Overwoekerd pad of supersnelweg?

Overwoekerd pad of supersnelweg?

Gechanneld door Brenda Hoffman – voor LifeTapestry Creations.com

Dierbaren,

Misschien dat jullie laatste zorgen zijn, dat de wereld waar jullie van dromen niet bestaat en ook nooit zal bestaan in jullie leven. Want het nieuws is grauw en zwaar. Als jullie je geen zorgen maken over de COVID, maken jullie je waarschijnlijk wel zorgen over de politiek of andersom. Het doet er niet toe wat jullie het meest bezighoudt. Het enige dat telt is dat jullie het einde niet zien van deze zware grijsheid die de wereld op dit moment lijkt te zijn.

Wat jullie vergeten zijn is dat tijd flexibeler is nu de aarde voorbij 3D is verschoven. In plaats van decennia, kunnen verschuivingen plaatsvinden in dagen, weken, of zelfs momenten. Zo’n verklaring heeft weinig betekenis, want alles wat jullie kunnen zien is wat er niet gebeurt.

Jullie zicht is beperkt tot jullie media, roddels en andere kanalen van verkeerde informatie. De werkelijkheid is veel anders dan de beelden die door jullie media en roddelkringen worden geschetst, want beide zijn gebaseerd op 3D angsten en tijdlijnen. Geen van beide is van toepassing op jullie of de nieuwe aarde.

Betekent dit dat er een licht uit de hemel zal komen dat al jullie angsten zal wegnemen? Of betekent het dat jullie weinig angst hoeven te hebben voor dat wat niet gebeurd is en niet zal gebeuren?

Jullie moeten beslissen of je gelooft in dat wat niet gebeurd is – zelfs in 3D, of in je innerlijke visie van licht en liefde. Het maakt niet uit welk pad je neemt – je zult bij licht en liefde aankomen, gewoon omdat dat is wat je besloten hebt. Maar als je gelooft in de grijze mogelijkheden, zal je pad naar licht en liefde gevuld zijn met meer van de 3D angst die zwaar aan je nieuwe wezen hangt.

Jullie hebben altijd gedacht dat je automatisch het hoogste beeld of pad zou kiezen omdat jullie een voorloper zijn. Ook al kennen jullie je eindpunt, jullie hebben vele keuzes over de weg die jullie nemen naar dat eindpunt. Er zijn paden die nauwelijks zichtbaar zijn in het gras, ruwe rotsachtige paden, grindwegen, en supersnelwegen. Allemaal zullen ze jullie naar een leven van licht en liefde leiden.

Maar waarom zou je het nauwelijks zichtbare pad nemen, het angstige pad, hopend tegen beter weten in dat de boogieman je niet zal vinden als je dat pad aflegt, terwijl je net zo gemakkelijk de supersnelweg vol met reizigers van het licht kunt vinden en volgen?

De beslissing is geheel aan jullie. Jullie zijn de grens van het licht overgestoken om het licht te aanvaarden. Maar hoe besluit je met dat licht te leven? Ga je dat licht bedekken met drek en angst? Of besluit je dat alles goed is in jouw leven en met de wereld?

Ben je van het licht of van de angst?

Jullie kunnen gemakkelijk van vervoerwijze en pad veranderen wanneer je maar wilt. Zo machtig zijn jullie. Want het licht heeft gewonnen. En jullie zijn de voorlopers die dat licht in jullie en van de aarde hebben gestimuleerd.

Jullie zijn vervuld van dat krachtige licht.

Waarom willen jullie dan terug naar de drek en de angst? Is het omdat je werkelijk angstig bent? Of is het omdat het leuker is dan te geloven dat alles goed gaat? Eeuwenlang zijn jullie getraind om van angst te genieten. Dus angst creëert een leuke luchtbel van “misschien gebeurt er wel iets verschrikkelijks” binnen in je. Net als genieten van een horrorfilm.

Wat er bij velen gebeurt, is dat angst en horror minder opwindend worden, zodat je het angstniveau moet verhogen – zoals bij een drugsverslaving – om te bewijzen dat je leeft en van de aarde bent.

Die laatste gedachte lijkt misschien onwaarschijnlijk gezien het feit dat je zo ijverig hebt gevochten om van het licht te zijn. Toch lijkt het licht een beetje saai. Kijk naar al die leuke angst die je kunt volgen en waar je commentaar op kunt geven. Het licht lijkt saai.

Wat je nog niet ontdekt hebt, is het mysterie en de nieuwheid van het licht. Je blijft diep van binnen denken dat al deze nieuwe aardse informatie misschien gaat over jou in een wit gewaad, zwevend in de wolken.

Jullie hebben de mogelijkheden van tijdreizen, dimensie- en frequentiewisselingen, het scheppen van nieuwe dingen, ontkend. Jullie zijn nog niet rijp genoeg voor de nieuwe aarde om de mogelijkheden te zien.

Vergelijkbaar met diegenen onder jullie die zich afvroegen of je wel naar een universiteit wilde omdat vier of vijf jaar te veel tijd leek toen je 18 was. Maar door zo te denken, negeerde je de voordelen naast het volgen van cursussen, die je leven op vele manieren zouden veranderen, van sociale interacties tot een opstap naar volwassen zelfzorg.

Zo is het nu ook. Jullie begrijpen de voordelen niet die beschikbaar zijn voor degenen die de snelweg kiezen, omdat je denkt dat het saai zal zijn. Waar is de opwinding, de sensatie van een supersnelweg?

Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuwe wereld. Het is tijd voor jullie om je angstgevoelens te laten varen en te kiezen voor de nieuwe lichtgevoelens die voor jullie beschikbaar zijn als jullie besluiten ervoor te kiezen.

Het is aan jullie – een ruw pad vol angst of een supersnelweg naar een nieuw leven met nieuwe verrukkelijke vaardigheden en opties. Als je eenmaal gekozen hebt, zullen wij, van de Universums, de weg versoepelen – of dat nu de sensatie van angst betekent of de opwinding van een nieuw leven in een nieuwe wereld.

Wat jullie ook beslissen, jullie zullen op dezelfde plaats uitkomen. Jouw keuze is hoe je daar zult komen en hoe lang het zal duren om dat te doen.

Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud te delen met anderen, posten op je blog, voeg het toe aan jouw nieuwsbrief, enz. Maar Alsjeblieft behoud de integriteit van dit blog door het vermelden van de auteur/naam van het kanaal: Brenda Hoffman, en de bron website link: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien