Niet Verliezen, Maar Veranderen

Niet Verliezen, Maar Veranderen 
Brenda Hoffman – November 16, 2020 

Dierbaren,

Jullie ervaren waarschijnlijk emotionele ups en downs omdat jullie veranderen op een manier die jullie nog nooit eerder hebben meegemaakt terwijl jullie van de Aarde zijn.

Misschien denken jullie dat dergelijke informatie slechts een dekmantel is voor de chaos die zich in jullie buitenwereld afspeelt. We herinneren jullie eraan dat zowel jullie innerlijke als uiterlijke wereld dramatisch aan het veranderen zijn. Een soortgelijke set van 3D omstandigheden zou de dood van familieleden omvatten, plus een echtscheiding, de geboorte van een kind, de verhuizing naar een nieuwe gemeenschap, en het begin van een nieuwe baan – allemaal binnen een week of twee.

Je emotionele ups en downs zijn niet vreselijk of onverwacht. Het verschil is dat je niet de indicatoren hebt die zo gebruikelijk zijn in je 3D-wereld.

Hoe kunnen jullie uitleggen aan jullie geliefden dat jullie zin hebben om te huilen of te lachen op schijnbaar ongepaste momenten? Jouw geliefden voelen niet wat jij voelt, want ze zijn op een ander pad.

Omdat er minder overeenkomsten zijn, in jullie nieuwe wereld, dan in 3D, kunnen jullie je gevoelens niet uitleggen aan anderen – of waarschijnlijk zelfs niet aan jezelf.

Jullie zouden kunnen beweren dat COVID-19, de politiek, of het verlies van een baan of een huis het allemaal verklaart. Maar zulke gebeurtenissen hebben minder te maken met jullie huidige ups en downs dan je zou verwachten. Misschien begrijpen degenen die zwanger zijn geweest het onverklaarbare voor degenen onder jullie die verrast zijn door jullie nieuwe stemmingswisselingen.

Sommigen van jullie zouden zelfs bang kunnen zijn dat je “je verstand aan het verliezen bent.” We suggereren geen medische tussenkomst, maar in plaats daarvan bevestigen wij dat wat jullie waarschijnlijk voelen een enorme interne verschuiving is.

Je bent een voorloper. Zoals voor elk aspect van jouw wezen tot nu toe het geval is, je ervaart dus iets wat nog niemand op Aarde heeft meegemaakt. Ook al heb je eerdere veranderingen ervaren, die veranderingen waren nooit zo groot in deze korte periode van tijd.

Dat is niet om je bang te maken, maar om je te laten weten dat wat je voelt te verwachten is. De mensen in de volgende golven zullen later iets dergelijks ervaren.

De eerste zijn is niet prettig, want je voelt je niet alleen emotioneel onstabiel, maar je weet ook niet waarom dat zo is. Het laat je achter met angsten voor mentale instabiliteit en waarschijnlijk, verlies van hoop.

Want tijdens jouw emotionele ups en downs wordt elk onaangenaam of schijnbaar onaangenaam aspect van jouw leven uitvergroot op manieren die moeilijk uit te leggen zijn aan anderen, en nog minder aan jezelf.

Je verliest het niet. Je verandert het alleen maar.

Jouw segmenten maken al een tijdje deel uit van jouw totaliteit. Ook al hebben die segmenten af en toe uit je 3D-persona kunnen gluren, je bent nu volledig bezig met het integreren van segment interesses en vaardigheden in jouw wezen.

Zoiets is moeilijk te omschrijven, want je blijft veel voelen als in 3D deed, met een paar uitspraken of acties die het tegendeel bewijzen. Toegegeven, je hebt ontdekt dat velen in je familie- en vriendenkring niet zo interessant zijn. En misschien heb je een aantal van jouw nieuwe gedachten en acties uitgesproken. Maar voor het grootste deel heb je het hele afgelopen jaar uitgerust of je hebt je meer voorbereid op deze tijd. Want deze tijd vereist dat elk onsje van jouw wezen zich concentreert op wie je aan het worden bent.

Net zoals een zwangere vrouw zich moet aanpassen aan de toevoeging van een nieuw wezen dat in haar groeit, ben jij je aan het aanpassen aan een nieuw wezen dat zich binnenin jou aan het versmelten en evolueren is.

2020 was je rust- en voorbereidingsfase. Je bent nu opnieuw aan het creëren om je voor te bereiden op 2021 en daarna.

2021 gaat niet over rusten of piekeren over wie je moet worden. Je zult dat wezen zijn. Je bent nu aan het bevallen van dat nieuwe wezen.

De resultaten zullen niet beangstigender zijn dan toen je in je tienerjaren geboorte gaf aan jouw volwassenheid – of als je een kind hebt gebaard.

Hoewel sommige symptomen en emoties van de puberteit of de geboorte misschien beangstigend waren, waren de resultaten zoals je hoopte. En net zoals je niet een beetje zwanger of een beetje in de puberteit kunt zijn, ontwikkel je je zo snel als je op had gehoopt – en nu bang voor bent.

Dit nieuwe wezen dat je aan het bevallen bent omvat de hogere aspecten van jouw 3D-wezen.

Jouw 3D wezen blijft de Algemene Directeur (CEO) van de nieuwe jij. Tegelijkertijd evolueert jouw CEO om te begrijpen dat jouw nieuwe segmenten veel te bieden hebben. Hierdoor kunnen de segmenten met de meest geschikte vaardigheden voor de specifieke taak en leiderschapsrol die je overweegt om op je te nemen. Je wordt een team in plaats van een één- of twee segment leider, zoals tot nu toe het geval was in de hele wereld.

Net zoals een zwangere vrouw waarschijnlijk van richting zal veranderen en acties zal ondernemen om tegemoet te komen aan het leven dat in haar groeit, zo ben jij dat ook. Het verschil is dat de segmenten binnen jou een expertise hebben die jij, de CEO, niet hebt. Dus je bent niet meegaand zoals een zwangere vrouw; je breidt je vaardigheden en acties uit.

Voor degenen onder jullie die een of ander afschuwelijk schepsel in jullie wezen zien groeien, voegen we eraan toe dat de grote verschuivingen nu en in de toekomst gaan over het integreren van de vaardigheden van jullie nieuwe segmenten. Jullie worden geen monster dat zijn tentakels van angst en macht naar buiten gooit. In plaats daarvan zijn jullie universele wezens die de toevoeging van nieuwe vaardigheden en interesses accepteren om datgene te creëren wat jullie willen creëren.

Je bent aan het veranderen, en niet iedereen zal jouw veranderingen waarderen. Maar je zult ontdekken dat net zoals je jouw behoefte om je transitie, jaren of maanden geleden in gang te zetten, niet kon stoppen, je dit niet kan stoppen.

Dus voor de komende dagen, zou je misschien met jezelf kunnen vechten via emotionele ups en downs als je je aanpast aan nieuwe jij. Of je zou kunnen vinden dat wat je vroeger lief had, niet langer comfortabel of juist is voor jou – wat ook emotionele ups en downs oplevert.

Hoewel jullie vanaf nu verder gaan zal het jullie voorbereiden op een nieuw leven met nieuwe richtingen tegen of nabij het begin van 2021. Maar omdat jullie de eerste zijn, zal het deze keer moeilijker lijken dan voor de golven die volgen. Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud te delen met anderen, te posten op je blog, toe te voegen aan je nieuwsbrief, etc. Maar zorg er wel voor dat de integriteit van dit blog behouden blijft door de naam van de auteur/kanaal: Brenda Hoffman en de link naar de bronwebsite op te nemen: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien