Kom Tevoorschijn, Kom Tevoorschijn, Wie Je Ook Bent

Kom Tevoorschijn, Kom Tevoorschijn, Wie Je Ook Bent
Channeling door Brenda Hoffman, 29 Juli 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 26 Juli 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
 (Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Zoals geldt voor baby’s en peuters, zitten jullie in een verkenningsfase. Niets is nog concreet in jullie leven, hoewel velen van jullie dit willen of verwachten. In plaats van te proberen tegen de stroom in te zwemmen om de kust te bereiken, staan julliezelf toe om met de stroming mee te drijven. Jullie zullen weten wanneer het tijd is om een solide structuur te bouwen.
Geliefden,
Velen van jullie blijven iemand die jullie niet zijn.
Hoewel het nodig is om binnen de grenzen van 3D-juistheid te leven, is dit slechts voor een korte tijd. Want jullie vinden het moeilijker om te doen wat van jullie verwacht wordt in plaats van wat jullie willen doen.

Misschien geloven jullie dat jullie moeten doorgaan met een baan of actie die jullie niet per se leuk vinden, om huis of gezin te onderhouden.

Dat is niet verschrikkelijk, slechts een 3D-angst. Uit angst voor de mogelijke pijn voor als jullie niet presteren zoals jullie denken dat jullie zouden moeten, is de angst voor zoals het vroeger was.
Wat jullie hebben ontdekt, of binnenkort zullen ontdekken, is dat wat was niet meer is. Want als jullie trouw zijn aan jullie innerlijke wezen, zijn de angsten van gisteren niet geldig. Een beetje zoals het kijken naar de sneeuwval met angst dat jullie je ongemakkelijk zullen voelen wanneer jullie eenmaal buiten zijn en enkel ontdekken dat de sneeuw leuk is om in te spelen en te verkennen.
Omdat jullie niet langer een 3D-wezen zijn, noch is de aarde, wat was kan niet zijn.
Het is dus zo dat jullie 3D-angsten jullie blijven leiden ondanks het feit dat jullie diep van binnen weten dat jullie niet de persoon zijn die jullie ooit waren en jullie overtuigingen en gevoelens verbergend achter de dingen als ‘zouden en moeten’ in de samenleving.
In 3D was jullie buitenwereld van het grootste belang, dus kwamen jullie tegemoet aan de mensen om jullie heen terwijl het vaakst jullie behoeften en wensen negerend. Nu roepen jullie om vrij te zijn.
Het resultaat is dat velen van jullie zich ongemakkelijk voelen als jullie proberen te behouden wat er was, ook al levert jullie dit weinig vreugde op.
Jullie antwoorden dat jullie die baan of relatie moeten houden, ook al maakt het jullie verdrietig, zelfs boos omdat jullie leven zonder die connectie ellendig zou zijn. Als jullie dergelijke gedachten geloven, is jullie leven al jammerlijk.
Wat wil jullie innerlijke wezen zeggen of doen? Dat is jullie nieuwe gids.
Want zelfs wanneer jullie ooit de kloof hebben overbrugd door te dansen tussen 3D en 5D, kunnen jullie dat niet meer doen. Jullie zijn van 5D.
Hoewel een dergelijke uitspraak geen nieuw concept is, begint de realiteit waarschijnlijk ongemakkelijk te worden. 

“Wie ben jij?” “Wie zijn jullie?” moet een van de eerste gedachten in de ochtend zijn en de laatste gedachte voor het slapengaan. Want net zoals het geval was in 3D terwijl jullie evolueerden van kindertijd naar volwassenheid, wat was is niet meer.
Velen van jullie stellen uit en proberen jullie 5D-evolutie te stoppen.
Niet omdat jullie 3D willen blijven, maar omdat jullie 5D, jou, jullie 5D nog niet vertrouwen. Zo is het dat jullie op een koord lopen tussen de twee werelden en jullie zijn uitgeput. Jullie hebben het gevoel dat jullie hier noch daar zijn en datgene accepteren wat jullie ongemakkelijk maakt en bang om jullie hart, jullie innerlijke stem te vertrouwen.
Wat vertelt jullie innerlijke stem jullie op dit moment?
Is het van pooh-pooh met jullie sprong in/naar nieuwe jij, jullie of sprankelt het van vreugde bij de gedachte?
Wij durven te veronderstellen dat jullie innerlijke wezen uitgeput is van proberen vreugde te vinden in jullie vreugdeloze activiteiten.
Toegekend, jullie kunnen je percepties veranderen, maar zelfs dat is niet langer genoeg om jullie behoefte om naar en in jullie 5D-wezen te vliegen, te bevredigen.
Velen van jullie zijn klaar om in 5D-totaliteit te springen – morgen, volgende maand of volgend jaar – maar niet vandaag.
Wat als jullie een relatie ruineren, jullie baan verliezen of een hoogwaardigheidsbekleder beledigen door te zijn wie jullie zijn?
Als dat de boodschap is die in jullie hoofd zweeft voordat jullie spreken of handelen, dan hebben jullie behoefte om 3D te blijven terwijl jullie aan het praten of denken zijn dat 5D glorieus klinkt, alleen niet nu of deze week.
Ook al hebben jullie geprobeerd de gemakkelijke weg te nemen van als wezen van twee werelden, zo’n escapisme is niet langer geldig.
Want jullie hebben julliezelf niet alleen verkondigt tot 5D, maar jullie fysieke wezen heeft zich aangepast. Jullie zijn niet van 3D nog in woord of actie.
Sta dat toe te zijn. Sta dan julliezelf toe om volgens die gedachte te handelen.
Jullie schijnbare evolutionaire gedachten zullen jullie niet isoleren want er zijn nu voldoende volgers en dat jullie nieuwe gedachten en daden niet zo revolutionair zullen zijn als jullie je nu voorstellen.
Jullie zijn niet de enige die denken of handelen zoals in veel vorige levens waar was, toen het bewaken van jullie radicale innerlijke gedachten vaak het verschil tussen leven en dood betekende. Dit is een andere tijd voor een reden.
In vorige levens testten jullie allerlei benaderingen, houdingen en acties. Hoewel jullie dit op zichzelf deden, was jullie rol om de resultaten van die inspanningen terug te geven aan jullie cohorten, zoals dat gold voor jullie creatie-cohorten in leven na leven. De informatie die jullie en cohorten verzamelden, werd vervolgens gecombineerd om de 5D-benadering te creëren die jullie en de groep zo succesvol hebben gebruikt om een nieuwe jij, de nieuwe jullie en de Nieuwe Aarde te creëren.
Die tests creëerden ook angstige herinneringen aan dood of straf.
Maar het is dat jullie het hebben aangedurfd om de 5D-paraplu voor julliezelf en de Aarde te maken, maar aarzelen nu om jullie paraplu op te vouwen en zonder bescherming in de zon te staan. Jullie zijn sterker dan jullie nu denken, en jullie zijn niet alleen. Het is dus niet langer nodig om julliezelf of jullie innerlijke gedachten te verbergen.
Het is niet nodig dat jullie op de hoek van de straat gaan staan om jullie juistheid te verkondigen. Maar het is tijd voor jullie om dit te doen binnenin jullie wezen, en wanneer jullie het geschikt lijkt of je er geschikt voor voelen, in en met jullie acties. Jullie zullen weten wat goed is door de vreugde die jullie voelen tijdens en na jullie actie. Tegelijkertijd weten jullie wanneer jullie 3D inspraken of voorschriften volgen door jullie ongemak via woede, angst of depressie.
Sta jullie nieuwe wezen de vrijheid toe die het verdient want jullie hebben er eeuwen aan gewerkt om het te onthullen terwijl zijnde van/op de Aarde.
Het is tijd voor jullie om jullie nieuwe wezen in al jullie schoonheid te tonen.

Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja