Jullie 3D Afstudeercadeau voor Jullie

Jullie 3D Afstudeercadeau voor Jullie
Channeling door Brenda Hoffman, 5 Augustus 2019
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 2 Augustus 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
 (Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Misschien herzien of blikken jullie terug op een probleem waarvan jullie dachten dat het was opgelost. Dat is zo omdat, hoewel jullie de grote 3D-verbindingen verbraken, jullie de zorgdraden van die persoon, entiteit of structuur blijven vasthouden. Elimineer deze draden omdat degenen waar jullie je zorgen over maken veel sterker zijn dan jullie van mening zijn. Jullie zijn niet langer een 3D-toezichthouder. Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuwe wereld. En degenen waarover jullie je zorgen maken, zullen snel volgen.
Geliefden,
Jullie willen waarschijnlijk ergens deel van uitmaken, alles voor jullie voelt alsof jullie in een voortdurende leegte zijn. Veel kwesties zweven nu over jullie pad waarvan jullie dachten dat jullie ze hadden opgehelderd.
Toch zijn er minder mensen om kwesties mee te bespreken. Dus het voelt alsof jullie alleen zijn, alsof niets dat jullie tot nu toe hebben gedaan de moeite waard is geweest.
Ook al zijn er hier en daar vrienden en kennissen die onverwachte beloningen melden, jullie zijn niet één van die mensen.
Dus jullie beginnen te geloven dat jullie overgang-inspanningen voor niets zijn geweest. Zoals jullie meestal deden in 3D, hebben jullie, het gevoel dat jouw, jullie glas, jouw, jullie wereld half leeg is in plaats van half vol.
Zie julliezelf als een pot water die kleine bubbels begint te vormen voordat het volledig kookt.
Anderen zijn wat van de vreugdes aan het ervaren waar jullie op hopen, zij zijn dichter bij het kookpunt dan waar is voor jullie.
Maar niemand van de 5D kookt volledig voor de beloningen zoals gerapporteerd door jullie vrienden en kennissen, het zijn slechts uitbreidingen van hun 3D dromen. Jullie 5D dromen zijn nog niet volledig gematerialiseerd.
 Hoewel jullie de komende dagen jullie volledige 5D-potentieel zullen bereiken, hebben jullie het nog niet bereikt. Velen van jullie noemen deze energieperiode de Leeuwenpoort. Het maakt niet uit van welk label jullie de energieën voorzien die jullie afranselen – en afranselen is het juiste woord – de afgelopen maanden zijn jullie snel aan het veranderen van een 5D wannabe naar 5D.
De beloningen die anderen melden waar jullie misschien een beetje jaloers op zijn, zijn enkel dat zij voor zichzelf kunnen beginnen aan hun 5D-volwassenheid. Misschien is hun droomvervulling huisvesting, vriendschap of activiteit – die allemaal in 3D haalbaar waren nadat ze hun angsten en onvrede hadden weggenomen. Dus het zijn die beloningen uit hun verleden in plaats van hun toekomst.
De verschuiving waarvan jullie de afgelopen maanden deel uitmaakten, is om jullie voorbij jullie 3D-dromen te dumpen.
Dus jullie zijn bezig met het creëren van de laatste paar 3D-dromen die jullie nodig hadden voordat jullie je laatste stap in 5D zetten.
Want zonder dat, huisvesting, vriendschap of activiteit, zouden jullie je niet compleet genoeg voelen om door te gaan.
Misschien helpt het jullie te begrijpen dat de beloningen die jij, jullie of anderen nu creëren vergelijkbaar zijn met een 3D-afstuderen.
Voltooiing van een fase, jullie toestaand de volgende fase binnen te gaan zonder te hunkeren naar waarvan jullie dachten nodig te zijn om die fase met succes af te sluiten.
Niemand van 5D kookt nog, maar velen doen dat bijna. Voordat velen van jullie koken, willen jullie de zekerheid die jullie huidige droomcreatie voorziet.
Misschien vragen jullie je af waarom iemand die veiligheid, die sluiting nodig heeft. Hoewel dit niet noodzakelijk is in universele termen, waren jullie van 3D-aarde voordat jullie overgingen naar 5D. En 3D-aarde vereist indicatoren van voltooiing – stukken buiten jezelf, waardoor anderen toestaand jullie juistheid, jullie succes te kunnen verkondigen. Het is dus zo dat sommigen van jullie nu hun 3D-afstudeerfase creëren voordat jullie bereid of zelfs in staat zijn om jullie nieuwe 5D-leven te creëren.
Jullie 5D-creaties zullen groter zijn dan jullie nu verwachten, want het zijn universele creaties. Hoewel een huis, auto, baan of relatie deel kunnen uitmaken van jullie 5D-creaties, zullen ze niet het eindproduct zijn zoals in 3D het geval is. Zulke creaties zijn slechts stapstenen naar jullie nieuwe wereld.
Natuurlijk wensen jullie dat ons Universum definieert wat jullie gaan creëren na de voltooiing van deze huidige energie uitbarsting.
Wij hebben geen idee. In 3D dicteerde de samenleving wat jullie moesten maken. Nu jullie een uniek individu zijn in een unieke rol, zullen jullie die aspecten creëren die het beste bij jou en jouw rol, bij jullie en jullie rol passen.
Er zijn geen creatie richtlijnen of afstuderen in 5D.
Jullie volgen alleen jullie vreugde en de rest valt op zijn plaats.
Jullie zijn jullie laatste 3D-comfortzone aan het creëren waarmee jullie jezelf volledig in 5D kunnen stuwen. En als jullie dat eenmaal doen, zullen jullie niet langer verlangen naar dat 3D-huis of die baan omdat jullie grotere kwesties hebben om over na te denken en te creëren.
Want net zoals het geval was in 3D, kunnen jullie je geen vreugde voorstellen wanneer jullie per direct huisvesting, voedsel, emotionele, fysieke of emotionele behoeften niet worden gehaald. Dat is wat jullie op dit 12e uur creëren terwijl jullie waterbellen beginnen te breken tot een volledige 5D kook.
Deze fase is jullie 3D afstudeergeschenk voor jullie.
Zo zal het zijn. Amen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja