Het Weven van Jullie Universele Tapijtwerk van Vrede

Het Weven van Jullie Universele Tapijtwerk van Vrede
Channeling door Brenda Hoffman, 1 Juli 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 28 Juni 2019. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie voelen je niet langer op je gemak bij vroegere 3D-activiteiten en toch blijven jullie voorzichtig met het testen van jullie nieuwe vaardigheden. Jullie zitten in het ongewisse. Dit gaat voorbij zodra jullie je realiseren dat jullie een nieuwe activiteit of actie kunnen creëren ingeval jullie niet van datgene genieten wat jullie dachten dat jullie zouden doen.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Velen van jullie blijven bezorgd dat de mensheid in een neerwaartse spiraal zit. Dat vernietiging, zoals gebeurde in Atlantis, opnieuw gebeurt.

Het tegenovergestelde is waar.


Misschien zou het jullie helpen het beter te begrijpen als jullie van een afstand konden waarnemen, zoals wij dat van de Universums doen, want jullie zijn te dicht bij het patroon van het nieuwe tapijtwerk van de Aarde om de beelden te zien. Velen van jullie beweren dat dit slechts een andere wortel is die jullie aanmoedigt om door te gaan met deze schijnbaar oneindige reis van zelfontdekking. Want jullie dromen blijven misschien op een dag in de vage staat, in plaats van te verschijnen, zoals wij hadden voorspeld, gemakkelijk en moeiteloos. Zo’n moeiteloze creatie moet nog komen.

Jullie zijn in een rusttoestand, jullie kunnen je aanpassen aan de energieën van de afgelopen weken en voorbereiden op de aankomende energieën die dramatischer zullen zijn dan de meeste.

Want jullie zijn voorbijgegaan aan het louter aanpassen van energieën aan, om jullie nieuwe wezen te creëren. Degenen die jullie volgen zullen de aankomende energieën gebruiken, zoals jullie eens deden, om hun nieuwe wezens te creëren, om het zelfliefdeproces te initiëren, waar jullie nu diep verstrikt mee zijn binnenin.
Want ook al maken jullie je zorgen over behoefte om uit te rusten voor het volgende energiesalvo, jullie doen dit zonder bang te zijn dat jullie iets verkeerd hebben gedaan of dat jullie nooit de overgang zullen doen.

Zonder de exacte datum te bepalen, zijn jullie nu waarschijnlijk aan het ontspannen in jullie nieuwe wezen – niet door te schreeuwen en gillen van vreugde, maar door de noodzaak te onderzoeken om ‘zouden en moeten’ te negeren. Wat waarschijnlijk geen enorme stap lijkt, maar één van de grootste sprongen is die jullie tot nu toe hebben voltooid.

Jullie eerste overgangsinspanningen waren om die stukjes te verwijderen die jullie in 3D hielden, ondanks jullie inspanningen om verder te gaan dan 3D.
Jullie tweede was om te leren van julliezelf te houden. En jullie derde is om jullie behoeften te volgen in plaats van die waarvan jullie eens dachten dat ze belangrijker waren dan jullie.

Jullie volgende, en misschien zelfs meest dramatische fase tot nu toe, zal zijn om jullie eigenliefde op te nemen in jullie op zichzelf staande wezen.
Te weten zonder twijfel wie jullie zijn en waar jullie naartoe willen gaan.
Dat is het gedeelte waar jullie je op voorbereiden tijdens deze rustfase.
Want gewoon van julliezelf houden zonder volgens kennis te handelen, is niet anders dan veel van de zelfhulpcursussen waaraan jullie hebben deelgenomen toen jullie van 3D waren. Niemand kan jullie leren hoe jij, jullie te zijn.

Toch blijft die zelfkennis angstaanjagend voor veel van de 5D omdat jullie willen dat iemand jullie vertelt dat jullie gelijk hebben – ervoor te zorgen dat anderen ongelijk hebben. Een houding waar jullie heel bekend mee zijn, maar die jullie niet meer boeit zoals het ooit deed.

Jullie wens om bijzonder te zijn is een 3D-behoefte. Jullie wens om anders te zijn is een 5D-push. Toch houden jullie een behoefte aan om door anderen te worden erkend voor jullie uniekheid. Iets wat jullie in 3D hebben geleerd als een eerste vereiste om julliezelf te claimen.
Deze volgende verschuiving is precies het tegenovergestelde van dat waarmee jullie bekend zijn, want niemand anders zal jullie uniekheid toejuichen dan jullie. Jullie zijn nu een op zichzelf staande entiteit die beslist wanneer en waar te zijn. Iets dat gemakkelijk lijkt, maar een taak is die jullie misschien zo moeilijk vinden als het leren lief te hebben van julliezelf.
Dat is niet om jullie bang te maken, maar om jullie te laten weten waarom jullie misschien de komende paar dagen rust nodig hebben.

Want jullie staan op het punt julliezelf bekend te maken aan iedereen die jullie op een speciaal plaatsje proberen te plaatsen. Jullie zullen niet zo vervelend zijn over de bekendmakingen, maar zullen het in plaats daarvan moeilijk begrijpen waarom iemand jullie in welke richting dan ook moet duwen. Jullie zullen onafhankelijker worden dan jullie ooit geweest zijn op de aarde in ieder leven. Tegelijkertijd zullen jullie het bijna vervelend vinden dat anderen jullie willen volgen omdat jullie geen gehoorzaamheid van iemand nodig hebben – uiteindelijk. Tijdens de eerste dagen van deze nieuwe fase, zullen jullie je afvragen waarom niemand geïnteresseerd lijkt in de activiteiten die jullie intrigerend vinden. Maar jullie behoefte om jullie ‘ik ook’-acties van je af te schudden, zal zich verdiepen terwijl jullie speuren in deze volgende fase.

Julliezelf liefhebben en handelen naar die eigenliefde zijn twee verschillende fasen. Ook al zijn die twee fasen niet zo duidelijk gedefinieerd als ze lijken.
Want aanvankelijk verklaren jullie jezelf onafhankelijk en voelen jullie je dan ongemakkelijk, eenzaam of zelfs boos omdat jullie dat gedaan hebben.
Net zoals het geval was toen jullie je eerste babystapjes namen in zelfliefde, en veel van jullie 3D noodzakelijkheden voortzettend ook al vonden jullie het niet leuk om dat te doen.

Deze volgende fase zal zijn alsof jullie de deur hebben dichtgedaan voor die 3D ‘zouden, moeten en noodzakelijkheden’ afvragend waarom iemand dat in twijfel trekt. Alsof jullie niet weten wat jullie doen – niet vanuit jullie perspectief, maar vanuit dat van anderen.
Jullie zullen de meeste anderen saai, suf of gewoon niet de moeite waard vinden – ook al zijn jullie een beetje eenzaam. Een verlegenheid waar jullie je op voorbereiden en dat binnen enkele dagen na het bekend maken van jullie zelfkennis te boven zal worden gekomen.
Wees niet bang door jullie nieuwe beweringen, ook al schokken jullie misschien de mensen om jullie heen. Jullie handelen enigszins op dezelfde manier zoals jullie bewogen naar zelfliefde. Het verschil is dat jullie je niet schuldig zullen voelen tijdens deze volgende fase.
In werkelijkheid zullen jullie het moeilijk vinden om te begrijpen waarom jullie behoefte om te zijn als jullie zijn, iemand stoort. Want jullie hebben of gaan verder dan met het behagen van anderen, om julliezelf te believen, ongeacht de 3D-consequenties.

Jullie evolueren sneller dan jullie je nu inbeelden, creërend jullie nieuwe tapijtwerk van jou, van jullie – een stuk van het nieuwe universele liefde-tapijtwerk. Een tapijtwerk dat dagelijks exponentieel groeit als meer en meer overgaan naar 5D en verder.
Jullie hebben geholpen de grens van dat tapijtwerk te creëren toen jullie je overgang initieerden, zoals geldt voor degenen die nu beginnen of te midden van hun overgang zijn.
Jullie zijn nu aan het voorbereiden om de tapijtwerken die alleen van jullie zijn in te vullen. Dus het is dat jullie jezelf moeten toestaan te rusten, zodat jullie nieuwe kleurrijke beelden helder schijnen voor anderen om te zien en om op uit te breiden.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja