Jouw Verandering Zit In De Lucht

Jouw Verandering Zit In De Lucht

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 23 Mei 2023 – Life Tapestry Creations:

Lieve mensen,

Waarschijnlijk heb je onlangs een verrassing ervaren die je in een nieuwe richting wijst. Sommigen van jullie voelen zich hier prettig bij, terwijl anderen doodsbang zijn of beide emoties willekeurig ervaren.

Je bent tevreden geweest met jezelf te beperken, door Covid of je innerlijke boodschappen te gebruiken om je interacties te beperken. Je hebt die beperkende dagen gevuld met activiteiten die nu zinloos lijken of een verspilling van je wakkere uren.

Je lange rust is voorbij.

In de afgelopen jaren heb je 3D karma, vrienden en familieleden afgestoten en je activiteiten ingeperkt. Misschien behoorde je tot degenen die reisden, zich bleven vermaken of in groepsverband werkten. Maar toen je die activiteiten tijdens deze rust- en regeneratiefase uitvoerde, werden die activiteiten meer werk dan plezier.

Dat wat nieuw is, trekt je aandacht. Een nieuwe activiteit die niet logisch is of wie je dacht te zijn – die je wezen opent voor nieuwe gedachten en mogelijkheden.

Niemand kan je vertellen of deze nieuwe activiteit geschikt voor je is, ook waarzeggers, paragnosten en gedachtelezers niet. Vergelijkbaar met iemand met een lagere schoolopleiding die een wetenschapper probeert te informeren over de technische aspecten van zijn functie.

Tenzij de helderziende precies hetzelfde pad bewandelt als jij – wat niet langer mogelijk is – zal hij de nuances die jij nodig hebt om je beslissing te nemen, niet begrijpen. Je moet je innerlijke boodschappen volgen, die aanvankelijk zullen aarzelen.

Voor degenen onder jullie die paranormaal begaafd of anderszins wereldvreemd zijn, zul je begrijpen dat je je vaardigheden moet aanscherpen voordat je innerlijke boodschappen zo duidelijk zijn als je zou willen. Net als toen je voor het eerst begon met lezen of channelen voor anderen.

Je zult waarschijnlijk pieken van helderheid hebben met emotionele pieken en dalen terwijl je je nieuwe interne boodschappen ontcijfert. De veranderingen die je overweegt gaan veel verder dan het kiezen van een vervoermiddel, een huwelijk of een bevalling – allemaal handelingen die door eonen van 3D-deelnemers zijn gedocumenteerd.

Jouw innerlijke richtlijnen zijn nieuw. Je hebt dus weinig precedenten, persoonlijk of wereldwijd, om je gelijk te bevestigen of zelfs maar enkele van de stappen die nodig zijn om je nieuw gevonden geluk te bereiken.

Je bent nieuw met nieuwe innerlijke richtlijnen – waarvan er maar weinig logisch zullen lijken, want die richtlijnen zijn bedoeld om je in nieuwe richtingen te sturen. Dus je vragen aan jezelf en anderen zullen zijn: “Moet ik dit doen? Dit lijkt goed en verkeerd; wat moet ik doen en wanneer?”

Vragen die niemand anders dan jij kan beantwoorden terwijl je fladdert tussen ja, nee en misschien. Je wilt het juiste antwoord voordat je de sprong waagt. Maar de benodigde informatie is alleen beschikbaar voor je innerlijke wezen. Een segment van je nieuwe totaliteit waartoe je nog maar net toegang hebt.

De wetenschap dat jij het enige wezen bent met de informatie die nodig is om je te helpen beslissen wat je gaat doen, voelt waarschijnlijk soms overweldigend, want je bent niet gewend om je onafhankelijk te verklaren van sociale normen.

Moet je wachten tot dit of dat gebeurt? Moet iemand die je beter kent dan je 3D zelf de beslissing voor je nemen? Wat als je jezelf verkeerd leest, en je een richting inslaat die contra-intuïtief lijkt maar goed voelt? En zo ga je maar door, terwijl je met jezelf in gevecht bent om een schijnbaar onlogische actie in een schoon hokje van juistheid te dwingen.

Gewoon jezelf de vragen stellen zal duidelijk maken waarom deze schijnbaar onlogische stap juist is voor jou. Voor deze verschuiving is deze stap waarschijnlijk het skelet van je nieuwe wezen. In wezen creëer je het raamwerk van je nieuwe wezen, ondanks de onlogica ervan, terwijl je leert hoe je naar je innerlijke wezen kunt luisteren.

Je zult je herhaaldelijk afvragen waarom deze actie voor jou juist lijkt en waarom ze zich nu aandient. En dan zul je de antwoorden ontkennen totdat je jezelf niet langer kunt ontkennen. Deze verschuiving/verandering/concept zal aanvankelijk meer verkeerd dan goed aanvoelen. Dat is totdat je de wijsheid van je innerlijke stem accepteert zonder voorbehoud of smeekbede om je innerlijke stem te mogen negeren.

In 3D waren belangrijke beslissingen meestal eenvoudiger, omdat je eeuwenlange precedenten had plus de aansporingen van je familie en vrienden. Die waarborgen en bruggen zijn weg. Je hebt alleen nog jezelf.

De heerlijkheid dat je niet langer input van anderen nodig hebt, met inbegrip van je op 3D afgestemde segmenten van vorige levens, is dat je een zelfstandige Universele entiteit wordt. Stap één van die entiteit is het creëren van je nieuwe skelet, de fase waarin je je bevindt of weldra zult bevinden.

Een skelet dat steviger wordt naarmate je de totaliteit van je nieuwe wezen betreedt. Velen van jullie gaan verder dan wat je een paar dagen geleden verwachtte. Maak je geen zorgen. Je hebt de kracht om je nieuwe skelet te creëren omdat je je gedurende je isolatie/rusttijd hebt voorbereid op deze specifieke inspanning.

Als je nog geen dromen, nieuwe interesses of mogelijkheden hebt ontdekt, maak je dan geen zorgen; dat komt nog wel als de tijd rijp is. Dromen die een bouwsteen kunnen zijn voor je nieuwe skelet of het nieuwe skelet. Het maakt niet uit, want je bent nu in de opbouwfase van een nieuwe jij, iets wat je nooit eerder hebt ervaren terwijl je van de aarde bent.

Sta jezelf toe in jezelf te stromen via je innerlijke stem, hoe onnatuurlijk het ook voelt bij je eerste vermoeden van wat je nieuwe jij nodig heeft. Laat die informatie dan verwerken tot je weet dat vooruitgaan gunstiger is dan stilstaan terwijl je de voor- en nadelen van je beslissing overdenkt.

Net zoals je na de 3D-puberteit jongvolwassen bent geworden, zul je de komende weken fysiek en/of emotioneel vooruitgaan. Je verandering hangt in de lucht. Zo zij het. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org