Niet Verkeerd, Nieuw

Niet Verkeerd, Nieuw

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 9 mei 2022 – Voor Life Tapestry Creations.com

Dierbaren,

Misschien geloof je dat de veranderingen die je van binnen en buiten hebt opgemerkt, slechts een deel zijn van de totaliteit die jij bent. Dat is zowel juist als verkeerd.

In 3D wordt van jullie verwacht dat jullie op specifieke manieren ouder worden, met een paar variaties van persoon tot persoon. In jullie nieuwe wereld zijn er geen verwachtingen in termen van groei, veroudering of de verschuivingen in jullie. Iedereen evolueert op een unieke manier.

Wij, van de Universums, kunnen je niet vertellen wanneer je de puberteit of enig stadium zult ontgroeien. Ook al hebben we aangegeven dat jullie de komende dagen voorbij jullie verschrikkelijke tweeën zullen evolueren, is dat een twijfelachtige uitspraak. Niet omdat jullie nooit voorbij de verschrikkelijke tweeën zullen groeien, maar omdat we niet weten of aspecten van jullie huidige verschrikkelijke twee acties deel uitmaken van jullie nieuwe wezen.

Verschrikkelijke twee eigenschappen die in jullie 3D-wereld ongepast leken, worden in jullie nieuwe wezen bijna verwacht – want jullie hoeven of willen niet langer de sociale dictaten te volgen. En de enige manier waarop je jezelf daarvan kunt ontdoen is door duidelijk je onafhankelijkheid te verklaren.

Natuurlijk zijn onafhankelijke uitspraken beangstigend omdat je bang bent dat je niet door anderen geaccepteerd zult worden. Dit is geen gemakkelijke tijd voor jullie of de maatschappij.

In 3D was de maatschappij het meest essentiële element. Zelfs degenen die de sociale regels negeerden, deden dat, wetende dat zij alles riskeerden. Jullie hebben nu geen idee wat de vertakkingen van jullie daden zijn, want de wereld lijkt in alle richtingen te bewegen. Begrippen die gisteren populair waren, zijn dat nu niet meer. Wat populair is lijkt met de minuut te veranderen – zowel voor jou als voor iedereen die voorbij 3D verschuift.

Er zijn geen sociale zekerheden meer, ook al reageer je misschien snel met de schijnbaar juiste politieke opvatting of sociaal gunstige houding. Toch zijn sommige delen van die houding niet in overeenstemming met jouw innerlijke wezen.

Je hebt niet langer een zeker geloofspatroon dat volledig overeenkomt met wie dan ook.

Is er niemand die precies zo gelooft als jij? Ben je moedig genoeg om zonder steun te zijn? Gedachten die je waarschijnlijk dwarszitten, want je bent niet gewend om alleen te staan.

Wij, van de Universums, zullen je een klein geheimpje verklappen. Er is nooit een tijd op aarde geweest waarin één concept door iedereen volledig werd geaccepteerd. Maar omdat de samenleving de basis was voor actie, werden genoeg ideeën van de buitenaards gerichte leiders met weinig wanklanken verwelkomd. Nu je denkt en handelt op de unieke manier die nieuw voor je is, kun je niet de 3D kameraadschap vinden die je gewend bent.

Ook al voel je je alleen, je hebt de behoefte om “Nee” te zeggen.

Je beweegt je voorbij de sociale normen en begeeft je op je unieke pad. Iets dat nog niet comfortabel voelt. Niet omdat het verkeerd is, maar omdat het nieuw is. Net als je gevoelens op de eerste dag van een nieuwe baan.

Je hebt de juiste cadans voor deze nieuwe wereld nog niet ontdekt, dus voel je je genegeerd, alleen, en mogelijk bang.

Jullie fysieke wezen is ook aan het verschuiven. Misschien merken jullie nieuwe patronen op in jullie lichamelijkheid, misschien ook niet. Maar op dit moment zijn jullie het meest bezorgd over jullie sociale connecties of het gebrek daaraan.

Velen van jullie antwoorden dat jullie de maatschappij decennia lang hebben genegeerd en gewend zijn om op jezelf te zijn. Jullie waren dol op je onafhankelijkheid van bepaalde activiteiten of mensen. Maar nu hebben jullie geen idee meer wat jullie onafhankelijkheid betekent, want er zijn geen duidelijke sociale mores. Misschien weet je wel waar je tegen bent, maar niet waar je voor bent.

Of sommige segmenten van jouw samenleving spreken jouw gedeeltelijke waarheid, maar niemand is helemaal jou.

Dit gesprek kan onsamenhangend lijken, want je gelooft dat je comfortabel je 3D huid aan het afwerpen bent en zonder problemen of zorgen in een nieuwe jij aan het veranderen bent. Als dat inderdaad zo is, juichen wij jullie aanpassingsvermogen toe.

Zo niet, wees dan niet bezorgd – alles zal uitmonden in een nieuwe wereld voor jou en diegenen voorbij 3D. Je zult je aan je nieuwe wezen aanpassen, zowel binnen je wezen als onder de bevolking, op manieren die niet beschreven kunnen worden, net zo min als je romantische liefde kunt verwoorden aan iemand die het nog moet ervaren.

Het volstaat voor jou om te weten dat je niet langer volledig deel uitmaakt van een sociale groep. Jouw nieuwe richtlijn is om een uniek individu te worden. En dat is niet mogelijk als je buigt om te voldoen aan de concepten van deze persoon of alles van die persoon ontkent zonder zijn verschillen met jou volledig te begrijpen. Dit concept is waarschijnlijk te vaag omdat je wilt dat wij je vertellen hoe je moet handelen of reageren – iets wat wij niet kunnen doen want dit is niet een tijdperk van conformiteit; het is een tijdperk van unieke gedachten en handelingen.

Je zit midden in een korte, ongemakkelijke aanpassingsperiode. Spoedig zul je anderen vinden die het met genoeg van je overtuigingen eens zijn om met je om te gaan – totdat die interacties niet langer verenigbaar zijn met jouw nieuwe wezen.

Je wordt een vlinder die van bloem naar bloem fladdert – en ontdekt dat je nieuwe wereld zoveel helderder en groter is dan je vroegere, naar buiten gerichte wereld.

Zodra je de schoonheid van voortdurend vliegen en leren begrijpt, zul je begrijpen waarover wij spreken. Tot dan, sta jezelf de vrijheid toe om te zijn terwijl je je aanpast aan jouw nieuwe wereld en innerlijke wezen.

Jouw lichamelijkheid is ook aan het verschuiven, maar die verschuiving is nu niet jou belangrijkste innerlijke richtlijn. Je wezen schreeuwt om je nieuwe sociale netwerk en je schijnbaar asociale wezen te begrijpen. Dat is genoeg geleerd voor nu.

Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats het op uw blog, voeg het toe aan uw nieuwsbrief, enz. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org