Jullie Creaties: Macro tot Micro

Jullie Creaties: Macro tot Micro
Channeling door Brenda Hofman, 18 februari 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 15 februari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Ook al zijn jullie overgegaan naar verder dan 3D, jullie opvattingen over het maken van creaties zijn waarschijnlijk niet veranderd. Als jullie dromen hebben – zelfs dezelfde dromen als in 3D – zijn die dromen nodig om jullie nieuwe rol te vervullen. Jullie nemen niets van iemand weg wanneer jullie die dromen creëren, want anderen zijn evengoed in staat om hun dromen te creëren. Niet langer zijn jullie dromen verbonden met de maatschappelijke of Universele behoeften of acties.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Jullie zouden wensen dat anderen jullie vertellen hoe jullie leven te leven.
Ah, zo’n verklaring maakt jullie boos omdat jullie schijnbaar niet geïnteresseerd zijn in iemand die jullie informeert wie jullie zouden moeten zijn.
Maar toch, in jullie droomcreaties, rennen jullie hierheen en accepteren jullie dit en dat advies. Dat doen jullie omdat jullie niet geloven dat scheppen net zo gemakkelijk is als plezier hebben. Dus is het dat jullie je wezen nog niet volledig hebben gevorderd.

Niemand kan jullie helpen jullie dromen te vinden of te creëren. Want die dromen zijn van jou, van jullie.

Het is niet verkeerd om de creatietechnieken van anderen te leren, alleen niet productief. Want jullie werken dan aan iets dat alleen mogelijk is door vreugde en spel.
Het doet er niet toe hoe van nabij jullie de scheppingsdictaten van anderen volgen, jullie zullen niet produceren wat jullie willen, want jullie zijn hun niet.
Velen van jullie bidden of vragen ons van de Universums om hulp bij het creëren van jullie dromen. Wij hebben die macht niet meer. In jullie 3D-verleden konden wij jullie duwtjes geven naar de nodige gebieden om jullie dromen te creëren aangezien jullie ijverig hebben gewerkt om ze te maken. Een beetje als: “Neem deze bus, in plaats van deze trein, en alles zal zijn zoals jullie wensen.”
Nu jullie net zo bekwaam zijn als de meesten van ons van de Universums, weten wij niet langer hoe en wanneer jullie moet worden geduwd in de richting die jullie willen gaan.
Alleen jullie weten wie jullie zijn en wat jullie de meeste vreugde zal schenken. Wij zijn niet jullie wijze ouders of leraren. Wij zijn louter universele mede-scheppers die jullie nieuwe vaardigheden en acties observeren.
Er is niemand of niets dat jullie ervan weerhoudt dromen waar te maken, behalve de noodzaak om iemand jullie te laten vertellen hoe jullie dat moeten doen.
Ook al creëerden jullie het momentum om de aarde en julliezelf te verschuiven, jullie kijken tegen anderen op, van de hemel of de aarde als jullie scheppingsgoeroes. Niet omdat jullie moeten, maar omdat jullie zo geïndoctrineerd waren in 3D met jullie ogenschijnlijke gebrek aan vaardigheden dat jullie je niet kunnen voorstellen dat jullie creëren wat jullie willen.
Als jullie toevallig de technieken van iemand voor schepping volgen, zullen de creaties die jullie produceren worden getint met hun interesses en behoeften, niet met die van jullie. Een beetje als een architect/aannemer onbeperkte middelen geven om jullie droomhuis te bouwen zonder enige richtlijnen van jullie zelf. Zo’n huis zou de droom van de architect/aannemer waarmaken van wat perfect is, niet van jullie.
Het is tijd voor jullie om de creatieve vaardigheden volledig te claimen – of een ietwat anders formulerend-, volledig jullie vreugden te claimen.
Jullie zullen waarschijnlijk het vervelend vinden om opnieuw te lezen dat het claimen van jullie vreugde alles is wat nodig is, want jullie zijn in vreugde geweest en toch zijn jullie dromen niet gearriveerd.
Jullie negeren waarschijnlijk de kleine stukjes van jullie leven die gemakkelijker zijn geworden terwijl jullie oefenen om jullie vreugde te claimen. Misschien is een huishoudproject dat ontmoedigend leek, gemakkelijker dan verwacht. Of hebben jullie een meer bevredigende relatie met een familielid gecreëerd. Of jullie hebben iets gewonnen dat van binnen lachen in jullie opwekt. Allemaal oefensessies voordat jullie jezelf toestaan om volledig in het creatiespel te duiken in dit leven.
De meesten van jullie wensen een snellere evolutie. Door dit te doen, verklaren jullie dat de kleinere creaties slechts geluk zijn en dat iemand ‘daarbuiten’ de sleutel heeft om jullie creatieproces te versnellen.
Dat moet niet zo zijn, net zoals het waar was om van julliezelf te leren houden en/ of om jullie nieuwe segmenten op te nemen in jullie totaliteit, jullie scheppingsvaardigheden zijn een leerproces.
Velen van jullie hebben het gevoel dat jullie al enige tijd geoefend hebben en daarom volledig gekwalificeerd zijn om een schepper van jullie grootste dromen te zijn. Een beetje als een 12-jarige die niet begrijpt waarom ze geen auto kunnen besturen.
Jullie zijn geen 12-jarige in termen van jullie scheppende vaardigheden, jullie zijn nu meer dan een 16-jarige met een rijbewijs. Ook al weten jullie hoe de auto te moeten besturen, dagelijkse obstakels veroorzaken nog steeds angst. Toen jullie 16 waren, waren jullie nog niet klaar om door zwaar verkeer te rijden terwijl de radio aan stond en vrienden in de auto tegen jullie praatten. Maar jullie waren aan het oefenen, net zoals geldt voor elke bestuurder.
Jullie hoeven iemands gemaakte dictaten niet te volgen en jullie zijn ook geen incompetente schepper. Jullie zijn enkel in een oefenfase en jullie weg aanvoelend via jullie mogelijkheden.
Wanneer jullie dat stuk doorheen jullie wezen accepteren, zullen jullie weten dat jullie kunnen creëren wat jullie maar willen.
Jullie zullen ook weten dat jullie niet langer bang zijn om dat te doen.
Om de dictaten van anderen te volgen of te geloven dat jullie de Universums moeten smeken om jullie te helpen zijn slechts angstmanoeuvres.
Jullie zijn een schepper die uitzonderlijk jullie persoonlijke creatievaardigheden uitoefenen. Verschuivend van de macro van de overgangsaarde tot de micro van het creëren van jullie vreugde gedurende de nieuwe Aarde die jullie hebben geholpen te creëren.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja