Jullie Vuurtorenfase is Voltooid.

Jullie Vuurtorenfase is Voltooid.
Channeling door Brenda Hofman, 19 maart 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 16 maart 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Zoals jullie hebben ervaren tijdens het 3D-leven, jullie zijn aan het evolueren. Wie jullie waren en wat eens interessant was, is niet langer. Het verschil is dat jullie geen anderen hebben met vergelijkbare groeipatronen om jullie te helpen begrijpen dat dit te verwachten is.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Hallo, voor diegenen die zich opgefrist en zich nieuw voelen. Natuurlijk zullen velen van jullie antwoorden dat jullie je niet anders voelen. En dat kan waar zijn ook al hebben de meeste mensen die dit bericht lezen enorme interne veranderingen ondergaan.
Jullie persoonlijke erkenning hiervan is dat jullie het goede of de zon in jullie leven zien, ondanks indicatoren van het tegendeel van de media en degenen met wie jullie omgaan.
Misschien lijken jullie interacties hetzelfde, behalve dat jullie je ongemakkelijk voelen wanneer anderen negatieve gedachten of acties doorgeven. Luisteren naar hen laat zien hoe vreselijk het leven is of het gebruik van negatieve termen is vergelijkbaar geworden met het horen van vingernagels op een schoolbord. Iets wat jullie niet noodzakelijkerwijs hebben meegemaakt vóór de afgelopen weken van energieën en verschuivingen.
Het is niet dat jullie onwillig zijn om negativiteit te accepteren, maar in plaats daarvan dat jullie niet langer in die gedachten verstrikt willen zijn. Vergelijkbaar met wat jullie voelden toen jullie tiener de duizendste keer pruilde over wat hij of zij niet kon doen. Wensten jullie niet schreeuwend het huis uit te rennen of tape op de mond van die tiener te plaatsen, ook al hielden jullie van hen?
Zo is het voor jullie nu. Jullie zijn een deel van alles wat van de aarde en de Universums is, maar jullie willen je niet langer verschansen in angst en volgzaamheid, alleen omdat anderen dat doen. Jullie zijn je eigen persoon geworden. Iemand die niet op iemand antwoordt, maar iemand die op de hoogte is van alles.
Een compleet andere houding dan die jullie ooit hebben meegemaakt terwijl van de aarde. Want jullie waren getraind om eerst aan julliezelf te denken en anderen als nadere overweging. Een indicatie hiervan is de voortgaande 3D-tegenwicht training die degenen classificeert die anderen voor zichzelf dienen als helden of uniek.
Jullie ontdekken dat jullie anderen niet kunnen dienen tenzij jullie van jezelf houden. Niet in de modaliteiten van “Ik ben beter” of “Iedereen zit achter mij aan, dus ik moet mezelf beschermen” die de aarde-normen zijn geweest voor eonen. Maar in plaats daarvan: “Omdat ik mezelf liefheb zoals ik ben, heb ik de energie en behoefte om ik ervaren dat wij één zijn.”
Vóór deze overgang was jullie zelfbeveiligingsmodus dat iedereen een vijand is tenzij het tegendeel wordt bewezen. Jullie nieuwe manier van werken is dat iedereen een deel van jullie is ondanks verschillen van mening of actie. Overtuigingen en emoties die niet mogelijk zijn totdat jullie van jezelf houden.
Velen van jullie gaan ertegen in dat jullie niet de acceptatie van anderen aanvoelen. Maak jullie geen zorgen, jullie zullen. Jullie zijn nu “de wateren aan het testen” door diegenen van jullie binnenste cirkel te accepteren met verschillende meningen of acties.
Misschien heeft iemand in jullie binnenste cirkel een heel andere kijk dan jullie op religie, politiek, zelfhulp, opvoeding van kinderen of geld. Ook al zijn jullie het niet eens met al hun overtuigingen, jullie houden van hen.
Dat is waar wij het over hebben.
Jullie zien het leven niet langer als zwart en wit, goed of fout.
In plaats daarvan bekijken jullie het grotere beeld van wat anderen in hun hart vasthouden.
Een zicht zich dagelijks uitbreidend ondanks jullie ontkenningen, het aanspraak gevende van het tegendeel.
Voor een keer accepteren jullie dat jullie de controle over jullie leven hebben, jullie hoeven jezelf niet van anderen te verdelen. Het is enkel wanneer jullie bang zijn dat anderen jullie gedachten kunnen bederven of de massa beheersen, dat jullie diegenen anders dan jullie, moeten belasteren.
Wanneer jullie waarlijk van julliezelf houden, zullen jullie het niet nodig hebben om julliezelf van iemand af te scheiden, vrezend dat hun kracht of ideeën die van jullie zullen overtreffen. Dat is wat de oorspronkelijke 3D-angst creëerde. Jullie hebben jullie ware kracht verborgen om van 3D-aarde te zijn. Terwijl jullie dat leven na leven deden, vergaten jullie dat jullie de controle hebben over jullie leven in plaats van ergens een marionettenmeester.
Sommigen van jullie zullen reageren dat, ook al hebben jullie de controle over jullie leven, de meeste aardbewoners continueren met dansen volgens een marionettenmeester die niet liefhebbend noch eervol is.
Ach, die gedachten informeren jullie dat jullie nog niet waarlijk van julliezelf houden. Want als jullie dat deden, zou dat geen bezorgdheid zijn, want jullie zouden weten dat alles in de tijd zal veranderen. Net zoals jullie ongetwijfeld wisten dat jullie zoon of dochter kinderachtig speelgoed zou ontgroeien.
Jullie huidige angst is dat jullie zijn, nieuwe jullie, maar dat is niet waar voor de meesten. Wat betekent dat de angsten van de aarde van vandaag voor altijd zullen voortduren. Dat, hoewel jullie wijs en liefhebbend zijn, zijn er niet voldoende zoals jullie om de aarde van angst naar liefde te verschuiven.
Wij herinneren jullie eraan dat elke 3D-generatie hetzelfde voelde over de volgende generatie, want nadat ze hadden gekeken hoe ze kinderlijke spelletjes speelden, hadden ze moeite zich de jongeren voor te stellen die verder gingen dan kinderachtigheid. Zo is het nu.
Jullie beeld van jullie is dagelijks meer liefdevol. Jullie weten dat jullie tot ontwikkeling komen naar/in 5D en verder in gedachten en acties.
Maar jullie vertrouwen er nog niet op dat diegenen die volgen hun overgang serieus nemen of zelfs in staat zijn tot overgang.
Wees maar niet ongerust. Denk aan deze overgang als een licht/vuurtoren die tot leven komt – langzaam in jullie gedachten – en snel in de onze.
Jullie hebben jullie baken licht/vuurtoren van maanden of jaren geleden veranderd, waardoor delen van het water werden verlicht TOTDAT de actie werd opgevoerd om grotere delen water voor langere tijd op te nemen.
Zodra een sectie volledig verlicht is, is er geen noodzaak meer om een buitenbaken te hebben, want het wordt een licht/vuurtoren op zichzelf.
Dus het gebeurt nu op aarde. In plaats van één licht/vuurtoren, verspreiden miljoenen licht/vuurtorens steeds meer licht.
Jullie zijn dus niet langer verantwoordelijk voor het bijlichten van de aarde.
Jullie hebben die fase enige tijd geleden voltooid, ook al was het moeilijk voor jullie om te accepteren dat dit waar is. Alsof je van de middelbare school afstudeerde en weigerde te erkennen dat jullie niet langer een student op de middelbare school waren.
Jullie zijn niet langer verantwoordelijk voor het bijlichten van de wereld.
Die verantwoordelijkheid is overgenomen door degenen die volgen.
Jullie enige verantwoordelijkheid is om van julliezelf te houden – een actie die jullie de afgelopen weken hebben versneld. Zo het is dat degenen die anders zijn dan jullie steeds minder bedreigend en meer beminnelijk worden – zo niet vandaag, dan morgen.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor  wakkeremensen door Anja