RUST / Channeling door Brenda Hofman, 28 januari 2019

RUST
Channeling door Brenda Hofman, 28 januari 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 25 januari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Hoewel de aarde chaotischer lijkt dan ooit, is het jullie rol niet om in te grijpen, om anderen over hun rivieren van pijn te dragen. Want het helpen van degenen die ontwaken om hun angsten te negeren, helpt hen niet om te evolueren.
Ze moeten leren omgaan met pestkoppen, net als jullie.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Ook al zijn jullie gedurende deze overgang vele malen verschoven, nooit eerder hebben jullie dat gedaan in een nieuwe lichamelijkheid en evenals met nieuwe spirituele en emotionele kennis. Deze verschuiving was moeilijker dan de meesten voor velen van jullie.

Dit is enkel een herinnering dat verschuivingen die nu plaatsvinden niet de verschuivingen zijn waarmee jullie bekend zijn geraakt. In het verleden voelden jullie je misschien een beetje moe, boos of een andere sensatie waarmee jullie vrij gemakkelijk omgingen.
De recente energieën moedigden voorwaartse beweging in alle delen van jullie wezen aan. Jullie dwingend je te concentreren zoals jullie nog nooit eerder hebben gedaan. Een beetje zoals een ledemaat verliezen en leren delen weer op te pakken of met een prothese te lopen.
Moeilijk te hanteren, ongemakkelijk, een leercurve – waarschijnlijke woorden en zinnen die rond jullie wezen zouden ratelen als dat zo was. En zo is het nu, terwijl jullie alle drie aspecten van jullie wezen – inclusief nieuwe segmenten – combineren in een voorwaartse beweging op jullie unieke pad.
De afgelopen dagen waren jullie eerste uitstapje naar jullie unieke, individuele beweging. Ook al hebben jullie misschien vrienden of kennissen die jullie voorwaartse beweging aanmoedigen, jullie hebben niet langer een buddy of buddy’s die elkaar een arm geven op jullie pad. Misschien lijkt dit een eenzaam streven.
Realiseer jullie in plaats daarvan hoe ver en snel jullie zijn gerijpt tot een nieuwe jij, een nieuwe jullie. Het was pas maanden geleden dat we jullie aanmoedigden om de hoeken te zuiveren en jullie wezen te openen voor nieuwe overtuigingen. Toen jullie dat eenmaal deden, nodigden jullie je nieuwe lichamelijkheid uit in jullie wezen.
Sommigen van jullie hebben nieuwe voedsel sympathieën en antipathieën opgemerkt. Of jullie interesse om bij sommige te zijn, maar niet bij anderen waar jullie ooit aan hebben gedacht als vrienden. Of dat jullie huis of baan zijn glans heeft verloren. Allemaal aanwijzingen dat jullie niet langer zijn wie jullie waren in 3D.
Jullie gaan met enige schroom vooruit op jullie unieke pad. Want jullie zijn niet zeker waar jullie heen gaan of dat jullie je comfortabel zullen zijn met jullie nieuwe wezen. De antwoorden zijn ja. Jullie zullen ontdekken waarom en waar jullie naartoe gaan – en jullie zullen je gezegend voelen dat de nieuwe lichamelijkheid speciaal ontworpen is om jullie daarheen te brengen.
Misschien herinneren jullie je mythen en sprookjes over iemand die iets werd of iemand die/dat ze niet hadden verwacht, zoals Assepoester, Odysseus of Doornroosje. Allemaal aanwijzingen dat die jullie waren, niet adequaat was, als jullie willen, voor jullie nieuwe rol.
Jullie recente interne verschuivingen waren dramatisch, en moedigden jullie aan om uit te rusten.
Een verschuiving die verwoesting veroorzaakte in de levens van degenen onder jullie die behoefte hadden om te rusten, maar dat niet deden.
Verkoudheden in het hoofd, verstuikte aanhangsels, financiële omwenteling, banen achterlatend, huizen of gemeenschappen met weinig of geen waarschuwing – allemaal indicatoren dat rusten noodzakelijk was, maar niet erkend.
Natuurlijk kunnen jullie het gevoel hebben dat de voornoemde paragraaf een soort straf is omdat jullie onze smeekbeden om te rusten niet volgen.
Wij hebben jullie keer op keer verteld dat jullie geen stappen of bevelen meer hebben om mee te kampen.
Maar besef wel dat wij wisten hoe verward jullie innerlijke wezen aan het worden was, ook al begrepen wij de volledige vertakkingen van die verwarring niet. Wij begrepen alleen dat het zo’n grote verschuiving was dat er waarschijnlijk rust nodig was.
Wij zijn dus net zo verrast als jullie bij de enorme energiesalvo’s die jullie net eigen hebben gemaakt zonder te smeken om genade of te capituleren voor het 3D-kreten om hulp.
Jullie zijn inderdaad sterke en capabele scheppers.
Maar voordat jullie je nieuwe pad volledig konden accepteren, moesten jullie de nieuwe fysieke energieën eigen maken. Wat velen van jullie de afgelopen dagen deden ondanks jullie ongemak en gebrek aan rust. Jullie deden het op de moeilijkste manier mogelijk.
Sta julliezelf nu toe om te rusten. Want jullie zijn recent door muren van vuur heen gesprongen en probeerden jullie innerlijke groeispurt te combineren met jullie 3D-leven. Dat werkt niet meer zoals jullie ontdekten op manieren die jullie niet per se wilden ontdekken.
Velen van jullie vragen zich nu af of jullie een vergissing hebben gemaakt.
Helemaal niet, want jullie hebben de nieuwe energieën precies opgenomen zoals jullie van plan waren voordat jullie de aarde binnengingen in dit leven. Het is alleen zo dat jullie dit met meer ongemak deden dan nodig was.
Of en wanneer jullie in de toekomst een paar dagen ontspanning nodig hebben, deze herinnering zal jullie vooruithelpen. Want jullie weten nu hoe ongemakkelijk proberen te zijn alles voor iedereen is, inclusief julliezelf, ondanks berichten van julliezelf om te rusten.
Sta dat toe. En sta julliezelf toe te weten dat jullie snel evolueren – sneller dan jij, jullie of wij voor mogelijk hielden.
Ook al zijn jullie een bovenmenselijke schepper en hebben jullie de universums veranderd door jullie intentie en acties, jullie zijn een fysiek wezen dat die lichamelijkheid moet eren wanneer jullie gaan van dimensie naar dimensie.
Weet dat de komende dagen waarschijnlijk zullen aangeven dat jullie rust nodig hebben totdat jullie je vertrouwd voelen met jullie nieuwe vaardigheden en lichamelijkheid. Sta dat toe.
Want niemand anders dan jij, jullie bemerken dat jullie rusten.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja