. Het is alsof jullie puzzelstukjes zijn geweest die af en toe in elkaar passen. Nu zijn jullie een complete puzzel met een afbeelding die nog niet zichtbaar is.
Natuurlijk voelen jullie je niet compleet of weten jullie zelfs niet wie jullie zijn.  Stel jullie voor dat jullie de voltooide puzzel bekijken op een afstand van een inch in plaats van met een overzicht. Terwijl jullie reizen door de rest van dit jaar, wordt jullie weergave uitgebreid om een compleet beeld en inzicht in wat dat beeld voor u betekent, in te houden, mee te laten tellen.
Jullie, massaal, hebben besloten dat het accepteren van jullie wezen in minder tijd te beangstigend zou zijn voor jullie en degenen waar jullie van houden.
Jullie groeien naar zelfinzicht en acceptatie, net zoals jullie deden als een jonge 3D-volwassene.
Omdat toen, zoals nu het geval is, kunnen jullie je waarschijnlijk niet voorstellen wie jullie zouden worden. Dus het zal zo zijn voor de komende meerdere maanden wanneer jullie uitgroeien tot jullie nieuwe wezen.
Misschien zijn sommigen van jullie bezorgd dat jullie een einde zullen maken aan relaties die jullie in dit leven als permanent dachten. En dat zouden jullie misschien ook wel. Maar het is waarschijnlijker dat jullie nauwere banden zullen ontwikkelen met die van jullie innerlijke cirkel. Want jullie hebben je pad vrijgemaakt, jullie zijn van diegenen die zo ongelijk zijn dat het niet interessant voor jullie is.
Degenen met wie jullie niet langer communiceren, zijn momenteel niet geïnteresseerd om verder te gaan dan hun 3D-leven. Hoewel ze van richting kunnen veranderen als gevolg van recente energieën, lopen ze zo ver achter jullie in hun evolutionaire proces dat jullie waarschijnlijk niet zullen terugkeren naar die relaties.
Jullie worden nieuwe jullie met abrupte stops en starts, net zoals het geval was toen jullie een tiener of een jonge volwassene waren.
Het verschil is dat er geen wegenkaarten zijn, geen anderen die jullie pad hebben afgelegd. Het is dus dat deze verschuiving voor sommigen angstaanjagender lijkt dan toen ze lid waren van een tienergroep.
Niemand verschuift op dezelfde manier als jij, jullie. Want alleen jullie kunnen jezelf toestaan te verschuiven zoals jullie innerlijke wezen dat nodig heeft. Niet omdat jullie weten welke beloningen dat zal opleveren, maar omdat het tijd is – zoals zalm die stroomopwaarts zwemt.
Jullie zijn een nieuwe jullie met een beperkte visie op wie dat is.
Een visie die zich dagelijks uitbreidt, ondanks jullie angst voor wat jullie zullen vinden.
Sta julliezelf toe om de behoeften volledig te verkennen, en jullie zullen een gemakkelijker verschuiving ervaren dan wanneer jullie jezelf de vrijheid om te zijn, ontzeggen.
Jullie zullen degenen die ook overgaan niet verliezen.
En degenen die dat niet zijn, zijn al uit jullie wereld.
Dus sta julliezelf toe te zijn op de meest makkelijke en meest opwindende manier die mogelijk is – zonder schuldgevoel, spijt of zelf-ondervraging.
Meer dan als toen jullie als tiener boos waren op je ouders.
Jullie zullen snel evolueren in de komende vier of zo maanden. Laat dat zo zijn. Jullie hoeven jullie motieven niet in twijfel te trekken. Want jullie enige motief is groei. Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja