Vaarwel winterslaap

Vaarwel winterslaap

Gechanneld door: Brenda Hoffman – LifeTapestryCreations.com – 1 Maart 2021

Geliefden,

Ook al kunnen velen van jullie door de wolken of de regen de zonneschijn nog niet zien, jullie persoonlijke zon schijnt dagelijks feller.

Misschien zien jullie een nieuwe bloem in je tuin. Of zien jullie een vriend glimlachen om iets wat je gezegd hebt. Het doet er niet toe de zon heeft jullie nooit verlaten; ze heeft zich slechts achter de wolken verborgen. Die wolken beginnen zich af te scheiden, zodat jullie meer zon, meer licht en vreugde ontdekken.

Ook al kunnen jullie je de schoonheid niet meer herinneren van een warme lentedag vol zonneschijn en bomen die ontwaken uit hun winterslaap, toch beginnen die nu voor jullie te bloeien. Jullie gaan snel over van de stille, saaie, vaak sombere winterdagen naar een innerlijke lente vol vreugde en hoop.

Die laatste uitspraak betekent weinig nu als je naar binnen kijkt en voelt of voelt hoe de grijze lucht je aanmoedigt om je in een warme deken te wikkelen voor het haardvuur. Je zult spoedig de dekens van je af willen gooien en naar buiten willen gluren naar de mogelijkheden. Jullie zullen niet langer aan huis gebonden zijn, bang zijn, of reageren op de woorden van anderen over wie jullie zouden moeten zijn. Jullie zullen niet langer de behoefte voelen om je te verstoppen, om alleen te zijn, om je navel te overdenken, om het zo maar te zeggen. Jullie zijn klaar om de wereld weer te betreden.

Sommigen van jullie verklaren dat bezorgdheid over je gezondheid die visie zal doen verschuiven van activiteit naar een voortdurende winterslaap. Wij zijn het daar niet mee eens. Omdat jullie nieuwe wezens zijn in een nieuw lichaam, zullen jullie nieuwe manieren ontdekken of creëren om de wereld weer te betreden. Manieren die voldoen aan jullie behoefte aan gezondheid en veiligheid, maar ook aan nieuwe interacties.

De afgelopen maanden van winterslaap zijn tot een einde gekomen. Niet zoals het ooit was, maar op een nieuwe manier die jullie innerlijk bevredigt. Misschien creëeren jullie iets nieuws, gaan jullie anders met elkaar om, of vinden jullie nieuwe acties die zonneschijn in je leven brengen.

Wat was is niet meer. Jullie winterslaap is voorbij. De zon is teruggekeerd. En de nieuwheid van jullie visie en wezen scheppen een nieuw leven.

Sommigen van jullie zullen terugkeren naar angst omdat jullie – denken jullie – geen nieuwe ideeën of plannen hebben. Jullie voelen nuances van angst bij het verlaten van de veiligheid van jullie thuis. Dat zal binnenkort veranderen. Want jullie jaar 2020 stond in het teken van een winterslaap, van jezelf vinden. Dit nieuwe jaar, deze nieuwe fase, gaat over het projecteren van het nieuwe wezen dat je bent geworden in de buitenwereld.

Maak jullie geen zorgen over hoe of wanneer dat zal gebeuren. Het is een automatische activiteit. Baby’s slapen vele uren tot ze zich ontwikkelen tot jonge kinderen, tieners, en uiteindelijk volwassenen. Zo is het ook voor jullie. Jullie ontwikkelen je volgens een vergelijkbaar patroon. Het verschil is dat jullie de eersten zijn die dat patroon ervaren, dus jullie konden niet weten op welk punt je niet langer zelf quarantaine, rust, regeneratie, en alle andere activiteiten die gelden voor 3D zuigelingen, nodig hebt.

In de afgelopen dagen zijn jullie geëvolueerd van een nieuw jij zuigeling tot een kind dat zijn wereld buitenshuis wil verkennen.  Natuurlijk zullen velen van jullie die laatste bewering in de wind slaan, want jullie hebben die fase al eerder doorgemaakt volgens onze boodschappen en de boodschappen van anderen. Inderdaad, dat hebben jullie – maar op een ander niveau.

Door jullie status van wegbereider, nieuw zijn status, accepteerden jullie een multi-dimensionaal wezen. Zo is het dat jullie meerdere evolutionaire fasen tegelijkertijd ondergaan. Jullie eerste groeispurt was van 3D naar multidimensionaliteit. Elke volgende groeispurt is jullie behoefte om je op bepaalde dimensies te richten. Enkelen van jullie zijn nu in emotionele pijn terwijl jullie een stuk opruimen dat jullie geselecteerde dimensionaliteit zou kunnen beïnvloeden. Terwijl anderen van jullie door deze laatste energie-uitbarstingen stromen.

Zo zal het altijd zijn terwijl jullie je ontwikkelen om je klaar te maken voor je unieke pad. Geen twee mensen zullen zich hetzelfde voelen in een volgende energie-uitbarsting, want jullie zijn voorbij groepsdenken en -actie gegaan – een 3D steunpilaar. Iets waar jullie vroeg in jullie overgang doorheen moesten voordat jullie je wezen individualiseerden zoals jullie nu doen.

Net zoals dat het geval was in de puberteit of bij elke fysieke verschuiving die alle 3D-mensen trof, zijn jullie voorbij de gelijkheid veranderd in unieke individuen die hun nieuwe ambacht beoefenen op manieren die het best bij jullie passen. Je zou deel kunnen willen uitmaken van een groep of niet. Je zou iets kunnen uitvinden of niet. Je kunt je persoonlijkheid drastisch veranderen of niet. Maar je zult je balans vinden, je middelpunt. Want jullie zijn voorbij 3D-gelijkheid of zelfs multi-dimensionaliteits kindertijd.

Jullie vinden de zon ondanks alle wolken, want jullie staan jezelf toe te evolueren zonder angst of jaloezie. Jullie ontdekking van de zon is jullie ware zelf. Iets wat jullie jezelf eonen lang hebben ontzegd, maar nu niet meer kunnen ontkennen, ontkennen, of doen alsof het er niet is.

Jij bent jij omdat jij een Universeel puzzelstukje hebt dat van het grootste belang is voor deze Neuwe Aarde/Universele evolutie. De enige manier waarop jullie dat puzzelstukje in de Universele puzzel kunnen leggen is door jezelf te zijn – zelfs als de nieuwe jij niet is wie je vroeger was of wilde zijn in jouw 3D-persoonlijkheid.

Sta jezelf toe te zijn, en je puzzelstukje zal perfect passen. Probeer jezelf te kneden tot wie je denkt te moeten zijn, en je puzzelstukje zal niet passen. En zo is het.

Amen.

Brenda Hoffman

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien