Je Bent Niet Verkeerd, Alleen Nieuw


Je Bent Niet Verkeerd, Alleen Nieuw

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 4 Januari 2023 – voor Life Tapestry Creations

Lieve mensen,

Hoewel het veranderen van het kalenderjaar de meeste jaren niet zorgt voor een nieuw leven, is dit jaar anders. Gedurende 2023 zullen jullie dramatische verschuivingen in jullie wezen voelen, die resulteren in nieuwe interacties in jullie buitenwereld.

Tot de recente wereldwijde energieverschuivingen en jullie innerlijke werk, benaderden jullie de meeste kwesties met een 3D-bewustzijn. “Omdat dit eerder werkte, zal het nu ook werken.” In plaats van je nieuwe levenshouding: “Deze actie lijkt ongebruikelijk, maar het voelt goed.”

Want wat was is niet meer, inclusief het oplossen van problemen in de buitenwereld. De afgelopen dagen heb je eonen van moeten, het hebben van verlies en schuld losgelaten, wat resulteerde in nieuwe manieren van omgaan met anderen en jezelf.

Jullie 3D-zijn was een opeenstapeling van activiteiten die jullie in dit leven wilden elimineren – en dat is gelukt.

Jullie hebben nu bijna een schone lei. Ook al blijven er stukjes van jullie huidige 3D-leven bestaan, die stukjes zijn zo minimaal dat ze niet worden meegenomen in jullie huidige zelfbeoordeling. Dus sommige relaties die jullie misschien voortzetten zijn niet noodzakelijk zo liefdevol als ze ooit waren, omdat jullie de karmische banden die jullie met die persoon verbonden hebben, hebben verbroken.

Jullie benaderen jullie interacties met frisse ogen en nieuwe behoeften.

Jullie zijn nieuw en de aarde is nieuw. Toch zijn velen van jullie verbaasd dat jullie niet meer reageren zoals vroeger. Die verschillen zullen in de loop van dit jaar toenemen, want jullie verschuiven snel op manieren die jullie je nog niet kunnen voorstellen.

Velen van jullie hebben gehoord van walk-ins – wezens die beweren dat zij de aarde zijn binnengekomen via een menselijk lichaam dat eerder door een ander wezen werd bewoond. In werkelijkheid waren die walk-ins testprojecten die massaal werden gecreëerd door degenen onder jullie die de overgang voorbij 3D wilden maken. Net als bij experimenten of de meeste creaties wilden jullie er zeker van zijn dat het nieuwe wezen dat jullie voor ogen hadden mogelijk was. Jullie vroegen je af of je in dit leven snel kon verschuiven en toch van de aarde kon blijven.

Walk-in wezens zijn nieuwere versies van henzelf zonder de lasten van vorige levens – net zoals dat nu voor jou geldt. Als iemand je gedachten, overtuigingen en reacties zou meten voordat je je overgang in dit leven begon, zouden ze je anders genoeg vinden om niet herkenbaar te zijn – of een walk-in.

Je bent niet langer de 3D jij die anderen ooit kenden.

Zij die niet in transitie zijn, vinden je verwarrend en waarschijnlijk ergerlijk. Terwijl degenen die in transitie zijn net zo verward zijn over hun nieuwe wezen als jij met het jouwe.

Hoewel jullie geïnformeerd zijn door vele universele boodschappen, waaronder de onze, evolueert het eindproduct van jullie transitie bijna dagelijks. Het resultaat is een verwarrende mengelmoes van woorden en daden. De ene dag voel je je zo en de volgende dag totaal anders. Natuurlijk was iets soortgelijks waar in 3D, maar door eonen van aards leven en angstconsistenties hadden jullie schijnbaar rechtvaardigingen voor deze angst of dat gevoel. “Het regent en het is koud, dus ik voel me down.” “Ik word misschien ontslagen, dus kan ik beter langer werken.” “Ik ben verliefd, dus ik zweef in vreugde.”

Je acties zijn niet langer in overeenstemming met je verwachtingen. Dus ben je misschien moe, ook al heb je goed geslapen. Of vol vreugde, ook al zouden de acties in je buitenwereld je eerder verdrietig hebben gemaakt.

Je hebt geen emotionele of interactionele gegevenheden meer. Je bent werkelijk nieuw, met nieuwe gedachten, handelingen en spraakpatronen.

Sta jezelf toe te voelen en te reageren zoals je nieuwe leven gebeurt, in plaats van je op te sluiten in je 3D-hokjes van angst of sociaal juiste handelingen.

Je hebt nu geen juiste acties omdat je jezelf aan het ontdekken bent. Net zoals de walk-ins hun denken en handelen moesten aanpassen aan hun nieuwe wezen, geldt dat ook voor jou. Het verschil is dat je omringd bent door miljoenen anderen die dezelfde twijfels en soms angst hebben. Wat je ooit comfortabel maakte is niet meer. Jullie huidige en toekomstige wezens veranderen met de minuut.

Weet alsjeblieft dat je jezelf vaak in twijfel zult trekken tijdens je voortdurende verschuiving naar nieuwe aardse volwassenheid. Niet omdat je het mis hebt, maar omdat je nieuw bent. Zo zij het. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Vertaling: wakkeremensen.org