Stop met het Dragen van Anderen op Jullie Pad

Stop met het Dragen van Anderen op Jullie Pad
Channeling door Brenda Hoffman, 26 Augustus 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 23 Augustus 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
In tegenstelling tot de verwachte 3D-veroudering van het fysieke lichaam, verandert de mensheid nu van binnenuit. Die innerlijke veranderingen zijn beangstigend, want ze zijn ongekend in de geschiedenis van de Aarde. Jullie kunnen je nog niet voorstellen dat de mensheid verschuift van angst naar liefde, want de meesten uiten woede of angst terwijl ze dat doen. Hoewel jullie weten wat er gebeurt, zijn jullie soms ook bang.
Geliefden,
Jullie verschuiven van instemmen met de behoeften van anderen naar het informeren van hen over jullie gedachten en gevoelens.
Jullie zijn niet langer de aangename mimicus waarvan anderen willen dat jullie zijn.
Natuurlijk is deze informatie niet nieuw. Wat nieuw is, is dat jullie je niet langer schuldig voelen over jullie waarheid.
Jullie vragen je niet langer af of iemands gevoelens gekwetst zijn of maken jullie je zorgen dat anderen misschien niet om jullie geven als jullie niet meedoen.

 

Jullie voelen je dus uitbundig, vasthoudend aan jullie innerlijke principes, hoewel anderen misschien boos of verbijsterd zijn door jullie acties.
Al voor eonen lang weten jullie dat jullie krachtig zijn.
Maar jullie gebruikten die kracht om erbij te horen in plaats van te worden.
Jullie waren een gemakkelijk doelwit voor iedereen die iets nodig had dat jullie als verzorgenden konden bieden.
Nu jullie je innerlijke kracht verkennen, zijn jullie een sterker, meer vocaal wezen. Iemand die niet langer de behoeften en gedachten van anderen uitpluist voordat jullie je stem vinden. Het is dus dat anderen verrast zijn – en niet altijd aangenaam – door jullie nieuwe houding.
Degenen die beïnvloed zijn door jullie nieuwe stem, kunnen proberen jullie terug te brengen naar wie jullie waren. En dat is het moment waarop jullie jezelf en anderen zullen verrassen met jullie verklaring van vrijheid.
De vrijheid om te zijn zonder de gedwongenheid van die anderen willen of vinden dat jullie moeten zijn.
Deze vrijheid, deze stem zal rauw zijn zonder de suiker laag van sociale gunsten. Jullie zijn uitgeput door de huidige chaos op Aarde.
Jullie zijn dus niet bereid jullie gedachten en overtuigingen terug te brengen naar diegenen die beter passen bij degenen om jullie heen.
Jullie zijn snel aan het ontdekken dat proberen erin te passen, de aardige jongen of het meisje te zijn waarvoor jullie zijn opgeleid, ongemakkelijker is dan jullie ooit hadden gedacht. Een beetje zoals mensen die muzikaal ingesteld zijn het pijnlijk te vinden als ze de verkeerde noot in een lied horen.
De mensen om jullie heen willen dat jullie terugkeren naar de aardige, zachte persoon met wie zij altijd contact hebben gehad. Jullie zijn de verzorgenden van de wereld, nietwaar? Want dat is wat zij van jullie verwachten.
En dat is wat jullie vroeger comfort gaf – jullie verstoppen je achter een vals gordijn wanneer jullie je behoeften en krachten negeerden. Een beetje zoals Clark Kent nooit de telefooncel binnengaand om Superman te worden.
Nu willen jullie supervrouwen en mannen niet alleen ontdekt worden, het is noodzakelijk dat jullie dat ook zijn. Want de wereld, de Universums wachten.
Waarschijnlijk hebben jullie geen interesse in het redden van de wereld.
Door julliezelf te zijn, redden jullie de wereld. Want totdat jullie anderen noodzaken verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen, blijven jullie je voordoen als iemand die jullie niet zijn.
Mensen veranderen niet totdat het ongemak pijnlijk genoeg is om dit te doen. Als jullie anderen blijven opvangen wanneer ze vallen, zullen ze nooit ongemakkelijk genoeg zijn om te veranderen.
Net zoals het niet geschikt is voor jullie om altijd het speelgoed van de kinderen op te ruimen, omdat het gemakkelijker is, het is ook niet langer passend om ervoor te zorgen dat anderen niet falen of vallen.
Jullie zijn alleen verantwoordelijk voor jullie. En hetzelfde geldt voor iedereen.
Dus het is dat jullie je uitgeput voelen, emotioneel uitgeput. Ook al voelt jullie verzorgende rol niet meer goed aan, anderen verwachten volledig dat jullie doorgaan, zodat ze geen verantwoordelijkheid voor hun acties hoeven te nemen. Stel jullie voor dat degenen die jullie volgen als kinderen, willen dat jullie hun speelgoed opraapt – net zoals het geval was toen jullie aan jullie overgang begonnen.
Aan het begin van jullie overgang vroegen jullie constant om leiding en hulp en schreeuwden jullie dat deze overgang te moeilijk voor jullie was om te dragen. Wij deden een tegenzet met: “Jullie zijn jullie eigen goeroe” en duizenden andere woorden die jullie aanmoedigen om jullie te worden.
Dus nu willen de mensen die volgen dat jullie hun werk voor hen doen.
Ze zullen veel emotionele trucs proberen om er opnieuw voor te zorgen dat jullie bezig zijn met hun leven. Want hoeveel gemakkelijker zou het voor hen zijn als jullie hen door de ruwe delen leiden door hun hand vast te houden en jullie -je van het- zwaard van licht te gebruiken om door hun pijn heen te snijden? Jullie wensten hetzelfde gedurende een groot deel van jullie reis.
En hoewel wij het vaak gemakkelijker voor jullie wilden maken, wisten we dat dit jullie pijn alleen maar zou verlengen.
Zo is het nu voor jullie. Jullie zijn niet langer verzorgenden, de oppassers van jullie broers of zusters. Jullie zijn jullie met nieuwe krachten om te verkennen. Vermogens die jullie zijn, zonder de filters van wie de samenleving of degenen die volgen willen dat jullie zijn.
Alle betrokkenen bij deze overgang moeten hun eigen stem vinden.
Dit zal alleen gebeuren als iedereen wordt toegestaan dit te doen.
Maar wij waarschuwen jullie dat, net zoals het geval was voor jullie in jullie donkere nacht van de ziel en fasen daarna, de volgenden zullen verwachten dat jullie hen helpen om hun lasten te dragen. Dat is niet jullie rol.
Jullie rol is om hen toe te staan om de uitkomsten te zien en aan te voelen van het durven om vrij te zijn.
Jullie zijn geen verzorgenden. Jullie zijn niet hun ouder. Jullie zijn niet hun goeroe. Jullie rol en enige rol is om vrij te zijn van de sociale en persoonlijke beperkingen die het licht dimmen dat nodig is om helderder te schijnen dan haat en angst.
Laat degenen die volgen hun plaats vinden, hun vreugde. Want hun vreugde is niet langer jullie verantwoordelijkheid, ook al hebben jullie misschien die rol in dit leven en vele anderen gespeeld. Zij moeten hun pad vinden dat zij niet kunnen doen als jullie ze op JOUW/JULLIE pad dragen – jullie groei vertragend of stoppend.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja