Jullie Zijn Grootser Dan Het 3D Leven

Jullie Zijn Grootser Dan Het 3D Leven

Gechanneld door Brenda Hoffman – 21 September 2021 – voor LifeTapestryCreations

Dierbaren,

Het wordt steeds moeilijker om je aan te passen aan je 3D vrienden en familie. Niet omdat zij verkeerd zijn, maar omdat jullie anders zijn.

Jullie worden groter, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Zo is het, jullie lijken groter dan het leven voor 3D wezens, ook al zijn jullie gelijk aan hoe jullie er voor de overgang uitzagen.

In 3D-termen, is uw charisma toegenomen. Dus in een spiegel zie je er misschien hetzelfde uit, maar anderen zien een sprankeling, een charismatisch wezen dat de 3D-wezens aanmoedigt om beter te kijken, om bij je te willen zijn.

Jullie hebben misschien gelezen over bepaalde hoogwaardigheidsbekleders of filmsterren die groter lijken dan het leven. Zo is het nu ook voor jullie. Ook al doet of zeg je niets dat ongewoon is, je sprankeling en liefde verlichten de kamer.

Velen van jullie geloven dat jullie geen liefde tonen. Dat je bent zoals je altijd bent geweest. Toch zul je waarschijnlijk merken dat mensen zich jou meer herinneren dan in het verleden het geval was.

Jullie zouden kunnen ontdekken dat je een winterslaap wilt houden die wat langer duurt dan nodig is in deze COVID tijd, maar niet weet waarom.

Als je je herinnert van onze vorige channelling, is het moeilijk voor je geworden om onder grote groepen mensen te zijn omdat je meer van hun frequenties absorbeert.

Er is nog een reden waarom jullie verschillende frequenties moeilijk vinden om bij in de buurt te zijn. Jullie zijn een nieuw wezen dat enigszins onbekend is met 3D-persoonlijkheid en erg ongemakkelijk met 3D-acties, woorden en moeten. Tegelijkertijd lijkt je meer lichtgevend voor anderen.

Jullie interacties met grote groepen mensen – vooral die van 3D – zijn ongemakkelijk omdat jullie veel meer aanvoelen en die van 3D verwachten dat jullie zo veel meer zijn.

Je bent niet geïnteresseerd in het charismatische voetstuk waarop de mensen van 3D je willen plaatsen. Het lijkt bijna tijdverspilling om in 3D gezelschap te verkeren omdat er weinig is dat je kunt leren.

Stel je voor dat je een 13-jarig pubermeisje uit de jaren ’60 bent, dol op de Beatles. Als Paul, Ringo, George en John op je stoep zouden verschijnen, zou je zo overweldigd zijn dat je waarschijnlijk niet zou kunnen communiceren. Op hun beurt zouden die jongemannen je onnozel maar helemaal niet interessant vinden.

Zo is het nu ook voor jou. Je bent als een gekoesterde droom voor velen van 3D, maar er is niets wat zij je kunnen leren, noch wens je enig deel van hun leven na te bootsen.

Je bent de meeste 3D mensen ontgroeid.

Jullie zijn niet beter dan 3D-mensen – jullie zijn slechts anders. En dat verschil is de behoefte om meer te ontdekken over jouw nieuwe persoonlijkheid met weinig interesse in de 3D waar je voorbij bent verschoven.

Als je een soortgelijk charisma had gehad toen je nog van 3D was, zou je je hebben verbaasd over je geluk. Want je had allerlei 3D glorie voor jezelf kunnen creëren, zoals dat het geval is geweest voor filmsterren, politici, bedrijfsgiganten, leiders, artiesten en muzikanten. Het charisma dat 3D financiële en persoonlijke deuren opende.

Zo is het nu ook voor jullie. Het verschil is dat jullie naar een ander soort creatie verlangen.

Jouw interesses gaan meer uit naar wat je kunt leren en creëren. Bijna alsof je geïnteresseerd bent in het uitvinden van auto’s, en die van 3D zijn geïnteresseerd in rauwe feesten.

Je bent te druk met het scheppen van nieuwe dingen om in te gaan op de behoefte van degenen die je willen aanbidden of om je te mengen in hun gesprekken over goed of fout.

Jullie dagen rollen waarschijnlijk voorbij met niet veel interactie met anderen. Niet omdat je niet met anderen kunt omgaan – ook al is het soms ongemakkelijk om 3D intern geklets in je wezen te hebben – maar omdat je zulke verschillende interesses hebt.

Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuwe wereld, totaal niet geïnteresseerd in jullie vroegere 3D leven of de regels die dat 3D leven inhield.

Er is geen reden voor jullie om deze of gene bijeenkomst bij te wonen. Noch is er een reden voor jou om om te gaan met diegenen die jou op een charismatisch voetstuk willen plaatsen.

Je bent een nieuwe jij, met nieuwe interesses en interacties. Sta dat toe.

Als of wanneer je er zin in hebt, kun je de 3D mensen aanmoedigen je voorbeeld te volgen door gewoon jezelf te zijn.

Er zijn spannender stukken voor je om te assimileren dan te wandelen tussen degenen die je op een voetstuk willen plaatsen in plaats van jouw leiding te volgen. Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman.

Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz., maar behoud de integriteit van dit artikel door de auteur/het kanaal te vermelden: Brenda Hoffman & bron website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org