Je bent geen Helicopter Ouder

Je bent geen Helicopter Ouder

Gechanneld door Brenda Hoffman voor Life Tapestry Creations.com

Dierbaren,

Jullie kunnen niet zien of misschien voelen wat jullie hebben gecreëerd. Waarschijnlijk zouden jullie willen dat jullie deze revolutie niet hadden gecreëerd, want de huidige effecten van deze overgang zijn veel onaangenamer dan jullie hadden verwacht.

Jullie geloofden dat de wereldwijde overgang van angst naar liefde zacht en gracieus zou verlopen. Hoewel wij, van de Universa, voorspelden dat degenen die volledig in angst waren ondergedompeld zouden vechten om die angsten te behouden, geloofden jullie niet dat hun strijd zo pijnlijk zou zijn.

Jullie zijn de profetieën vergeten dat alle bouwwerken zouden vallen voordat ze met nieuwe liefdevolle materialen herbouwd zouden worden. Net zoals jullie moeite hadden te begrijpen hoe dramatisch jullie donkere nacht van de ziel zou zijn. Het is één ding om kennis te vergaren en iets heel anders om die te doorleven.

Jullie voorgangers zijn verder gegaan dan jullie donkere nacht van de ziel. Toch is de angst van hen die nu door hun donkere nacht van de ziel gaan, pijnlijk voor jullie om te zien. Zo pijnlijk dat jullie de uitkomst in twijfel trekken.

Jullie beginnen te geloven dat jullie vreugde nooit zal gebeuren, dat de voorspellingen van liefde en vreugde vals zijn. Dat, ook al zal een klein percentage van de totaliteit rijkdom en macht creëren, zoals in 3D het geval is geweest, zal de rest van de wereldbevolking in wanhoop ronddolen. Dat er niet veel veranderd is in de wereld, behalve jullie hoop op een betere morgen. Hoop die met elk nieuwsbericht of boze repliek de bodem lijkt te worden ingeslagen.

Dat is niet voor niets zo. Jullie hebben je donkere nacht van de ziel achter de rug en je angsthaasjes uit de hoeken geruimd. Wat jullie waarnemen is dat degenen die onmiddellijk na jullie komen – de tweede en derde golf – ook door hun donkere nacht van de ziel gaan.

Die golven die jullie volgen omvatten waarschijnlijk vrienden of familie. Je hebt hen dichter bij hun nieuwe wezens gebracht door gewoon jezelf te zijn, door jouw nieuwe licht van liefde helder te laten schijnen. Die nabijheid die liefde creëert emotionele angst in jou als je hun pijn observeert om hun diep verborgen geheimen weg te gooien, net zoals jij dat ooit deed.

Na deze golf zullen jullie waarschijnlijk niet de behoefte voelen om toekomstige golfverschuivingen te zien, want degenen die nu in hun donkere nacht van de ziel zitten, zijn jullie mensen, jullie vrienden en familie.

Dus voelen jullie iets van hun pijn. Niet omdat het moet, maar omdat ze een deel van jullie hart zijn.

Wanneer je een klein sneetje in je vinger hebt, concentreer je je op dat sneetje tot het genezen is. Het is jouw keuze om je te richten op de pijn van je vrienden en familie of om verder te gaan. Focussen op hun pijn helpt hen niet, en jou ook niet. Net zoals wanneer zij zich in hun vinger snijden, is er geen reden voor jou om je leven te stoppen totdat hun vinger genezen is.

Je bent een verzorger – een rol die je eonen lang hebt aangescherpt, zowel van de aarde als van de Universa. Jullie zouden geen voorlopers zijn als jullie dat verzorgers-gen niet hadden. Om de aarde te verschuiven, zoals jullie maanden geleden deden, hebben jullie je eonen lang voorbereid op de ontkenning van jezelf.

Het is tijd voor jullie om de rol van verzorger te overstijgen – iets wat jullie moeilijk vinden. Jullie hebben zo ijverig gewerkt om je op deze overgang voor te bereiden dat jullie nu moeite hebben je te herinneren dat jullie voor niemand anders hoeven te zorgen dan voor jezelf.

Sta degenen die volgen toe hun donkere nacht van de ziel volledig te ervaren, net zoals jij genoeg voor jezelf moet zorgen om vreugde te ervaren in je nieuwe wereld. Degenen die volgen zullen niet uit hun donkere nacht van de ziel komen wanneer alles wat ze van jullie voorlopers voelen meer angst of vrees is.

Stop met zorg dragen – zelfs voor degenen van wie je houdt. Het is contraproductief voor hen en voor jou. Sta hen toe hun pijn en woede te uiten zonder te proberen het te verbloemen of het beter te maken. Zij zijn angstig en boos, net zoals jij dat was tijdens je donkere nacht van de ziel. Er was toen schijnbaar geen licht voor jou en schijnbaar geen licht voor jouw dierbaren nu. Op dezelfde manier kon je niet aan een bureau naast je kind zitten tijdens hun schooljaren, ook al probeerden sommige helikopterouders dat wel – met onplezierige resultaten.

Jij bent het licht, niet de verzorger. Noch zullen de volgende golven verzorgers zijn.

Het is tijd voor individuele innerlijke kracht en sterkte. Alleen degenen die in 3D blijven om een tegenwicht te bieden, zullen die 3D-verzorgersrol behouden.

Sta jezelf toe om een baken te zijn als degenen die volgen uit elkaar lijken te vallen – alleen om zichzelf opnieuw uit te vinden in liefde zoals jij hebt gedaan. Jij bent een baken van vreugde.

Zij die volgen zullen uiteindelijk diezelfde baken van vreugde rol creëren. Je bent geen 3D helikopter ouder. Jij bent een sterk voorbeeld van de vreugde die mogelijk is.

Jij bent jij. Sta dat toe en speel jouw rol in plaats van te proberen de 3D verzorgersrol te spelen die je zo bekwaam hebt volbracht.

Zo zij het. Amen.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Voel je vrij om deze inhoud met anderen te delen, op je blog te plaatsen, aan je nieuwsbrief toe te voegen, enz. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur/het kanaal te vermelden: Brenda Hoffman, en de link van de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org